Τελειώστε τώρα ΟΛΑ τα πρωταθλήματα!

Τελειώστε τώρα ΟΛΑ τα πρωταθλήματα!

Η ζωή μας έχει αλλάξει. Οι συνήθειες μας έχουν αλλάξει. Θέλοντας και μη. Και δεν θα είναι μόνο για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες. Θα πάρει πολύ περισσότερο να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Μην λέμε παραμύθια στον κόσμο. Να λέμε και να γράφουμε αλήθειες. Ο αθλητισμός είναι μια διέξοδος. Όταν και όποτε υπάρχει η δυνατότητα. Το να λέμε ότι κάποια στιγμή θα ξαναρχίσουν τα πρωταθλήματα είναι αστείο. Και κόντρα σε όλο αυτό που πρέπει να συνηθίσουμε. Δεν είναι δυνατόν να ζητάς από τον κόσμο να μην βγαίνει από τα σπίτια του γιατί θα κολλήσει τον ιό και θα γονατίσει το σύστημα υγείας και να μην έχεις τη γενναιότητα να ανακοινώσεις το τέλος ΟΛΩΝ των πρωταθλημάτων. Είναι αστείο να πιστεύει κάποιος ότι ξαφνικά θα πατήσουμε ένα κουμπί και ενώ όλα τα υπόλοιπα κομμάτια της κοινωνίας είναι σε καραντίνα, οι ομάδες, οι προπονητές και οι αθλητές θα μπουν στο γήπεδο να παίξουν ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ κλπ. Τώρα αλήθεια, το πιστεύει κάποιος; Έλα τώρα… Δηλαδή άνθρωποι που δεν τους επιτρέπεις όχι προπόνηση να κάνουν αλλά ούτε να μαζευτούν σε ένα δωμάτιο, θα μπουν σε φουλ ρυθμούς στο τέλος του μήνα; Ας είμαστε σοβαροί.

Ας τελειώνουμε με τα παραμύθια. Αύριο το πρωί πρέπει να ανακοινωθεί από τους αρμόδιους η οριστική αναστολή όλων των πρωταθλημάτων λόγω πανδημίας. Τόσο απλό. Και εν συνεχεία οι λίγκες και οι ομοσπονδίες σε συνεργασία με τις ομάδες να δουν τα διαδικαστικά για τους πρωταθλητές και τις λοιπές βαθμολογικές εκκρεμότητες. Όσο δεν ανακοινώνεται αυτή η απόφαση είναι λάθος. Λάθος για τις ομάδες, τους αθλητές και τον κόσμο που ελπίζει σε κάτι ουτοπικό. Δεν γίνεται να ζητάς από τον κόσμο να αλλάξει τη ζωή του και να τον αφήνεις να πιστεύει ότι θα ανοίξει (στην καλύτερη) την TV και θα δει ματσάκια. Δεν θα δει. Γιατί πολύ απλά και οι αθλητές είναι μέρος αυτού του κόσμου. Ούτε εξωγήινοι είναι ούτε υπεράνθρωποι. Κινδυνεύουν όσο κι εσύ. Οπότε ας τελειώσουμε το έργο τώρα πριν γίνει σαπουνόπερα. Υπεύθυνα και σωστά. 

Υγ. Όταν τελειώσουν τα σοβαρά θα ασχοληθούμε με τα λιγότερο σοβαρά. Κρατήστε αυτό. Είμαστε οι επιλογές μας.
Υγ2. Οι… κόκκινοι τουιτεράδες που βρήκαν ευκαιρία να ξεσαλώσουν είναι πιο αστείοι από την ομάδα τους. Και δείχνουν το απύθμενο κόμπλεξ που έχουν αποκτήσει με τον Παναθηναϊκό. Ούτε με κορωναϊό ρε;

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved