Οχτώ είδη αυνανισμού για τον άντρα: Εσύ ποιο έχεις δοκιμάσει;
SHARE

Οχτώ είδη αυνανισμού για τον άντρα: Εσύ ποιο έχεις δοκιμάσει;

Εντάξει μεταξύ μας δεν είναι και ντροπή…

Δύσκολες οι εποχές καλοί μου φίλοι. Οι γυναίκες πλέον είναι πολύ δύ$κολ€ς και έτσι παιδευόμαστε και εμείς οι άντρες. Για να λέμε και την αλήθεια, ένα μεγάλο ποσοστό του αντρικού φύλου είναι ότι να’ ναι, αλλά τώρα δεν θα «κατηγορήσουμε» εμάς. Αυτό θα το κάνουμε σε άλλο μας κείμενο για να είμαστε… πάτσι.

Η δύσκολη κατάσταση οδηγεί πολλούς άντρες στην αποχή από το σεξ και είναι επόμενο να ξεκινήσουν τη χειρονακτική… εργασία. Είναι φυσιολογικό άλλωστε, τα λαμπάκια βαράνε κόκκινο.

Υπάρχουν 8 είδη αυνανισμού που μπορεί να δοκιμάσει ένας άντρας. Εσύ (μεταξύ μας πάντα) ποιο από αυτά έχεις δοκιμάσει;

1. Η μοναχική νύχτα
Είσαι μόνος στο σπίτι. Δεν έχεις λεφτά να βγεις, οι φίλοι σου δουλεύουν και έτσι σκέφτεσαι να αφιερώσεις λίγα λεπτάκια σε κάποια ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου. Nice Job!

2. Μία στα γρήγορα
Και εκεί που είσαι μόνος και έχεις ξεκινήσει την… εργασία σου, ξαφνικά ακούς τα κλειδιά της πόρτας. Βάζεις την 5η ταχύτητα του χεριού σου για να μη χάσεις την απόλαυση.

3. Όταν έγινες «ρόμπα»
Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από την πρώτη φορά που δοκίμασες να πειραματιστείς, αλλά σίγουρα θα θυμάσαι αυτή τη φορά. Όχι τόσο γιατί το έκανες για πρώτη φορά, αλλά γιατί ξαφνικά άνοιξε η πόρτα και σε έκαναν τσακωτό.

4. Η… αγγαρεία
Μπορεί να έχεις σχέση, αλλά η καλή σου είναι σε… δύσκολες ημέρες. Άντρας είσαι και έχεις βιολογικές ανάγκες. Ε, δεν έχεις και άλλη επιλογή (μόνο να κερατώσεις αλλά δεν το προτείνουμε).

5. Για να περάσει η ώρα
Η τηλεόραση δεν έχει τίποτα. Ε και;

6. Η δικιά σου δεν έχει όρεξη
Το τανγκό χρειάζεται δύο, λέει μια αγγλοσαξονική παροιμία. Αλλά καμιά φορά μπορεί ο ένας να μη θέλει να χορέψει και ο άλλος να πρέπει να χορέψει μόνος του. Είναι λίγο θλιβερό να βλέπεις κάποιον να χορεύει μόνος του. Και αστείο Γι’ αυτό προτίμησε το μπάνιο.

7. Το… ηρεμιστικό
Έχει πάει 3 το πρωί. Δεν μπορείς να κοιμηθείς με τίποτα. Έτσι σκέφτεσαι να ξεκινήσεις λίγο… δουλίτσα, για να κουραστείς όσο γίνεται και να κοιμηθείς σαν πουλάκι! Πετύχει δεν πετύχει, θα το δοκιμάσεις. Καλύτερο από το να μετράς προβατάκια…

8. Η ομαδική
Ίσως ο πιο ασυνήθιστος τρόπος. Δεν είναι και ότι καλύτερο να σε βλέπει ο κολλητός σου, αλλά μερικά αγοράκια ίσως το δοκιμάσουν για την εμπειρία. Όχι μην πάει στην ανωμαλία το μυαλό σας, αλλά συνήθως στα εφηβικά χρόνια ίσως το δοκιμάσουν για χαβαλέ.

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Ολυμπιακός: Φουλάρει για Βέλεθ
Ολυμπιακός: Φουλάρει για Βέλεθ
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων 20/03 (video)
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων 20/03 (video)
NBA: Νίκη και χωρίς Γιάννη οι Μπακς (video)
NBA: Νίκη και χωρίς Γιάννη οι Μπακς (video)
Τραγωδία στο Νέο Κόσμο: Τα τελευταία λόγια της μητέρας πριν πετάξει το παιδί της από το μπαλκόνι
Τραγωδία στο Νέο Κόσμο: Τα τελευταία λόγια της μητέρας πριν πετάξει το παιδί της από το μπαλκόνι

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies