Απασχολούν μόνο τα λάθος πράγματα!

Απασχολούν μόνο τα λάθος πράγματα!

Έχει καταντήσει υπερβολικά κουραστικό να πρέπει να ασχολείται ο Παναθηναϊκός με όλα πλην του αγωνιστικού…

Η διακοπή του Πρωταθλήματος ειδικά όταν η Εθνική ομάδα… πετάει αετό, είναι ίσως το χειρότερο που μπορεί να τύχει σε κάποιον φίλαθλο. Σε κάποιον που γουστάρει το ποδόσφαιρο, την ομάδα του και αναγκαστικά μπαίνει στη λογική της… αγρανάπαυσης. Για τους Παναθηναϊκούς εδώ που τα λέμε ίσως να είναι και ευκαιρία για ανάσες όλη αυτή η διαδικασία. Να ξεφύγουν λίγο από καταστάσεις που δυστυχώς δεν είναι ευχάριστες. Όπως και να το δεις, είτε αναφερθείς στο πως ξεκίνησε η ομάδα το Πρωτάθλημα, είτε στο πως πορεύονται οι παίκτες που πήρες με μεταγραφή μέχρι τώρα, είτε στην αντιμετώπιση της διαιτησίας απέναντί σου, πουθενά τέλος πάντων δεν βρίσκεις κάτι να πιαστείς για αισιοδοξία.

Ακόμη κι έτσι όμως, τα αγωνιστικά επιβάλλεται να είναι το βασικό θέμα συζήτησης. Να είναι το μόνο που πρέπει να σε απασχολεί. Διότι αντί να ψάχνει ο καθένας να σκεφτεί το πώς θα ξεπεράσει η ομάδα την τεράστια και συνεχιζόμενη κρίση της, καθόμαστε και παρατηρούμε όλα αυτά που δε θα έπρεπε. Για παράδειγμα το γεγονός πως προ ημερών πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ και στο Κορωπί. Μακάρι να ήταν η τελευταία φορά που υπήρχαν χρωστούμενα, αλλά είναι αδιανόητο να συζητιέται περισσότερο το συγκεκριμένο γεγονός. Ειδικά με τη διάθεση ορισμένων να υπάρχει και… πανηγυρικό κλίμα! Πας παρακάτω, δεν το αναφέρεις δεύτερη φορά και εύχεσαι να ξεχαστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Δεν το κάνεις και… σημαία σου. Διότι είναι μια σημαία ντροπιαστική, που πάντα μα πάντα θα… κυματίζει μεσίστια για να δηλώνει θλίψη και τίποτα άλλο.

Πέρα απ’ αυτό, υπάρχει τώρα και η ιστορία με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Όταν ακούς για λεφτά στα ταμεία της ΠΑΕ, σαφώς είναι θετικό και λόγος ανακούφισης. Αλλά η αλήθεια είναι πως έχουν γίνει πολλές αυξήσεις τον τελευταίο χρόνο. Μειώθηκε το χρέος όπως ακούγεται, θα μειωθεί επιπλέον κτλ. Παρ’ όλα αυτά η ζημιά έχει γίνει. Διότι με τα ίδια λεφτά ο Παναθηναϊκός απλά θα ήταν… καβάλα στο άλογο σε επίπεδο εξαφάνισης του χρέους, αρκεί να μην υπήρχε αυτή η «μαύρη» χρονιά της… κλειστής κάνουλας που έκανε τεράστιο κακό οικονομικά και ηθικά στο «τριφύλλι».   

Διαβάστε περισσότερα στο Leoforos.gr


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved