Τα σκάνδαλα συνεχίζονται και η μοναδική ελπίδα του Παναθηναϊκού!

Τα σκάνδαλα συνεχίζονται και η μοναδική ελπίδα του Παναθηναϊκού!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τα συνεχιζόμενα σκάνδαλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και για τη μοναδική ελπίδα που έχει ο Παναθηναϊκός!

Τι είχες Ελλάδα, τι είχα πάντα! Τα πρόσωπα αλλάζουν, αλλά τα σκάνδαλα συνεχίζονται. Την στιγμή, που ο Παναθηναϊκός πέρυσι έχασε την έξοδο στα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ και άρχισε με -2 βαθμούς το φετινό πρωτάθλημα( αν τους είχε τώρα θα ήταν στην πέμπτη θέση, που οδηγεί στην Ευρώπη για να σβήσει η ποινή), λόγω  της μπύρας, που χτύπησε τον Ιβιτς και έφυγε με ….καροτσάκι από την Λεωφόρο, για την ίδια ακριβώς ιστορία ο ΠΑΟΚ δεν τιμωρήθηκε με την ίδιες ποινές. Του έγινε έκπτωση και του έδωσαν πίσω χθες τους τρεις βαθμούς , σβήστηκε και το κεκλεισμένων των θυρών, μέσα στη νύχτα και το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα το δώσει με κόσμο. Και μην πει κανείς , ότι τον έναν τον χτύπησε μπύρα και τον άλλον τον χτύπησε ρολό χαρτιού, διότι είναι αστείο. Ο κανονισμός λέει διακοπή αγώνα , αν τραυματιστεί αξιωματούχος  . Ανεξάρτητα αν για μένα και ο Ιβιτς πέρυσι και ο Γκαρθία φέτος πιέστηκαν από τις ομάδες τους , για να μην κάτσουν στον πάγκο, ενώ μπορούσαν(εδώ είναι η μεγάλη διαφορά του Παναθηναϊκού με τον καφέ, που έφαγε ο Αναστασίου στο Καραϊσκάκη), η ουσία είναι ότι εδώ έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Στον ΠΑΟΚ λένε και υποστηρίζουν, ότι έπεσε το -3 επειδή το παιχνίδι δεν είχε αρχίσει. Και ο Παναθηναϊκός γιατί έφαγε τον Νοέμβριο του 2015 και -3 και κατακύρωση του αγώνα στον Ολυμπιακό, επειδή φωτοβολίδα βρήκε τον Φιμπόγκασον πολύ πριν αρχίσει το παιχνίδι; Για αυτό λέμε , ότι στην Ελλάδα δεν αλλάζει τίποτα και ποτέ. Οι νόμοι εφαρμόζονται μόνο σε όσους δεν είναι ισχυροί στα θεσμικά όργανα, σε όσους δεν τα έχουν καλά με την εκάστοτε κυβέρνηση.

Πέρυσι μετά την απίστευτη σφαγή με τον Κύζα και τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκό από το κύπελλο είχα γράψει ότι ο Σαββίδης θέλει να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη. Τότε θυμάμαι, ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ έπεσαν να με ….φάνε. Για να είμαι δίκαιος πρέπει να ομολογήσω , ότι δεν βλέπω φέτος η διαιτησία να σπρώχνει μία ομάδα, όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια με τον Ολυμπιακό. Ολοι παίρνουν σφυρίγματα και σε βάρος όλων έχουν γίνει λάθη. Η χθεσινή απόφαση με την επιστροφή των τριών βαθμών, όμως , μας γυρνάει στα προηγούμενα χρόνια της απόλυτης κυριαρχίας του Ολυμπιακού. Τότε που πρωτόδικα είχε τιμωρηθεί με -3 για επεισόδια πριν την έναρξη του αγώνα, που δεν άρχισε ποτέ με τον Πανιώνιο, αλλά μετά από πιέσεις βουλευτών, ξεσηκωμό των οπαδών οι βαθμοί επεστράφησαν στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια πήρε ένα από τα πρωταθλήματα που δεν έπρεπε να πάρει(φαντάζομαι αυτό το παιχνίδι θα εννοεί ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ  Ολυμπιακός που …τόλμησε και μίλησε για πρακτικές παλαιότερων χρόνων μετά την απόφαση –σκάνδαλο υπέρ του ΠΑΟΚ). Τα καταλαβαίνω όλα , αλλά να τολμάει να βγάζει ανακοινώσεις η ομάδα, που βίασε το ποδόσφαιρο εδώ και 20 χρόνια και να μιλάει για αδικία και μη αξιοκρατία είναι ΘΡΑΣΟΣ. Ο ΠΑΟΚ , δυστυχώς, με ανάλογες πρακτικές φέτος πάει να πάρει ένα πρωτάθλημα. Και λέω δυστυχώς , διότι όταν κατηγορείς (σωστά), τόσα χρόνια τον Ολυμπιακό για διάφορα σκάνδαλα υπέρ του, η διαιτητικά, η δικαστικά και λες ότι πάμε να φτιάξουμε ένα αξιοκρατικό πρωτάθλημα και την πρώτη χρονιά, ευνοείσαι σκανδαλωδώς με μία δικαστική απόφαση, απλά γίνεσαι σαν και αυτούς, που κατηγορούσες. Πολύ απλά.

Οσο για τον Παναθηναϊκό , ισχύει αυτό, που έχω πει και πριν από καιρό. Ολοι πρέπει να νοιώθουμε περήφανοι διότι είμαστε ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ. Μας έχουν ξεπατώσει στην αφαίρεση βαθμών εδώ και χρόνια, αλλά κυκλοφορούμε με το κεφάλι ψηλά.

*ΥΓ1: Στο παιχνίδι με τον Αστέρα η ομάδα και πάλι πάλεψε και πάλι είχε ορθολογική ανάπτυξη , πλάνο στο γήπεδο και πάλι έκανε ευκαιρίες. Δεν της δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο στο χέρι του Μουνάφο και ο Σκουλάς ανέχτηκε και το σκληρό παιχνίδι των παικτών του Αστέρα χωρίς κάρτες. Ο Παναθηναϊκός έβαλε, όμως, μόνο ένα γκολ(την γκολάρα του Λουντ) και δεν μπόρεσε να πάρει το ματς , διότι πιο πριν είχε δεχθεί το γκολ του Μανιά σε μία φάση, όπου η έλλειψη ενός στόπερ στιλ Μολέδο ήταν φανερή. Η ομάδα είναι εδώ, ο κόσμος την στηρίζει διότι βλέπει προσπάθεια, κατάθεση ψυχής και έναν προπονητή τον Μαρίνο Ουζουνίδη να παρουσιάζει στο γήπεδο, ότι καλύτερο μπορεί με τους παίκτες, που διαθέτει. Η απουσία ενός φορ-σκόρερ κάνει μπαμ στην ομάδα, παρά την τρομερή και φιλότιμη προσπάθεια του Χρήστου Δώνη, που δεν είναι φορ και του αξίζουν πολλά μπράβο, διότι κάνει το καλύτερο δυνατό. Η αλήθεια είναι, ότι την ομάδα δεν την πάει και η μπάλα. Εγιναν δύο ίδιες φάσεις στην ίδια εστία. Στην πρώτη η μπάλα από την κεφαλιά του Δώνη έφυγε δίπλα από το δοκάρι , στην δεύτερη ο Μανιάς την έστειλε στα δίχτυα. Επίσης αν το ανάποδο ψαλίδι του Μουνιέ κατέληγε στα δίχτυα σήμερα θα μιλάγαμε για το γκολ της χρονιάς και η ομάδα πιθανότατα θα είχε κερδίσει. Η μπάλα πήγε , όμως, στο δοκάρι. Ο κόσμος χειροκρότησε στο τέλος και αποθέωσε τον Ουζουνίδη, όχι διότι πανηγυρίζει τις ισοπαλίες με τον Αστέρα, όπως θα διαβάσουμε από κάποιους …στημένους , αλλά διότι είδε από την ομάδα να κάνει το καλύτερο δυνατό ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο , που είχε και την καλύτερη απόδοση από τον αντίπαλο.

*ΥΓ2 :Ας προσευχηθούμε όλοι το πλάνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τα ξένα funds να προχωρήσει. Από την κυβέρνηση εξαρτάται να δεχθεί την πρόταση για ένα ΟΑΚΑ, που θα πάρει ζωή και ..πράσινο χρώμα. Η τελευταία ελπίδα, για να αναγεννηθεί ο Παναθηναϊκός στο ποδόσφαιρο είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Αν δεν προχωρήσει αυτό το πρότζεκτ τον Παναθηναϊκό ξεχάστε τον. Με την παρούσα διοίκηση η ομάδα κάθε χρόνο θα είναι και χειρότερη και όσοι αξίζουν σε αυτή την ομάδα και παλεύουν είτε θα εκδιωχθούν, είτε θα οδηγηθούν στην έξοδο.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved