Δεν τους αξίζει ο Πιτίνο!

Δεν τους αξίζει ο Πιτίνο!

Το σπίτι τους «καίγεται» και επικοινωνιακά δείχνουν το φεγγάρι, αλλά ας δούμε λίγο τα δεδομένα…

Προκαταβολικά όπως κάνουμε πάντα όταν αναφερόμαστε στο μπάσκετ, ζητάμε συγγνώμη. Επειδή εμείς το ζούμε όπως ακριβώς κι εσείς. Όχι δημοσιογραφικά, αλλά οπαδικά. Όσο… κατάρα κι αν ακούγεται αυτό για εκπροσώπους του Τύπου κι όσο κι αν πρέπει να… τουφεκιστούν στο Σύνταγμα όσοι υποστηρίζουν μια ομάδα, σύμφωνα με τους απανταχού «αντικειμενικούς». Τους βλέπουμε αυτή την εποχή τους αντικειμενικούς, αλλά ας το αφήσουμε το θέμα πάμε παρακάτω. Στο… ψητό. Το οποίο δεν αφορά αγωνιστικά το μπάσκετ, δεν έχει να κάνει με ρεπορτάζ, είναι τα προφανή που βλέπετε κι εσείς. Με παρακλάδια που αισθανόμαστε την ανάγκη πως πρέπει να αναφερθούν όμως…

Θέμα των ημερών είναι ξεκάθαρα ο Ρικ Πιτίνο και η επικείμενη επιστροφή του στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Ένας… μύθος του αθλήματος, τον οποίο αυτή η ομάδα πίστεψε όταν όλοι θεωρούσαν πως η καριέρα του βρίσκεται σε φθίνουσα πορεία! Να τα λέμε κι αυτά επειδή πάντα οι σχέσεις είναι αμφίδρομες. Έχει ξεσπάσει λοιπόν ολόκληρο θέμα αναφορικά με το αν πρέπει και αν είναι συμβατό να είναι ταυτόχρονα στον πάγκο της Εθνικής (το καλοκαίρι όχι τώρα) ο κόουτς που έχει ήδη μπει στο hall of fame!

Πρώτα απ’ όλα περάσαμε ένα Παγκόσμιο με κράξιμο για τον προπονητή (Σκουρτόπουλο) και με αναφορές στο πόσο έχει ανάγκη η Εθνική μια τεράστια προσωπικότητα. Τώρα που έρχεται η προσωπικότητα, μας ξινίζει επειδή θα είναι προπονητής του Παναθηναϊκού! Την ίδια στιγμή, τον αποθέωναν οι ίδιοι άνθρωποι, όταν ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ δημόσια έκραζε τον Πέτροβιτς που έθιξε τον Γιάννη μετά το Ελλάδα-Βραζιλία. Αλλά ποιος ασχολείται μωρέ; Στο… βωμό της προπαγάνδας όλα αυτά πάνε περίπατο. Η αλήθεια, άλλωστε, διαμορφώνεται σύμφωνα με όλους αυτούς και δεν είναι κάτι που υπάρχει!

Θα το πούμε ξεκάθαρα. Δεν είναι ένας, δεν είναι πέντε, είναι περισσότεροι. Είναι αυτοί που διαμορφώνουν άποψη σε ακόμη περισσότερους, στηριζόμενοι στο γεγονός πως απευθύνονται σε ένα κοινό αρκετά μεγάλο και κυρίως πάντα διαθέσιμο για να το… πλάσεις σε επίπεδο άποψης. Κατά συνέπεια, για μας η λύση είναι μία για να σταματήσουν να «ζαλίζουν» τους πάντες σαν το κουνούπι που πετά δίπλα στο αυτί σου όταν προσπαθείς να κοιμηθείς. Να αναλάβει την Εθνική Ελλάδος ο Κεμζούρα! Επειδή αυτός είναι ο προπονητής τους. Έτσι θα τελειώσει μια και καλή το παραμύθι. Και να πάει ο Κεμζούρα να πείσει τον Γιάννη, να πάει ο Κεμζούρα να μιλήσει στον Ντόρσεϊ, να πάει ο Κεμζούρα να κάνει επαφή με τον Κουφό. Αλλά κυρίως, να υπάρχει ο προπονητής και η Εθνική που τους αξίζει! Ο Πιτίνο είναι δεδομένο πως δεν τους αξίζει! Είναι τεράστιος για κάτι τέτοια φαινόμενα, ακόμη κι αν τον… πασπαλίζουν με χρυσόσκονη του στυλ «εμείς είμαστε υπέρ του φυσικά είναι εξαιρετικός προπονητής», αλλά ταυτόχρονα τον… ξεσκίζουν με τρόπο. Ή έτσι νομίζουν, επειδή στην πράξη ούτε τα παπούτσια δεν είναι ικανοί να του καθαρίσουν.

Επίσης σεβόμαστε όλες τις αναφορές και τις αιτιάσεις των συναδέρφων που βγήκαν για να πουν «για μισό ρε παιδιά, δεν έχει καμία σχέση η περίπτωση Γιαννάκη με αυτή του Πιτίνο». Αλλά και πάλι αισθανόμαστε πως είναι μάταιο να γίνεται η συζήτηση. Φανταστείτε να ερχόταν ο Μαρσέλο Λίπι στην Εθνική Ελλάδος του ποδοσφαίρου και ταυτόχρονα να τον έπαιρνε κι ο ΟΣΦΠ. Θα τολμούσε κανείς Παναθηναϊκός να βγει να πει «μα είναι δυνατόν ο προπονητής του ΟΣΦΠ να είναι και στην Εθνική;»; Όταν στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ετοιμάζεται να καθίσει ο κορυφαίος τεχνικός που πέρασε ποτέ από εκεί και αμφιβάλουμε αν και στο μέλλον υπάρξει κάτι ανάλογο έστω, τότε απλά το βουλώνεις, λες ευχαριστώ και πάμε παρακάτω. Αλλά είπαμε… Κεμζούρα σας αξίζει!

Διαβάστε περισσότερα στο Leoforos.gr


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved