Το σχόλιο του Ουζουνίδη για το πέναλτι στο Μόναχο

Το σχόλιο του Ουζουνίδη για το πέναλτι στο Μόναχο

 Τι ανέφερε μετά την ήττα στο Μόναχο για τα σφυρίγματα που πήρε η Μπάγερν.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου

-Για τη διαφορετική διάταξη και το περιστατικό του Τσόσιτς με τον Χουλτ

«Λογικό για Τσόσιτς, να υπάρχουν νεύρα στο τέλος με το ματς. Δεν υπάρχει κάτι. Ανταποκρίθηκαν στον τρόπο που θέλαμε. Θέλαμε ντουμπλαρίσματα. Βοήθησε πολύ ο Μάνταλος στον άξονα. Σταθήκαμε καλά. Δεν θέλαμε να παίξουμε άμυνα συνέχεια. Θέλαμε να κρατήσουμε και την μπάλα με τα τέσσερα χαφ. Θα μπορούσαμε κάτι καλύτερο στην επίθεση με αλλαγές στο παιχνίδι. Δεν είχαμε μεγάλη πίεση στο πρώτο ημίχρονο. Ήρθε ένα εύκολο γκολ σε μία φάση. Αν θέλει να βοηθήσει ένας διαιτητής θα το κάνει. Τραβήγματα υπάρχουν. Περιμέναμε ότι θα έχει σφυρίγματα η Μπάγερν λόγω ονόματος. Αλλά όχι σε μια τέτοια φάση. Βρήκε ευκαιρίες μετά το γκολ ο αντίπαλος. Είχαμε και στα στημένα πρόβλημα. Είχε 5-6 παίκτες πάνω από 1.90 είμαι ευχαριστημένος».

-Για τον Μάνταλο στον άξονα

«Ξέρουμε την θέση. Υπάρχουν θέματα στο ρόστερ. Κοιτάμε τα ματς και πως θα παίζουν οι ποιοτικοί. Είναι σπουδαίος παίκτης ο Μάνταλος. Του λείπει να δουλεύει περισσότερο στο ματς με το τρέξιμο, όταν το κάνει με όλα όσα δίνει στο γήπεδο λίγοι παίκτες υπάρχουν στην Ελλάδα. Θα δούμε τα επόμενα ματς αν ξαναχρειαστεί αυτή τη διάταξη».

-Ανταποκρίθηκε καλά η ομάδα μετά το ματς με τον ΠΑΟ;

«Μια κακή εμφάνιση δεν χάνεις την αυτοπεποίθηση σου. Κάναμε άσχημο ματς. Μιλήσαμε την επόμενη μέρα. Δεν μπορούμε σε όλα τα ματς τοπ. Οι παίκτες αντέδρασαν, γιατί πιστεύουν στον εαυτό τους και στην ομάδα».

-Υπάρχει ελπίδα για 4η θέση παρότι με 0 βαθμούς;

«Από την στιγμή που έγινε η κλήρωση ξέραμε τους αντιπάλους. Μπορούμε να κάνουμε μια νίκη πιστεύω. Θα δούμε τώρα με τον Αγιαξ. Πιέζεται και αυτός τώρα. Ομως και εμείς τώρα έχουμε εμπειρία. Πιστεύω μπορούμε να το κάνουμε και με τύχη να το πάρουμε με τον Αγιαξ. Είμαστε ομάδα που δεν είμαστε τυχαία εδώ για να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Νωρίτερα, στην κάμερα του Cosmote Sports, ο τεχνικός της ΑΕΚ είχε δηλώσει τα εξής:

«Αυτό που είπαμε πριν το ματς είναι ότι εκτός από την αμυντική λειτουργία που θα πρέπει να είναι σωστή είναι να έχουμε συγκέντρωση και θα πρέπει να κρατήσουμε τη μπάλα, να παγώσουμε το ρυθμό και να αναγκάσουμε τον αντίπαλο να τρέξει. Τακτικά τα πήγαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα για μεγάλο διάστημα, είχαμε την κατοχή αλλά όχι τις ευκαιρίες που θα θέλαμε. Είναι λογικό από εκεί και πέρα να έχει τέτοια εξέλιξη το ματς. Μας δόθηκε ένα αυστηρό πέναλτι και ξέρουμε πολύ καλά ότι σε τέτοιες φάσεις είναι πολύ εύκολο για τον διαιτητή αν θέλει να δώσει πέναλτι να το δώσει. Πάντα γίνονται τέτοια τραβήγματα και τέτοιες μονομαχίες μέσα στην περιοχή στα κόρνερ. Γενικά ήταν ένα αυστηρό πέναλτι.

Από εκεί και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν το ίδιο καλοί. Άρχισε να παίζει ρόλο η κούραση, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και όσο περισσότερο βγαίναμε μπροστά για να κάνουμε κάτι καλό, τόσο περισσότερους χώρους έβρισκε η Μπάγερν, μια πολύ επικίνδυνη ομάδα όταν βρίσκει χώρο. Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών στο γήπεδο σε ένα δύσκολο ματς. Δεν θέλει και πολύ να ξεφύγει το σκορ απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Ήταν μια πολύ μεγάλη εμπειρία αυτό το ματς και πριν ξεκινήσει τους είπα να το ευχαριστηθούν και να τα δώσουν όλα. Αυτό που λέμε πάντα ισχύει, ότι οι αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ πάντα σε κάνουν πιο δυνατό. Ωριμάζεις σαν παίκτης και παίρνεις εμπειρίες που θα βοηθήσουν την ομάδα στη συνέχεια. Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που ανταποκρίθηκαν τα παιδιά και από την αντίδραση που είχαμε σαν ομάδα. Στη συνέχεια, από τα δύο επόμενα ματς θέλω να είμαστε ανταγωνιστικοί. Έχουμε τη δυνατότητα για να πάρουμε κάποιο καλό αποτέλεσμα. Με βάση την εικόνα των αγώνων μέχρι τώρα νομίζω δικαιούμαστε βαθμό η βαθμούς σε αυτά τα παιχνίδια»



Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved