Δημήτρη, κοίτα… δίπλα σου

Δημήτρη, κοίτα… δίπλα σου

Ο Δημήτρης Αγραβάνης παρέδωσε μαθήματα… συμπεριφοράς στην προσπάθειά του να βγει στην επιφάνεια, αλλά λογάριασε χωρίς τον αρχηγό του - Γράφει ο Γιάννης Κουβόπουλος.

Αν και έχουν περάσει αρκετές ώρες από την στιγμή που βγήκε στο φως της δημοσιότητας η συνέντευξη που παραχώρησε ο Δημήτρης Αγραβάνης στο «Φως των Σπορ», ακόμα η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε… χωνέψει αυτά που διαβάσαμε. Ο παίκτης του Ολυμπιακού, στην προσπάθειά του να αναδυθεί στην επιφάνεια, να κερδίσει το δεκαπεντάλεπτο της δημοσιότητας που του αναλογεί, αλλά και να προσπαθήσει να μπει και πάλι στις καρδιές των φίλων του Ολυμπιακού εξαπέλυσε επίθεση στον μέχρι πρότινος φίλο του, Ιωάννη Παπαπέτρου.

Τι κι αν με την απόφαση του Παπαπέτρου δεν ασχολήθηκαν άλλοι κι άλλοι. Ο Πρίντεζης μίλησε με τα καλύτερα, ο Παπανικολάου το ίδιο… Αλλά πήρε θέση ο Δημήτρης Αγραβάνης. Και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο. Έκανε λόγο για απαράδεκτες συμπεριφορές, έκανε μαθήματα αντρίκειας… στάσης και γενικά η συνέντευξη είχε πολύ… ζουμί.

Ο Παπαπέτρου αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του, πήρε μια πολύ σπουδαία και δύσκολη απόφαση και εμφανίστηκε από το… πουθενά ο Αγραβάνης για να την κρίνει με τον πλέον επιθετικό τρόπο ξεχνώντας πως τα τελευταία χρόνια είχε και μια «Α» φιλία με τον νυν παίκτη του Παναθηναϊκού. Στον… βωμό, λοιπόν, του να πουλήσει οπαδιλίκι και να γίνει και πάλι αρεστός στον κόσμο του Ολυμπιακού (μετά από έναν χρόνο αποχής, αλλά και βλέποντας πως και την νέα σεζόν θα είναι στα… χαμένα) ξέγραψε όσα έζησε και «πούλησε» τον πρώην συμπαίκτη του. Αυτή άραγε είναι αντρίκεια στάση, ή είναι απαράδεκτη συμπεριφορά… Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις, τα λεγόμενά και τα γραφόμενά του.

Επίσης, καλό θα ήταν, προτού ο Δημήτρης Αγραβάνης γίνει ο… Ζαμπούνης του μπάσκετ να κοιτάξει λίγο γύρω του. Να δει τους συμπαίκτες του να και να σταματήσει στον αρχηγό του. Τον Βασίλη Σπανούλη. Και επειδή το καλοκαίρι του 2010 ο Αγραβάνης ήταν μικρό παιδάκι και μπορεί να μην ξέρει ας κάνει τον κόπο να τον ρωτήσει. «Βασίλη, πως έφυγες από τον Παναθηναϊκό; Άλλα είπες και άλλα έκανες;»… Φυσικά και δεν τολμάει να τον ρωτήσει… Απλά να ξέρει πως με τις ατάκες του έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τον Σπανούλη… Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν είναι που ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν πήρε θέση για την μεταγραφή του Παπαπέτρου…

Πάμε και στα υπόλοιπα… «Κανένα κόμπλεξ» λέει ο Αγραβάνης για το θέμα του Παναθηναϊκού. Και πανηγυρίζει τα διπλά στο ΟΑΚΑ. Καλά κάνει και τα πανηγυρίζει, αλλά μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Το «ερυθρόλευκο» (αγωνιστικό) κόμπλεξ είναι μεγάλο, είναι βαθύ, έχει απίστευτες… ρίζες και θέλει δεκαετίες για να εξαφανιστεί. Όπως δεν πρέπει να κοροϊδευόμαστε για την κορυφαία ομάδα της εφταετίας, της εννιαετίας, ή ότι άλλο θέλετε στην Ευρωλίγκα. Το είπαν οι πρόεδροι και ο Αγραβάνης έτρεξε να το επαναλάβει… Είπαμε η χρονιά θα είναι δύσκολη και είναι η προτελευταία του συμβολαίου…

ΥΓ: Η μόνη περίπτωση που μπορεί να δικαιολογήσει τα λεγόμενα του Αγραβάνη για τον Παπαπέτρου είναι ο πρώτος να ζηλεύει κατάφορα και… άρρωστα την πορεία του δεύτερου… Λέτε;


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved