Πουλάνε τρέλα και σανό γιατί είναι τσάμπα…

Πουλάνε τρέλα και σανό γιατί είναι τσάμπα…

Ο Νίκος Συρίγος γράφει για τους αδερφούς Αγγελόπουλους που επένδυσαν στην καταστροφή του μπάσκετ και έμειναν ταπί.

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε χθες τη νέα του εμφάνιση. Αλλά δεν ήταν η εμφάνιση το θέμα. Ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ήταν. Γιατί για πρώτη φορά έπειτα από τις αποφάσεις που έριξαν τον Ολυμπιακό στην Α2, τέθηκαν απέναντι στους εκπροσώπους του Τύπου, που κανονικά θα έπρεπε να τους βομβαρδίσουν στις ερωτήσεις. Έγιναν ελάχιστες. Είτε γιατί κάποιοι δεν ήθελαν να ρωτήσουν τίποτα, είτε γιατί δεν μπορούσαν. Ακόμη και τις φορές που επιχείρησαν να ρωτήσουν για την απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού να ρίξει την ομάδα κατηγορία, πότε ειπώθηκε κάτι γενικό του τύπου «είπαμε μέχρι τέλους» και πότε θυμωμένα ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, είπε ότι η συνέντευξη Τύπου ήταν για άλλο θέμα… Λες και ρίχνει κάθε μέρα μια ομάδα η ίδια της η διοίκηση, οπότε ας μιλήσουμε για τη… φανέλα!

Αυτό που έγινε ωστόσο αντιληπτό ακόμη και από τους πλέον αδαείς ήταν η νευρικότητα των αφεντικών του Ολυμπιακού και (ειδικά στην περίπτωση του Παναγιώτη) η επιμονή τους να ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν. Αυτό που θέλουν. Τι έχει συμβεί λοιπόν σε αυτό το σύμπαν; Το πρωτάθλημα της Α1 έχει καταστραφεί. Οι χορηγοί έχουν γυρίσει την πλάτη στο άθλημα. Η ΕΡΤ έχει πετσοκόψει τα χρήματα και είναι έτοιμη να διακόψει τη συνεργασία. Οι ΚΑΕ ετοιμάζονται για αποχή λόγω έλλειψης χρημάτων. Όλες οι μεταγραφές είναι από το πανέρι. Τα μισά ματς του πρωταθλήματος, όταν και όποτε αρχίσει, θα γίνονται μεσημέρι γιατί οι ομάδες δεν έχουν να πληρώσουν τη ΔΕΗ (σύμπτωση). Οι παίκτες θα κάνουν μπάνιο σπίτι τους γιατί δεν έχει ζεστό νερό στο γήπεδο (σύμπτωση 2)… Η Αδριατική Λίγκα παρακαλάει το Ολυμπιακό να παίξει εκεί! Α… Κι όπως είπε ο ίδιος ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος «Ο Ολυμπιακός παίζει μόνο στην Ευρώπη, ούτε Α2, ούτε πουθενά αλλού»! Το να πουλάς τρέλα είναι θεμιτό. Στην περίπτωση του Παναγιώτη είναι και αναγκαίο.

Γιατί όταν διαπιστώνεις ότι το ελληνικό μπάσκετ ζει και βασιλεύει είτε στην Α1 είσαι, είτε στην Α2, είτε ακόμη πιο κάτω και όταν πολύ περισσότερο έχεις παίξει τα ρέστα σου στην «καταστροφή» κι έμεινες ταπί, δεν σου μένει τίποτα άλλο από το να πουλήσεις τρέλα. Τρέλα και σανό. Τσάμπα είναι και τα δύο…

ΥΓ. Το Σάββατο ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει και θα αναμετρηθεί στο 2ο τουρνουά «ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ» τρεις από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Την ίδια μέρα στις 5 το απόγευμα για το Κύπελλο Ελλάδος, οι ομάδες της Α2 θα μπουν στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδος. Την αρχή θα κάνει ο Ερμής Λαγκαδά που θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό. 

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved