Ελληνάρα μην κρίνεις μόνο από το αποτέλεσμα

Ελληνάρα μην κρίνεις μόνο από το αποτέλεσμα

Ο Δημήτρης Ρήγας γράφει στο Onsports για όλους τους… αστείους οι οποίοι κρίνουν μόνο από το αποτέλεσμα ακόμα και χωρίς να έχουν δει ένα παιχνίδι.

Το αγαπημένο χόμπι του γνήσιου… Ελληνάρα είναι να κράζει τους πάντες και τα πάντα. Να μαθαίνει έστω παίρνοντας τηλέφωνο κάποιον φίλο του για το αποτέλεσμα του αγώνα μίας ομάδας και στη συνέχεια να έχει άποψη λες κι έχει παρακολουθήσει το ματς δύο και τρεις φορές αναλύοντας κάθε λεπτομέρεια.

Και αυτό δεν το κάνει μόνο ο απλός φίλαθλος κόσμος αλλά και… επαγγελματίες.

Αν αναρωτιέστε από πού προκύπτουν όλα αυτά; Μα φυσικά από την αποθέωση την οποία γνωρίζει ο Παναθηναϊκός επειδή νίκησε εκτός έδρας την Καλλονή. Οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη δικαιότατα και μαγκιά τους. Αυτή ήταν η τρίτη σερί επιτυχία τους μέσα στο 2016.

Το ενοχλητικό είναι η υποκρισία που κρύβεται από πίσω. Οι ίδιοι άνθρωποι που τώρα πλέκουν το εγκώμιο του «τριφυλλιού» θα είναι οι πρώτοι που θα αρχίσουν να… πυροβολούν σε περίπτωση ανεπιτυχούς αποτελέσματος σε κάποιον από τους προσεχείς αγώνες της ομάδας του Αντρέα Στραματσόνι. Και όχι με ποδοσφαιρικά κριτήρια, αλλά κρίνοντας απλά και μόνο από το αποτέλεσμα.

Άλλωστε στην Ελλάδα «δοκάρι και μέσα μάγκας, δοκάρι κι έξω… μ...άκας».

Όπως και να’ χει το συμπέρασμα απ’ όλα αυτά έχει να κάνει με την επιφανειακή κριτική που γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις εκτός από μία. Αυτήν που αφορά την ομάδα που πρέπει να νικάει σε όλα της τα παιχνίδια κι αποθεώνεται ό,τι κι αν κάνει. Και όλοι ξέρουν ποια είναι ακόμα κι αν κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και τα βλέπουν όλα… αγγελικά πλασμένα.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Greek Basketball League: Στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ, στην Πάτρα ο Άρης - Το πρόγραμμα
Greek Basketball League: Στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ, στην Πάτρα ο Άρης - Το πρόγραμμα
Παναθηναϊκός: Ένας χρόνος χωρίς τον «Στρατηγό» - Το μήνυμα της ΠΑΕ για τον Μίμη Δομάζο
Παναθηναϊκός: Ένας χρόνος χωρίς τον «Στρατηγό» - Το μήνυμα της ΠΑΕ για τον Μίμη Δομάζο
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/01) - Πού θα δείτε Ολυμπιακός-Βόλος, Αστέρας-ΑΕΚ
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/01) - Πού θα δείτε Ολυμπιακός-Βόλος, Αστέρας-ΑΕΚ
Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Έρχεται Ελλάδα ο Αντρέ Λουίζ
Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Έρχεται Ελλάδα ο Αντρέ Λουίζ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved