Πρόκριση... απόλυτη ηδονή και τα credits που αξίζει ο Καρέρα!

Πρόκριση... απόλυτη ηδονή και τα credits που αξίζει ο Καρέρα!

Ο τρόπος που ήρθε η πρόκριση της ΑΕΚ αποτελεί την απόλυτη ηδονή για κάθε φίλαθλο, αλλά πέρα από αυτό, το γκολ του Καρίμ απέδωσε δικαιοσύνη σε ένα ματς που... στράβωσαν τα πάντα!

Σίγουρα όταν είσαι με την πλευρά των νικητών, ματς με τέτοια εξέλιξη θα τα θυμάσαι για πάντα, αν είσαι από την άλλη βέβαια... πάλι θα τα θυμάσαι αλλά παρακαλάς να μπορούσες να το ξεχάσεις. Το χρωστούσε όμως... Η ΑΕΚ του Καρέρα χρωστούσε μια μεγάλη εμφάνιση και την έκανε στο πιο σημαντικό ματς της σεζόν... μέχρι το επόμενο!

Οι «κιτρινόμαυροι» πέτυχαν μια τρομερή ανατροπή κόντρα στη Βόλφσμπουργκ κι εξασφάλισαν την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Το πόσο σημαντικό είναι αυτό για το πρεστίζ και το ταμείο της ομάδας είναι περιττό να το πούμε, αλλά είναι εξίσου σημαντικό γιατί έδωσε και μια μεγάλη χαρά μετά από μια διετία που είχε πολλές πίκρες και μπόλικη... μιζέρια.

Πέρα από την πολύ μεγάλη σημασία της νίκης, η εικόνα της ΑΕΚ σε ένα ματς που τίποτα δεν της πήγε καλά στο πρώτο μέρος δείχνει ότι κάτι καλό «χτίζει» ο Μάσιμο Καρέρα. Είναι μια πρόκριση που αποτελεί δικαίωση για τη δουλειά του, γι' αυτό και είναι μια καλή στιγμή να δώσουμε τα credits που αναλογούν στον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος έχει αρχίσει να προσθέτει και πάλι τη νοοτροπία νικητή στην ομάδα.

Η «Ένωση» είδε τον Μάνταλο να χάνει το πέναλτι, να δέχεται γκολ στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ενώ ήταν καλύτερη κι όμως δεν... μάσησε πάλεψε και δικαιώθηκε, κάνοντας μια μεγάλη ανατροπή. Όπως δικαιώθηκε κι ο Ιταλός με τις αλλαγές των Λιβάγια και Ανσαριφάρντ που πρωταγωνίστησαν στο 2-1. Γενικά, ο Καρέρα εμφάνισε μια άκρως «διαβασμένη» ομάδα, ενώ του... βγήκε κι η απόφαση να πάει τον Πέτρο Μάνταλο στα άκρα για να παίξει με τους Σάκχοφ, Σιμόες και Κρίστιτσιτς.

Η συγκεκριμένα τριάδα έκανε εξαιρετική δουλειά στο κέντρο και φυσικά ο Πορτογάλος έβαλε μια απίστευτη γκολάρα, με την οποία η ΑΕΚ ισοφάρισε. Θα έλεγα το συγκεκριμένο τέρμα ήταν κάτι σαν δικαίωση για έναν εργάτη που πάντα παλεύει για το καλύτερο στο χορτάρι, όπως είναι ο Σιμόες. Από εκεί και πέρα, φάνηκε ξανά ότι ο Σάκχοφ ήρθε για να... μείνει στην ενδεκάδα προσθέτοντας στοιχεία που έλειπαν από το παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων».

Όσο για τον Ανσαριφάρντ, τι να πεις; Νομίζω ότι πέτυχε ένα γκολ με το οποίο έκανε ήδη «απόσβεση» των χρημάτων του. Αν και θεωρώ ότι ο Ιρανός έχει πολλά ακόμα να δώσει κι όπως λέγαμε και μετά την απόκτηση του, μπορεί να αποδειχθεί σε... λίρα εκατό.

ΥΓ. Τα όσα έγιναν έξω από το γήπεδο με τον κόσμο και τους πανηγυρισμούς με τους παίκτες δείχνει τη «δίψα» που υπάρχει στην ΑΕΚ, ώστε να επιστρέψει στα στάνταρ της. Να αφήσει την κακή τελευταία διετία και να επιστρέψει σε επιτυχίας, όπως αυτή κόντρα στη Βόλφσμπουργκ. 

ΥΓ. 2 Μπράβο στον κόσμο για την αντίδραση και την αποθέωση στον Πέτρο Μάνταλο. Ναι, μετά το χαμένο πέναλτι ήταν κακός αλλά κακές βραδιές έχουν όλοι και θα ήταν άδικο για τον αρχηγό που πάντα παλεύει για να βοηθήσει την ομάδα. 

ΥΓ. 3 Άκρως «κιτρινόμαυρη» η Πέμπτη καθώς πριν από την επική πρόκριση της ποδοσφαιρικής ομάδας, η μπασκετική έκανε το χρέος της κόντρα στη Νίμπουρκ. Το πρώτο βήμα έγινε απομένουν άλλα δύο! Η ΑΕΚ διαθέτει το καλύτερο ρόστερ στο Final-8 και αν παίξει σύμφωνα με τα στάνταρ της τότε... μετράει αντίστροφα προς ακόμα ένα ευρωπαϊκό! Και τον πέμπτο τίτλο της σε διάστημα τριών ετών. Θα είναι άλλη μια δικαίωση της μεγάλης προσπάθειας που κάνει από τότε που ανέλαβε την ΚΑΕ, ο Μάκη Αγγελόπουλος.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved