Τεσσάρα με αποθέωση Μαρίνου, ότι... χειρότερο!

Τεσσάρα με αποθέωση Μαρίνου, ότι... χειρότερο!

Δεν ήταν τα τέσσερα γκολ, δεν ήταν η πολλή καλή μπάλα που έπαιξε η ομάδα (ίσως το καλύτερο ματς στην Λεωφόρο φέτος), ούτε το δοκάρι, ούτε τα δύο πέναλτι, που δεν έδωσε ο Μπλάνας.

Είναι, ότι οι 5000 φίλοι του Παναθηναϊκού, που βρέθηκαν στην Λεωφόρο χάρηκαν για αυτό, που είδαν. Εφυγαν ευχαριστημένοι από το γήπεδο, γεμάτοι για την μιάμισι ώρα, που ήταν στις εξέδρες και όχι στενοχωρημένοι και ξενερωμένοι. Για 90 λεπτά ο Παναθηναϊκός απόψε έβγαλε από το μυαλό του κόσμου, που πήγε στο γήπεδο το άρρωστο κλίμα, που υπάρχει στην ομάδα και κυρίως γύρω από την ομάδα.

Το 4-0 επί της Κέρκυρας ήρθε απόλυτα φυσιολογικά με βάση την απόδοση της ομάδας. Και μην πει κανείς «ποια Κέρκυρα μωρέ;», διότι η μισή Κέρκυρα έχασε με 3-0 από τον ΠΑΟΚ την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ στον πρώτο γύρο η ίδια Κέρκυρα είχε κερδίσει τον Παναθηναϊκό. Απλά ήταν πολύ καλός ο Παναθηναϊκός απόψε και φάνηκε η διαφορά. Και ήταν καλός για δύο λόγους. Διότι το 4-3-3 από την στιγμή, που η ομάδα δεν έχει καθαρό φορ, της πάει και διότι όλοι μα όλοι οι παίκτες έπαιξαν καλά και δεν υπάρχει παίκτης, που να υστέρησε.

Στο γήπεδο βγήκαν συνδυασμοί δουλεμένοι στην προπόνηση. Όπως στο πρώτο γκολ(ωραία ενέργεια και πάσα Χατζηγιοβάνη στον σκόρερ Δώνη), στο δεύτερο γκολ(Χιλιεμαρκ, Γιόχανσον, Δώνης, Γιόχανσον), στο τρίτο γκολ(Δώνης, Βιγιαφάνιες, Λουντ). Γκολ, που δεν μπήκαν στην τύχη , μπήκαν μετά από οργανωμένες επιθέσεις. Το 4-3-3 έφερε πολλά χαφ κοντά στην περιοχή και έτσι πάτησαν πολλοί παίκτες στο κουτί και ήρθαν τα γκολ. Με τον Δώνη να βάζει ένα γκολ, να δημιουργεί άλλο ένα και να κάνει μια χαρά την δουλειά του φορ αν και δεν είναι φορ και σε αυτή την θέση τον βάζει εδώ και καιρό ο Ουζουνίδης βλέποντας τα έλλειμα και ο Δώνης ανταποκρίνεται με το παραπάνω και είναι σε κάθε ματς και καλύτερος.

Φυσικά σημαντική για την ανάπτυξη της ομάδας ήταν η μεγάλη μέρα, που βρέθηκε ο Βιγιαφάνιες (δημιούργησε τα τρία από τα τέσσερα γκολ), ο τρόπος που «μοίραζε» το παιχνίδι ο Χίλιεμαρκ, αλλά και ο Τζανδάρης, που σε ρόλο αμυντικού χαφ έκλεψε μπάλες και έβγαζε γρήγορα την ομάδα στην επίθεση. Επίσης έκανε ουσιαστικό παιχνίδι ο Χατζηγιοβάνης, που δημιούργησε το πρώτο γκολ, αλλά είχε και άλλες εξαιρετικές στιγμές και μετά από καιρό συμμετείχαν τα ακραία μπακ στην δημιουργία. Ο Γιόχανσον σκόραρε, ο Ινσούα παραλίγο να ….σπάσει το δοκάρι .

Όλα αυτά ήταν καλά, αλλά το θέμα είναι να δούμε κάτι ανάλογο και εκτός Λεωφόρου. Τώρα που τελειώνει ο Γενάρης , όσοι μείνουν θα έχουν το μυαλό τους μόνο εδώ, οπότε λογικά θα αλλάξει η εικόνα της ομάδας και εκτός έδρας. Ο κόσμος ξέρει να αναγνωρίζει. Φυσικά και έχει κάνει λάθη ο Ουζουνίδης, αλλά ο κόσμος ξέρει, ότι είναι εδώ και δίνει την μάχη του για να σώσει την ομάδα από την καταστροφή και με έναν λυσσαλέο πόλεμο, που δέχεται από μέσα από την ΠΑΕ και από άτομα, που λένε, ότι έφυγαν, αλλά κάθε μέρα είναι στα τηλέφωνα και δίνουν την …γραμμή στα φερέφωνα που υπακούουν και διαβάζετε τι γράφουν.

Το κάνουν, όμως, τόσο εξώφθαλμα, που ο κόσμος καταλαβαίνει. Για αυτό και απόψε αποθέωσε τον Ουζουνίδη. Τεσσάρα και με αποθέωση Ουζουνίδη, ότι χειρότερο για όλους αυτούς, που παρακαλάνε να χάνει η ομάδα, για να κράξουν τον Ουζουνίδη, τον Διαμαντόπουλο, τον Σαραβάκο και κάποια λίγα ακόμα στελέχη, που παλεύουν κάθε μέρα, για να μην πέσει στα βράχια ο σύλλογος.

Και τελευταία, φυσικά, γίνεται αγώνας από αυτά τα στελέχη, να μην πάνε δανεικοί, η με πώληση παίκτες στον Ολυμπιακό, κάτι που συζητάνε ο Αλαφούζος και στενοί του συνεργάτες, που είτε είναι στην ΠΑΕ, είτε δεν …είναι μόνο στα χαρτιά. Οπότε καταλαβαίνετε και όλοι, γιατί τον πολεμάνε τον Μαρίνο. Σήμερα το βράδυ, λοιπόν, για όλους αυτούς, έχει ξυδάκι… Και τώρα αρχίζουν οι δεήσεις να γίνει στην Ριζούπολη , της Λιβαδειάς, για να συνεχίσουν τον πόλεμο.

Ολοι αυτοί, όμως, δεν ξέρουν κάτι απλό. Οποιος τα έβαλε με τον κόσμο έχασε. Και το κουτόχορτο ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν το τρώει…

Υγ. Περιμένουν, λέει , λεφτά για να σωθούν από τις πωλήσεις στον Παναθηναϊκό. Με παίκτες, που κάνουν προσφυγή και μένουν ελεύθεροι αύριο το πρωί, κάποιοι έχουν και την απαίτηση να φέρουν οι πωλήσεις 6-7 εκ. ευρώ. Απίστευτα πράγματα…


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved