Σερ Άλεξ: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι»

Σερ Άλεξ: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι»

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον προσέδωσε το 3-3 κόντρα στην Βασιλεία στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών του, αλλά ανίχνευσε θετικά από την απόδοση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο έμπειρος κόουτς των «κόκκινων διαβόλων» ανέλυσε ως εξής την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας του:

«Θεωρώ πως δεν προσέξαμε το παιχνίδι, όσο έπρεπε. Αυτοί είχαν δύο ή τρεις καλές προσπάθειες στο πρώτο ημίχρονο και η απώλεια συγκέντρωσης μας κόστισε. Συγκεκριμένα παραχωρήσαμε εύκολα την κατοχή της μπάλας δύο ή τρεις φορές, όποτε δώσαμε μάχη, για να πάρουμε αποτέλεσμα στο τέλος».

Ζήτησε, στην συνέχεια, από τους παίκτες του να διδαχθούν από τα αποψινά (27/09) τους λάθη:

«Ευτυχώς αυτό συνέβη απόψε και όχι αργότερα εντός της σεζόν. Δεχθήκαμε τρία γκολ εντός έδρας και αυτό θα πρέπει να μας αφυπνίσει αναφορικά με την αυτοσυγκέντρωση μας. Το Champions League διαθέτει ποιότητα, η οποία μπορεί να προκαλέσει ζημιές ανά πάσα στιγμή».

Και κατέληξε, στο πλαίσιο των δηλώσεων του ύστερα από το πέρας της αναμέτρησης, στην απόδοση του διαιτητή, για τον οποίο δεν είχε την καλύτερη δυνατή γνώμη.

«Δεν νομίζω πως είναι πέναλτι. Ο Βαλέντσια επηρέασε την απόφαση του διαιτητή και το κέρδισε. Επίσης, ο ρέφερι έμπαινε διαρκώς στην πορεία της μπάλας. Νομίζω πως ήθελε να παίξει. Τι άλλο να πω;».



Μπάγερν Μονάχου: Εκτός δράσης ο Μάνουελ Νόιερ, χωρίς να διευκρινίζεται το πόσο
Μπάγερν Μονάχου: Εκτός δράσης ο Μάνουελ Νόιερ, χωρίς να διευκρινίζεται το πόσο
Στην Ελλάδα ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις
Στην Ελλάδα ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις
Sing for Greece: Ο Akylas έφυγε για Βιέννη και Eurovision
Sing for Greece: Ο Akylas έφυγε για Βιέννη και Eurovision
Παναθηναϊκός - ΑΕΛ: Τα highlights της αναμέτρησης
Παναθηναϊκός - ΑΕΛ: Τα highlights της αναμέτρησης
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved