Χαλκιδική: Ισόβια κάθειρξη σε 30χρονο για φονική συμπλοκή έξω από νυχτερινό μαγαζί
Σε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον κάθειρξη 55 χρόνων καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ένας 30χρονος ομογενής που κρίθηκε ένοχος για τη φονική συμπλοκή που σημειώθηκε πέρσι τον Ιούλιο, έξω από νυχτερινό κέντρο στην Ποτίδαια Χαλκιδικής, κατά την οποία σκοτώθηκε ένα άτομο και τραυματίστηκαν άλλα τρία.
Το αιματηρό επεισόδιο φαίνεται ότι έγινε για τα μάτια μίας γυναίκας. Ο γεωργιανής καταγωγής κατηγορούμενος, συνεπλάκη αρχικά με μία παρέα τριών ανδρών, τους οποίους έσπευσαν να συνδράμουν φίλοι τους. Κάποια στιγμή, ο 30χρονος έφυγε από το σημείο, για να επιστρέψει λίγο αργότερα κρατώντας ένα όπλο, με το οποίο άνοιξε πυρ, μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων θαμώνων του μαγαζιού.
Από τα πυρά έπεσε νεκρός ένας 34χρονος, ενώ τραυματίστηκαν ο 40χρονος αδελφός του, ο 45χρονος υπεύθυνος του νυχτερινού κέντρου κι ένας 29χρονος.
Περισσότερα στο newsbomb.gr