Κυανούς Αστέρας Βάρης – Μαρκό 2-0
Στους τέσσερις του Κυπέλλου βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης ο Κυανούς Αστέρας Βάρης, καθώς επικράτησε 2-0 της Μαρκό.
Ο Αστέρας πήρε την νίκη με γκολ του Παναρίτη που σημείωσε στο 60΄. Δέκα λεπτά αργότερα ο Σακελαρίου σφράγισε την νίκη κάνοντας το 2-0 για την ομάδα της Βάρης. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Κοζιά.
ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Θανόπουλος, Σιδηρόπουλος, Παναρίτης, Πλίτσης, Κοζής, Στρατής, Σημαιωνίδης, Ζορμπάς (46’ Σακελαρίου), Σκρουλάς, Αλούσης (76’ Κουτσιούμπας), Οικονομίδης (60’ Καρδίτσης).
ΜΑΡΚΟ: Παπάς, Διαμαντάκος (68’ Αγγελάκος), Σιδέρης, Μεγαγιάννης, Κοζιάς, Κοντογιαννόπουλος, Λάπα (68’ Γκίκας), Τσώνης, Δημογιάννης, Δρόσος, Καγιαννιώτης.