Ο Παππάς κατηφορίζει… Πειραιά

Ο Παππάς κατηφορίζει… Πειραιά

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Έλληνα παίκτη και ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για όσους… ασχολούνται μαζί του και για όσους τον έντυσαν στα «ερυθρόλευκα».

Πάει κι αυτό… Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να «χτυπάει» σε όλα τα μέτωπα, να δημιουργεί ομάδα με απίστευτο βάθος (πάγκου και ετών) και συνεχίζει να προκαλεί… ζαλάδα σε «φίλους» και εχθρούς. Βλέπετε η αποφασιστικότητα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Τσάβι Πασκουάλ και των συνεργατών του έχουν κάνει τους αντιπάλους των πρωταθλητών να αισθάνονται κομματάκι… άβολα.

Τελευταίο (πριν το επόμενο) «χτύπημα» του Παναθηναϊκού δεν ήταν άλλο από την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας της ομάδας με τον Νίκο Παππά. Ο Έλληνας παίκτης θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος για δύο ακόμα χρόνια (τουλάχιστον) και αυτό δεν άρεσε καθόλου σε πολύ… κόσμο.

Βλέπετε η καθυστέρηση της ανακοίνωσης είχε επιφέρει αγωνία στον κόσμο του Παναθηναϊκού και… αδημονία στους εχθρούς του Νίκου που ήθελαν να τον κάνουν… φίλο τους.

Ρε την... ψυχή

Και τι δεν έχει διαβάσει. Ενυπόγραφα αλλά και… ανυπόγραφα ρεπορτάζ που ήθελαν τον Παππά να είναι ήδη παίκτης του Ολυμπιακού. «Τελειωμένη υπόθεση», «Ποιος Παπαπέτρου; Ο Νικόλας το μεγάλο μπαμ», «Ο Νίκος κατηφορίζει στον Πειραιά» είπε μια ψυχή που ξέρει πολλά. Και πόσο δίκιο είχε αυτή η ψυχή. Ναι. Είναι αλήθεια. Ο Νίκος κατηφορίζει στον Πειραιά. Όπως κάνει κάθε χρόνο. Όχι όμως για να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά για να τον κερδίσει και να πάρει ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Αστεία υπόθεση

Και σαν να μην έφτανε αυτό, μόλις βγήκε η ανακοίνωση διαβάσαμε και άλλα… χαριτωμένα. Τα οποία τα φύλαγαν βλέπετε… Γιατί σε περίπτωση που ο Παππάς δεν συνέχιζε στον Παναθηναϊκό θα έπρεπε να μαζέψουν όσα θα είχαν γράψει… Αλλά δεν πειράζει η υπόθεση είναι από μόνη της αστεία…

Τέλος τα αστεία

Πάμε και στα σοβαρά. Ο Παναθηναϊκός αυτό το καλοκαίρι έχει κάνει την ουσιαστικότερη δουλειά των τελευταίων ετών. Καλάθης, Παππάς, Αντετοκούνμπο, Παπαπέτρου, Μήτογλου, Βουγιούκας, Παπαγιάννης προ των πυλών, Καλαΐτζάκης, Λούζτης, Χαραλαμπόπουλος… Η Εθνική ομάδα είναι και πάλι στο ΟΑΚΑ και «χτίζεται» κάτι πάρα πολύ καλό.

Οι Αγγελόπουλοι κάνουν δουλειά

Και παρ’ όλα αυτά… Την ίδια ώρα που στον Ολυμπιακό ψωνίζουν παίκτης αμφιβόλου αξίας (δεν τους κρίνουμε, θα κριθούν κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου) αυτοί που δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους είναι ο Γιαννακόπουλος και ο Πασκουάλ. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι στο… απυρόβλητο. Αλλά δεν πειράζει. Το σενάριο το ξέρουμε κάθε Ιούνιο.

ΥΓ: Πολύ πλάκα το φετινό καλοκαίρι… Καλά μπάνια…


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved