Κορoνοϊός - Πειραιάς: Οι επιβάτες αυτών των πλοίων θα υποβληθούν σε τεστ
Στους επιβάτες των «Blue Star Patmos» και «Blue Star Chios», οι οποίοι επιστρέφουν από τα νησιά στο λιμάνι του Πειραιά, θα διενεργούνται δειγματοληπτικές εξετάσεις για πιθανή λοίμωξη από κορoνοϊό, από το μόνιμο κλιμάκιο γιατρών και νοσηλευτών της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, το οποίο θα παραμένει εκεί σε καθημερινή βάση.
Σύμφωνα με τα δρομολόγια, οι έλεγχοι θα διενεργηθούν ως εξής:
- Σήμερα Τετάρτη, την Παρασκευή και το Σάββατο (19, 21 και 22 Αυγούστου), στις 14:40, στην Πύλη Ε7 (άφιξη Blue Star Patmos).
- Την Πέμπτη και την Κυριακή (20 και 23 Αυγούστου), στις 10:10, στην Πύλη Ε1 (άφιξη Blue Star Chios).
Εν τω μεταξύ, περισσότεροι από 150 δειγματοληπτικούς ελέγχους για λοίμωξη από κορωνοϊό διενεργήθηκαν χθες σε ταξιδιώτες με ύποπτα συμπτώματα, όπως πυρετός ή βήχας, που επέστρεφαν στην Αττική, κυρίως από προορισμούς υψηλής επικινδυνότητας.
Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr