Γιαλτσίν: «Ο ΠΑΟΚ λίγο πιο έτοιμος από εμάς»

Γιαλτσίν: «Ο ΠΑΟΚ λίγο πιο έτοιμος από εμάς»

Ο τεχνικός της Μπεσίκτας Σεργκέν Γιαλτσίν τόνισε ότι η τακτική θα παίξει ρόλο και φάνηκε προβληματισμένος για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του έναντι του ΠΑΟΚ.

Η Μπεσίκτας είχε ελάχιστο χρόνο να προετοιμαστεί για το ματς με τον ΠΑΟΚ, έχασε παίκτες με τη λήξη της σεζόν κι επίσης δεν υπολογίζει τον Λιάιτς για την αυριανή μάχη στη Τούμπα. Ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας Σεργκέν Γιαλτσόν, λοιπόν, δεν έκρυψε τον προβληματισμό του. Μεταξύ άλλων ο Γιαλτσίν μίλησε:

Για την προετοιμασία της Μπεσίκτας: «Είχαμε δύο εβδομάδες να προετοιμαστούμε, υπάρχουν κάποιοι παίκτες που αποχώρησαν ήρθαν κάποιοι καινούργιοι και προετοιμαστήκαμε όσο πιο καλά μπορούμε για αυτό το ματς. Ξέρουμε τον ΠΑΟΚ που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και αύριο θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς».

Για τον πρώτο του αγώνα στο Champions League ως προπονητής: «Έχουμε αγωνία, είναι φυσικό να έχουμε αγωνία. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε στο Champions League. Είχαμε μικρό διάστημα για την προετοιμασία, είχαμε τραυματισμούς και είπα στους παίκτες μου να έχουν συγκέντρωση. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για την ομάδα μας, όποιος περάσει θα έχει πολλά οφέλη κι ελπίζω να γίνει ένα πολύ καλό ματς σε φιλικά πλαίσια και να προκριθεί η καλύτερη ομάδα».

Για το ότι το ματς θα είναι μονό: «Είναι δύσκολο το ότι θα είναι μονός ο αγώνας, θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι λίγο πιο έτοιμος από εμάς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε δυνατά και με έλεγχο. Οι δύο ομάδες θα παίξουν με τακτική και ο ΠΑΟΚ θα κοιτάξει την τακτική μας και εμείς θα κοιτάξουμε την τακτική του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ παίζει με τρεις αμυντικούς εμείς δεν παίζουμε με τρεις αμυντικούς, θα είναι δύσκολο το κομμάτι της τακτικής».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Θεωρώ ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50 για τις δύο ομάδες. Δεν είχαμε χρόνο να παίξουμε φιλικά παιχνίδια, είχαμε πολλούς τραυματίες, θα είναι ένας δύσκολος αγώνας κι έχουμε αγωνία να δούμε τι θα γίνει».

Για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις: «Εμείς είμαστε αθλητές, δεν ασχολούμαστε με την πολιτική, όταν ήρθαμε εδώ οι Έλληνες υπεύθυνοι μας φέρθηκαν πάρα πολύ καλά. Ήταν πολύ φιλόξενοι και εμείς θέλουμε να ασχοληθούμε μόνο με το ποδόσφαιρο».



Πόλο: Η Προ Ρέκο αντίπαλος του Ολυμπιακού
Πόλο: Η Προ Ρέκο αντίπαλος του Ολυμπιακού
Θα κλείνουν τα σχολεία λόγω αφρικανικής σκόνης
Θα κλείνουν τα σχολεία λόγω αφρικανικής σκόνης
Μεταγραφές: Η Φιορεντίνα θέλει τον Μανδα, η Λάτσιο ζητάει 30.000.000 ευρώ!
Μεταγραφές: Η Φιορεντίνα θέλει τον Μανδα, η Λάτσιο ζητάει 30.000.000 ευρώ!
Φιορεντίνα: 18 διαφορετικοί σκόρερ!
Φιορεντίνα: 18 διαφορετικοί σκόρερ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved