Επισπεύδεται ο ανασχηματισμός – Γράφει και σβήνει ονόματα ο Τσίπρας
Σε… αναμμένα κάρβουνα οι υπουργοί – Ποιοι είναι με το ένα πόδι εκτός και ποιοι ράβουν από τώρα κοστούμια – Έτοιμος για ριζικές αλλαγές σε κυβέρνηση και κόμμα ο πρωθυπουργός – Τα ονόματα έκπληξη
Αποφασισμένος να «σβήσει τις φωτιές» που άναψαν στην κυβέρνησης οι λανθασμένοι χειρισμοί στη διαχείριση της τραγωδίας στην ανατολική Αττική είναι ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο πρωθυπουργός από την πρώτη στιγμή πήρε πάνω του την πολιτική ευθύνη, καλύπτοντας ουσιαστικά τους υπουργούς του και τον κρατικό μηχανισμό, παρά την κατακραυγή από τους ισχυρισμούς τους ότι τα έκαναν όλα σωστά.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο πρωθυπουργός δεν είναι εκνευρισμένος με τη στάση και τους χειρισμούς τους, τόσο την ώρα της κρίσης όσο και στη συνέχεια με την επικοινωνιακή διαχείριση της κατάστασης.
Η επιχείρηση «αλλαγή κλίματος» που ξεκίνησε ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει και συνέχεια. Μετά το άνοιγμα στους πυρόπληκτους και τη συνάντηση στο Μαξίμου ήρθε η χθεσινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Λαύριο και οι 20 προτάσεις για την αυθαίρετη δόμηση.
Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr