Άστραψε ο Τσάβι... βρόντηξαν οι “πράσινοι”

Άστραψε ο Τσάβι... βρόντηξαν οι “πράσινοι”

Ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για την ιδανική πρεμιέρα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ απέναντι στο Παγκράτι σε ένα απόγευμα βγαλμένο από τα πιο ωραία χρόνια

Και ταινία να ήταν ο σεναριογράφος έτσι θα την ξεκινούσε την πλοκή της... Από τη μία το Παγκράτι που ήταν τίγκα στον... ενθουσιασμό, την ενέργεια και την όρεξη (άλλωστε πολλοί παίκτες δεν έχουν συναντήσει κάτι ανάλογο στην καριέρα τους και μπορεί να μην ξανασυναντήσουν) και από την άλλη ο Παναθηναϊκός που μπήκε στο ματς... μαγκωμένος. Για να μην πούμε... μπλαζέ.

Ο Τσάβι Πασκουάλ μπορεί να αποφάσισε να αφήσει εκτός τους Καλάθη, Λάνγκφορντ και Λάσμε για προφανείς λόγους, οι υπόλοιποι όμως δεν είχαν κανέναν λόγο να είναι... νωθροί (επιεικώς χαρακτηρισμός). Την νωθρότητα αυτή οι παίκτες του Δημήτρη Λιόγα την εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο, έμειναν στο ματς, δεν επέτρεψαν στους “πράσινους” να ξεφύγουν και κέρδισαν το χειροκρότημα, κλέβοντας την παράσταση με την εικόνα τους.

Στο ημίχρονο ποιος είδε τον Πασκουάλ και δεν τον φοβήθηκε... Φαινόταν τι θα επακολουθούσε από τις τελευταίες φάσεις του ημιχρόνου και τις αντιδράσεις του στον πάγκο, μέχρι και κατά την διαδρομή του προς τα αποδυτήρια. Μέσα στα αποδυτήρια δεν ήμασταν, αλλά αν κρίνουμε από την εικόνα των παικτών του στην τρίτη περίοδο... κάτι μπορούμε να καταλάβουμε.

Ο Τόμας μπορεί να ήταν πρώτο σκόρερ, Παπαγιάννης, Μήτογλου και Καλαιτζάκης μπορεί να άρπαξαν την ευκαιρία, αλλά ο Παππάς ήταν καθοριστικός στην θέση “1” και ο Παπαπέτρου έκανε εξαιρετική δουλειά πάνω στον Τζιβελέκα, μην επιτρέποντας του να κάνει παιχνίδι. Ήρθε και το σερί 2-17 για τους πρωταθλητές και το επιμέρους 10-23 και.... καληνύχτα σας.

Πλέον ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα (το Σάββατο το απόγευμα στοπ κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ απέναντι στον Ήφαιστο), ενώ ακολουθεί και η Μακάμπι (την επόμενη Πέμπτη) και πάλι στο ΟΑΚΑ! Όσο για το Κύπελλο; Αρχές Νοεμβρίου στην Πάτρα απέναντι στον Προμηθέα!

ΥΓ1: Για κάθε άνθρωπο που γουστάρει το μπάσκετ (ανεξαρτήτου ηλικίας) το απόγευμα στο Μετς ήταν φανταστικό. Βγαλμένο από τα καλύτερά μας χρόνια... Παγκράτι-Παναθηναϊκός 23 χρόνια μετά, με τους “πράσινους” να κάνουν φανταστική εξέδρα στο κατάμεστο κλειστό και μια απίστευτη μπασκετική ατμόσφαιρα...

 ΥΓ2: Το ταξίδι ξεκίνησε... Καλή σεζόν να έχουμε...


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved