Κι αν τους κάτσει, το Όσκαρ;

Κι αν τους κάτσει, το Όσκαρ;

Στις 22 Ιανουαρίου θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες για τα φετινά Όσκαρ. Στις 24 Φεβρουαρίου θα γίνουν οι απονομές.

Τη φετινή εκδήλωση θα παρουσιάσει ο γνωστός αφροαμερικανός κωμικός, Κέβιν Χαρτ. Ο Κέβιν ίσως να μην γνωρίζει τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.  Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος πάλι, ίσως να γνωρίζουν τον Κέβιν Χαρτ. Ο Χαρτ παίζει σε ταινίες. Κωμωδίες. Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος ίσως να είχαν όνειρο να φτιάχνουν ταινίες. Ή τουλάχιστον σενάρια. Ένα απ’αυτά, αφορούσε τον Παναθηναϊκό. Λάθος. Αφορούσε προσωπικά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Τον βασικό όχι αντίπαλο αλλά (όπως τον αντιμετωπίζουν οι ίδιοι) εχθρό τους.

Για μια ακόμη φορά από τις πάμπολλες, όλα αυτά τα χρόνια, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, προσπάθησαν να χτυπήσουν τον διοικητικό ηγέτη του Παναθηναϊκού, όχι μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από αυτό. Δικαστικά.

Με αφορμή τη μεταξύ τους αναμέτρηση στην Ευρωλίγκα. Όταν ο Παναθηναϊκός νίκησε 93-80 τον Ολυμπιακό. Λίγες μέρες μόλις μετά τον νίκησε ξανά, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα. Σε αυτές τις εννέα μέρες που μεσολάβησαν από τη μία ήττα του Ολυμπιακού μέχρι την άλλη, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός πρόλαβαν: Να στείλουν καταγγελία στην Ευρωλίγκα, να ετοιμάσουν δικαστικό αγώνα, να πιέσουν (sic) δημοσιογράφους/site/κανάλια/ραδιοφωνικούς σταθμούς, να επιδιώξουν τη βαρύτερη δυνατή τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Παναθηναϊκού. Να νικήσουν πάντως δεν πρόλαβαν. Και εν τέλει, απ’όσα πρόλαβαν κι έτρεξαν να κάνουν το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο με το αγωνιστικό: Μια τρύπα στο νερό.

Για μια ακόμη φορά, η πολλοστή, το «σενάριο» των ανθρώπων του Ολυμπιακού και προσωπικά, πλέον, των ιδιοκτητών του πέφτει στο κενό. Αυτό σημαίνει δύο πράγματα τουλάχιστον:

1ον ότι πρέπει να συγκεντρωθούν στο αγωνιστικό κομμάτι.
2ον ότι πρέπει να αποκτήσουν μεγαλύτερη φαντασία. Στην πρώτη περίπτωση θα αποκτήσουν περισσότερες πιθανότητες να νικήσουν τον Παναθηναϊκό.

Στη δεύτερη αποκτούν περισσότερες πιθανότητες να βάλουν υποψηφιότητα για τα Όσκαρ και να γνωρίσουν τον Κέβιν Χαρτ. Σπουδαίος κωμικός.

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved