Κουρμπέλαρος, Μπουζούκης και η ντροπή Ευαγγέλου!

Κουρμπέλαρος, Μπουζούκης και η ντροπή Ευαγγέλου!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού στα play off κόντρα στον Άρη και την εχθρική διαιτησία του Ευαγγέλου.

Έχω πει και άλλες φορές, ότι σε τέτοιου είδους παιχνίδια, όπως αυτό με τον Αρη στα play off, όπου παίζουν δύο ομάδες με απουσίες και χωρίς βαθμολογικό κίνητρο θα πρέπει να αποφύγουμε τις υπερβολές. Και επειδή ξέρω, τι θα ακολουθήσει σήμερα το γεγονός, ότι ο Παναθηναϊκός κέρδισε με επτά παιδιά να αγωνίζονται συνολικά από τις Ακαδημίες και στην ενδεκάδα του στο τέλος να έχει έξι παιδιά από τις Ακαδημίες δεν σημαίνει, ότι μπορεί να περιμένει κάτι καλύτερο του χρόνου αν στηριχθεί μόνο σε αυτά τα παιδιά. Εχουν ταλέντο, αλλά θέλουν βοήθεια από καλούς παίκτες δίπλα τους.

Ένας τέτοιος είναι ο Κουρμπέλαρος. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ήταν αρχηγός με τα όλα του και αυτός, που έκρινε το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ματίγια τον έφτυσε ο Ευαγγέλου δεν είδε τίποτα, αλλά αυτό… γυάλισε το μάτι του Κουρμπέλη. Την επόμενη στιγμή έπεσε με λύσσα στην μπάλα , την πήρε καθαρά από τον Ματίγια και με ένα σουτ, που το έκανε με όλη τη δύναμη, που είχε έστειλε την μπάλα στην γωνία, έκανε το 1-0 και μετά ο Ευαγγέλου τον τιμώρησε για τον πανηγυρισμό του. Το περίεργο είναι, που ο Ευαγγέλου δεν απέβαλε τον Κουρμπέλη επειδή… τόλμησε και σκόραρε.

Εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Ένα ματς το οποίο δεν είχε ρυθμό και φάσεις, άναψε από τον Ματίγια και οι παίκτες του Παναθηναϊκού από εκεί και πέρα έπαιζαν λες και ήταν τελικός.

Ο Γιώργος Δώνης είδε, ότι υπήρχε πρόβλημα ανασταλτικά από δεξιά με τον Θεοχάρη ,αλλά και μπροστά δεν έβγαινε σωστά η ομάδα και από νωρίς στο 20’ το 4-3-3, έγινε αρχικά 3-5-2 και στη συνέχεια στο τέλος του ημιχρόνου 3-4-2-1. Αμέσως έκλεισαν οι χώροι για τον Αρη και ο Παναθηναϊκός έμοιαζε με τον περσινό Παναθηναϊκό, που έπαιζε πολύ στον χώρο. Έφθασε σε μία άνετη νίκη με 2-0, αλλά είχε και ένα δοκάρι και άλλο ένα γκολ, που ακυρώθηκε άδικα.

Εκτός από τον Κουρμπέλη θέλω να σταθώ στον Μπουζούκη, που στο δεύτερο ημίχρονο, που έπαιξε λίγο δεξιά και πίσω από τον φορ, έκανε την καλύτερη του φετινή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Εβγαλε δύο πάσες για γκολ, που χάθηκαν όμως, με εκτέλεση κόρνερ δημιούργησε το δεύτερο γκολ και βοήθησε πολύ και ανασταλτικά.

Ο Κολοβέτσιος ήταν ο σκόρερ του δεύτερου γκολ, ενώ ο Καμπετσής σημείωσε πάλι γκολ, που ακυρώθηκε άδικα. Από τον γνωστό και επικίνδυνο… τύπου, που λέγεται Ευαγγέλου. Αυτός, που πριν τρία χρόνια έβαλε τον Παναθηναϊκό και τον Λεβαδειακό να παίζουν για ώρα μέσα σε λίμνη και μετά θυμήθηκε να το διακόψει, ο Ευαγγέλου ήταν αυτός, που έκανε το… παγώνι στην αγκωνιά του Μανιάτη (κόκκινη που δεν είδε ποτέ) στον Περέα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη , έκανε ότι πέρναγε από το χέρι του και στο ΟΑΚΑ, για να μην κερδίσει ο Παναθηναϊκός τον Αρη.

Πρώτα στο 58 πήγε στο VAR μετά από υπόδειξη του άλλου …φυντανιού του Παπαπέτρου και ακύρωσε ένα γκολ, που… χάθηκε η μπάλα ανάμεσα σε Μακέντα, Χατζηθεοδωρίδη και σκόραρε ο Καμπετσής επειδή στην αρχή της φάσης ο Μακέντα... άγγιξε τον Μαρτίνες και αυτός έπεσε κάτω λες και τον χτύπησε το ηλεκτρικό ρεύμα. Αν αυτό ήταν φάουλ, τότε ήταν πέναλτι και η φάση του Μακέντα στο πρώτο ημίχρονο, που έπεσε κάτω από τζαρτζάρισμα αντιπάλου του.

Αλλά ούτε το ένα είναι φάουλ, ούτε το άλλο είναι πέναλτι, όμως ο ….γίγαντας Ευαγγέλου , ο ορισμός του διαιτητή ΟΦΑ (όπου φυσάει ο άνεμος) ακύρωσε αυτή την γκολάρα. Στη συνέχεια στο 63 δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Μαντσίνι για αγκωνιά στον Θεοχάρη και γενικά για άλλη μία φορά ήταν εχθρικός απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός έφθασε στη νίκη, διότι ήταν σοβαρός, οι παίκτες του έπαιξαν ψυχωμένα, είχαν εξαιρετική αμυντική λειτουργία και μία άψογη αμυντική πεντάδα με τον σοβαρό Θεοχάρη σαν δεξί στόπερ (αρχικά σαν δεξί μπακ ταλαιπωρήθηκε) στην τριάδα και τον Χατζηθεοδωρίδη να είναι καλός αριστερά. Μέχρι εκεί. Επιθετικά έκανε λίγα πράγματα η ομάδα, διότι είναι φανερό, ότι λείπει η ποιότητα.

Μεγάλη απογοήτευση, για άλλο ένα παιχνίδι ο Αγιούμπ, που περπάταγε για 45 λεπτά. Μέχρι τώρα τον έχουμε δει να κάνει ένα καλό παιχνίδι με την ΑΕΚ και τέλος. Αυτό που είδα και με τον Αρη και με τον ΟΦΗ με ανησυχεί πολύ για του χρόνου, διότι ο Αγιούμπ ήρθε, για να κάνει την διαφορά και όχι για να παρουσιάζει την εικόνα, που βλέπουμε.
Χάρηκα πολύ, που είδα όλα αυτά τα νέα παιδιά. Και τον Χριστογεώργο στο τέρμα (καλό κορμί), και τον Αθανασακόπουλο σαν αλλαγή και για άλλη μία φορά τον Αλεξανδρόπουλο και τον Ζαγαρίτη αριστερά. Είπαμε όμως, χαμηλά η μπάλα. Ο Παναθηναϊκός θέλει πολύ καλούς ξένους παίκτες για να ανέβει επίπεδο, αλλιώς θα είναι μία από τα ίδια και ίσως και χειρότερος τη νέα περίοδο.

*Η ομάδα έκανε τη πρώτη νίκη στα play off και στάθηκε, για άλλο ένα παιχνίδι με αξιοπρέπεια παρά τις πολλές απουσίες. Αυτό πρέπει να γίνει μέχρι το τέλος.

*Μόνο με ανέκδοτο μπορώ να πάρω την ανακοίνωση –μνημείο που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ζητάει να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο. Στον καθρέπτη τους είναι η απάντηση… 20 χρόνια έκαναν ότι γούσταραν και με το έτσι θέλω πήραν πρωταθλήματα και πρωταθλήματα. Τώρα ο καλύτερος το παίρνει κάθε χρόνο και αυτό δεν τους… αρέσει.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παναθηναϊκός - Άρης 2-0: Καθάρισαν οι «Μήτσοι» (video+photos)

Παναθηναϊκός - Άρης 2-0: Καθάρισαν οι «Μήτσοι» (video+photos)

Παναθηναϊκός-Άρης 2-0: Τα highlights της νίκης του «τριφυλλιού» (video)

Παναθηναϊκός-Άρης 2-0: Τα highlights της νίκης του «τριφυλλιού» (video)

Παναθηναϊκός-Άρης: Η ειρωνεία του «τριφυλλιού» για Ευαγγέλου

Παναθηναϊκός-Άρης: Η ειρωνεία του «τριφυλλιού» για Ευαγγέλου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Ρέντη: Βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς συγγενών των συλληφθέντων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν
Ρέντη: Βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς συγγενών των συλληφθέντων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Game 1 των playoffs Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Game 1 των playoffs Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved