Η απάντηση της ΑΕ Χίου

Η απάντηση της ΑΕ Χίου

Το Onsports επικοινώνησε με τον παράγοντα της ΑΕ Χίου/Βροντάδου, Νίκο Κυριακούδη, ο οποίος μας έδωσε τις δικές του απαντήσεις για το θέμα, τονίζοντας πως δεν υπήρχε καμία σκοπιμότητα στην χρησιμοποίηση του δελτίου του Άλντο Σάλβια, αποδίδοντας το γεγονός σε λάθος.

Αναλυτικά ο κύριος Κυριακούδης μίλησε στο Onsports για το συμβάν: «Επειδή η ομάδα μας έχει πολλούς φοιτητές και στρατιωτικούς έχουμε το πρόβλημα στην ομάδα μας να λείπουν παίκτες. Αφαιρέσαμε κάποια δελτία παικτών και έτσι έγινε το μπέρδεμα και μπερδεύτηκε το δελτίο του συγκεκριμένου μέσα στα υπόλοιπα της 18άδας. Στο τελευταίο λεπτό κάναμε μια αλλαγή σκοπιμότητας γιατί το σκορ ήταν 2-1 και θέλαμε να το κρατήσουμε και ένας παίκτης που μπήκε, πήρε κατά λάθος τη φανέλα με το νούμερο 14 και ταυτόχρονα, ενώ μπήκε ως αλλαγή πετύχαμε το 3ο γκολ και ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη. Δεν μπορώ, ωστόσο, να θυμηθώ το όνομα του ποδοσφαιριστή που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο».

Όσο για τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Πανεπιστημίου, Βασίλης Τσαρδάκας, στο Onsports: «Ο μόνος που δεν πρέπει να μιλάει είναι ο κύριος Τσαρδάκας, ο οποίος όταν λείπουν παίκτες βάζει άλλους μέσα. Η τιμωρία μας είναι βαριά, ενώ  δεν μπορούν να μας τιμωρήσουν για πλαστοπροσωπία, καθώς δεν έγινε ένσταση».

Ο κύριος Κυριακούδης πήρε θέση και για τα όσα ακούστηκαν για την εκδίκαση της υπόθεσης, αφού οι περισσότερες ομάδες έχουν παράπονα για τον τρόπο αντιμετώπισης της ΑΕ Χίου από την Πειθαρχική Επιτροπή:  « Όσα ακούγονται είναι ψέματα. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ, ο κύριος Σαρρής είναι μέλος του Δ.Σ της ΕΠΟ και έκανε το εξής, σαν τον Πόντιο Πιλάτο, για να μην φέρουν ευθύνη όλα τα σωματεία, έστειλε το φάκελο στην ΕΠΟ. Αυτά που λένε στην ομάδα του Λαίλαπα είναι ασυναρτησίες. Ο δε πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου δεν θα στήριζε εμάς. Θα στήριζε τα 12 σωματεία που έκαναν την καταγγελία εάν είχαν δίκιο».

Ο παράγοντας της ΑΕΧΒ, μας απάντησε και για την τιμωρία που δέχθηκε η ομάδα του: «Κανονικά δεν έπρεπε να τιμωρηθούμε, γιατί δεν έγινε ένσταση. Αυτός που τους ενημέρωσε τους ενημέρωσε αργά και για λογαριασμό του Λαίλαπα, όχι για το Πανεπιστήμιο. Κακώς ο διαιτητής έκατσε 2 ώρες μετά και έγραψε ιστορίες για αγρίους στο Φ.Α.  Αφού δεν έγινε ένσταση το θέμα θεωρείται λήξαν. Στο Φ.Α. γράφτηκε ότι παρουσιάστηκε μετά από 3 ώρες ένας ποδοσφαιριστής και είπε στο διαιτητή ότι είναι ο Άλντο Σάλβια και ότι δεν έπαιξε μπάλα».

Τέλος, ο κύριος Κυριακούδης μας μίλησε και για το… πρόσωπο των ημερών στην Χίο, τον Άλντο Σάλβια:

«Ο παίκτης αυτός μεγάλωσε στα χέρια μου, επειδή είχα Ακαδημία Ποδοσφαίρου προπονούνταν από εμένα. Κάποια στιγμή, λοιπόν, μου λέει:

«Κύριε Νίκο, θέλω να γίνω τερματοφύλακας». Πλήρωνα, λοιπόν, τότε 1 εκ. δραχμές στους προπονητές για να τον κάνουν τερματοφύλακα. Μετά από καιρό αποφάσισε ότι θέλει να φύγει. Εμείς, όμως, είχαμε «χτίσει» πάνω του. Δηλαδή τι πρέπει να γίνει όταν θέλουν να φύγουν οι παίκτες, να διαλύεται η ομάδα;

Ο συγκεκριμένος παίκτης το τελευταίο του παιχνίδι το έπαιξε πέρυσι τον Φεβρουάριο. Μετά σταμάτησε γιατί παρουσιάστηκε φαντάρος. Τελευταίο ματς το έπαιξε στις 7 Φεβρουαρίου του 2010. Άρα, μένει ελεύθερος, χωρίς να υπολογιστεί η στρατιωτική θητεία, τον Αύγουστο του 2012.

Ο Άλντο ζητά κάθε χρόνο μεταγραφή. Το Γενάρη του 2011 του είπαμε να πάει δανεικός στη Δάφνη Δαφνώνα. Συμφωνήσαμε και πήγε για 2 προπονήσεις. Έρχονται τότε οι άνθρωποι του Δαφνώνα και λένε ότι τον θέλουν, να μας δώσουν λεφτά για να τον πάρουν. Τότε ο Σάλβια του είπε: «Είστε ερασιτέχνες, δεν έρχομαι σε εσάς» και χάλασε μόνος του τη μεταγραφή.

Μετά πήγε στη Μικρασιατική, έκανε προπονήσεις μαζί τους, δεν του λέγαμε τίποτα γιατί τού είχαμε δώσει την άδεια. Πέρασαν οι μέρες για τη μεταγραφή και εκείνοι τον κορόιδευαν, καθώς εκεί που ήταν να συμφωνήσουν οι άνθρωποι της Μικρασιατικής πήραν πίσω την προσφορά.

Δεν ξέρω τι κάνει. Θέλει να μείνει ελεύθερος αλλά ξεχνάει ό,τι έκανε η ομάδα γι’ αυτόν. Θέλει κάθε χρόνο να παίζει αλλού και να παίρνει κάποια λεφτά.

Εμένα μεγάλωσε στα χέρια μου και τώρα περνάω από το δρόμο και τον χαιρετώ και αυτός με βρίζει. Το χειρότερο πράγμα είναι η αχαριστία. Εμένα με γνωρίζει όλη η Χίος για το ήθος μου. Πάρτε τηλέφωνο όλες τις ομάδες - εκτός από τον Λαίλαπα που είναι αντίπαλοι - για να σας πουν για μένα και το ήθος μου».



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved