Πήρε Ατζουλάκο και Φαρέ το Παλαιό Φάληρο

Πήρε Ατζουλάκο και Φαρέ το Παλαιό Φάληρο

Δύο ακόμη μεταγραφές πραγματοποίησε η διοίκηση του Παλαιού Φαλήρου, με τις οποίες ολοκλήρωσε την ενίσχυσή του έμψυχου δυναμικού της.

Ο Γιώργος Ατζουλάκος και ο Λυτέρης Φαρές, αποτελούν τα δύο τελευταία αποκτήματα της ομάδας των νοτίων προαστίων, αφού εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, δεν πρόκειται να γίνει άλλη κίνηση στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο πρώτος είναι τερματοφύλακας και προέρχεται από τα Σούρμενα, ενώ ο δεύτερος είναι αμυντικός και την προηγούμενη περίοδο αγωνιζόταν στη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν αποκτήσει ακόμη τους Κώστα Μανταδάκη (τερματοφύλακας από τον Κολωνό), Χάρη Μηλιώνη (στόπερ από τον Γκυζιακό), Χρήστο Μπαλαφούτη (αριστερό χαφ από τον Υμηττό), Στέλιο Σωηρόπουλο (επιθετικός από τον Γκυζιακό), Γιάννη Νικηφοράκη (αριστερός χαφ από τον Άρη Πετρούπολης).

Μεταγραφές θεωρούνται και οι Γιάννης Μερλής (αμυντικός), Άγγελος Φλαμιάτος (επιθετικός), οι οποίοι επέστρεψαν από τον Πολυκράτη και την Κορωνίδα, όπου παραχωρηθεί ως δανεικοί.

Όσον αφορά στην προετοιμασία, ο τεχνικός του συλλόγου, Δημήτρης Σερπετζόγλου, στο πλαίσιο του 3ου σταδίου, έχει κλείσει αρκετά φιλικά παιχνίδια, για τον καταρτισμό της ενδεκάδας, με τις παρακάτω ομάδες:
Τράχωνες, Αλσούπολη, Πλάτωνας, Πολυκράτης, Χαραυγή, Χολαργός, Ολυμπιακός Νέων Λιοσίων, Γκυζιακός, Χαραυγιακός.



Euroleague: Ξετρελάθηκε με την σπανακόπιτα ο Ιφί της Παρί
Euroleague: Ξετρελάθηκε με την σπανακόπιτα ο Ιφί της Παρί
Εθνική Ελλάδας: Πρόβλημα στη γάμπα ο Ρογκαβόπουλος
Εθνική Ελλάδας: Πρόβλημα στη γάμπα ο Ρογκαβόπουλος
Ξέσπασμα Αταμάν: «Γελοίο καλεντάρι ήρθα μετά από άσχημη ήττα»
Ξέσπασμα Αταμάν: «Γελοίο καλεντάρι ήρθα μετά από άσχημη ήττα»
Γρηγορίου: «Στόχος η 5η θέση, παίζουμε με αντίπαλο που έχει ψυχολογία»
Γρηγορίου: «Στόχος η 5η θέση, παίζουμε με αντίπαλο που έχει ψυχολογία»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved