Από τον Κόντο στον… Κιλπάτρικ!

Από τον Κόντο στον… Κιλπάτρικ!

Στο ΟΑΚΑ «βρέθηκε» το παρόν και το μέλλον του Παναθηναϊκού και ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για την αντίδραση της ομάδας μετά την ήττα στο ΣΕΦ και για την μετακόμιση στα… αεροδρόμια

Ο Ρικ Πιτίνο μπορεί να δήλωσε ότι δεν είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του σε κάποιους τομείς, αλλά το θέμα είναι ότι ο Παναθηναϊκός κέρδισε. Και την δεδομένη περίοδο αυτό είναι που μετράει, με τον Αμερικανό τεχνικό να το γνωρίζει καλύτερα. Όπως, αυτό που μετράει επίσης είναι το ότι ο Παναθηναϊκός μετά τον αγώνα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ αλλά και τον αποψινό δείχνει να ανακτά την δύναμη και την αυτοπεποίθησή του μέσα στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Και αυτό είναι εξίσου σημαντικό, όσο και η αλλαγή προσέγγισης των εκτός έδρας αγώνων.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην τα πήγε όσο καλά θα ήθελε ο Πιτίνο, αλλά η αλήθεια είναι ότι επικράτησε της Μπάγερν σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς και κάλυψε και την διαφορά του 1 πόντους που είχε χάσει στο Μόναχο. Και η νίκη δίνει και ψυχολογία. Οι προπονήσεις, κατά δήλωση του έμπειρου τεχνικού, είναι εξαιρετικές και όσο έρχονται οι νίκες τα πράγματα θα καλυτερεύουν. Και πώς να μην καλυτερεύουν όταν έχεις παίκτες να κάνουν αυτά που έκαναν ο Καλάθης και ο Παπαπέτρου. Ο Νικ για ένα ακόμα βράδυ έκανε double double, χαζεύοντας φίλους και… εχθρούς με τις εμπνεύσεις του, ενώ ο Παπαπέτρου έκανε ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Άφησε πίσω του το κακό βράδυ στο ΣΕΦ και με ρεκόρ καριέρας σε πόντους, ριμπάουντ και κλεψίματα επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και πιο… δυνατός και χρήσιμος από ποτέ.

Και τα καλύτερα είχαν έρθει το πρωί… Με την ανακοίνωση της απόκτησης του Σον Κιλπάτρικ. Ο Παναθηναϊκός πήρε έναν παίκτη, με τον Ρικ Πιτίνο να ξεκαθαρίζει πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό αθλητή και έναν πολύ καλό χαρακτήρα. Έναν παίκτη στον οποίο ο Παναθηναϊκός κατέληξε, αφού πρώτα συνέλλεξε πληροφορίες από 4 διαφορετικές ομάδες στις οποίες είχε βρεθεί στο παρελθόν. Ο Κιλπάτρικ έρχεται, λοιπόν, με τον Παναθηναϊκό να συνεχίζει να… αλλάζει.

ΥΓ1: Το πόσο μεγάλη είναι μια ομάδα φαίνεται από το παρελθόν της. Φαίνεται από το πώς το παρόν τιμά το παρελθόν. Και η αποψινή βραδιά εξηγεί πάρα πολλά για το μεγαλείο του Παναθηναϊκού. Η απόφαση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να ξεκινήσει να τιμά τις παλιές δόξες του «τριφυλλιού», με τον Απόστολο Κόντο να κάνει την αρχή, μιλά από μόνη της. Η βράβευση της ζωντανής ιστορίας του τμήματος από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι κάτι που θα μείνει για πάντα στην ιστορία

ΥΓ2: «Δεν είμαι χαρούμενος αλλά κερδίσαμε» είπε ο Πιτίνο και αυτό τα λέει όλα…

ΥΓ3: Η καλή αμυντική δουλειά του Παναθηναϊκού φαίνεται με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, όταν ο πρώτος σκόρερ του αντιπάλου (Ντέντοβιτς) πετυχαίνει το πρώτο εντός πεδιάς καλάθι του μπαίνει 2:41 πριν το τέλος του αγώνα.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved