Ανακοίνωση διαμαρτυρίας

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας

Ανακοίνωση για τα όσα έγιναν στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ήλιο Ηλιόπετρας, εξέδωσαν οι παίκτες της Δόξας Σταυρούπολης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Λέγομαι Μιχαηλίδης Μιχάλης και είμαι ποδοσφαιριστής της Δόξας Σταυρούπολης. Εκπροσωπώντας όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, σας στέλνω το παρακάτω μήνυμα.

Καταρχήν θα ήθελα να πω πως γνωρίζω ότι οι αρμόδιοι που τυχόν ακούσουν όλα αυτά, θα τα ακούσουν με το ένα αυτό και από το άλλο φυσικά θα εξέλθουν, ωστόσο καλό είναι να γνωρίζουν πως δεν πορεύονται όλοι με τις ιδέες τους και είναι απέναντί τους.

Λοιπόν, στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μας απέναντι στην ομάδα του Ήλιου Ηλιόπετρας στο γήπεδο του Δάφνωνα για την Α’ τοπική κατηγορία, συνέβησαν κάποια πολύ παράξενα και παράλληλα τραγελαφικά γεγονότα. Δυστυχώς δεν έχουμε αποδείξεις για όλα αυτά και ο καθένας μπορεί να λέει τα δικά του.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι λοιπόν, η ομάδα μας ήταν μόνο βαθμολογική αδιάφορη διότι κατά τα άλλα ήθελε να παίξει το παιχνίδι όπως έκανε και θα κάνει σε κάθε παιχνίδι, ωστόσο κάποιοι άλλοι είχαν διαφορετική άποψη.

Όλη τη εβδομάδα διάφοροι (κύριοι) επικοινώνησαν, κατά κύριο λόγο με άνθρωπο της διοίκησης της ομάδας, μεταφέροντάς τους την επιθυμία τους να χαριστούμε στην αντίπαλη ομάδα, κάτι που φυσικά δεν είναι ποτέ δυνατό να γίνει.

Από κάποια τέτοιου είδους παρασκηνιακά θέματα (που πιστεύομε πως αυτά παίζουν ποδόσφαιρο στον νομό μας) θορυβήθηκαν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, διότι όλοι είναι παιδιά με αρχές και περήφανοι με αποτέλεσμα να παίζουν ποδόσφαιρο μόνο μέσα στον γήπεδο.

Με προτροπή λοιπόν των συμπαικτών μου και ενώ έβγαινε η ομάδα μας για ζέσταμα, απευθύνθηκα στον διαιτητή της αναμέτρησης, ρωτώντας τον αν θα διευθύνει το παιχνίδι με αντικειμενικότητα, ως όφειλε φυσικά.

Η απάντησή του ήταν καταφατικότατη και η απήντησε «φυσικά ναι». Τον ευχαρίστησα που θα ήταν δίκαιος και βγήκα και εγώ για ζέσταμα. Εδώ κάπου λοιπόν, οι όμορφες υποσχέσεις που είχαν να κάνουν με το ευ αγωνίζεσθαι έγιναν ατμός και ξεκίνησαν τα έργα:

1. Το παιχνίδι ξεκίνησε με 20λεπτη καθυστέρηση. Άραγε γιατί;

2. Η παύση του ημιχρόνου, στα 13 χρόνια που παίζω ερασιτεχνικά ποδόσφαιρο, κράτησε πρώτη φορά 22 λεπτά. Άραγε γιατί;

3. Το πρώτο ημίχρονο διήρκησε 44:15 ενώ γνωρίζω πως διαρκεί τουλάχιστον 45 λεπτά.

4. Το δεύτερο ημίχρονο διήρκησε 46:50 σε ένα ημίχρονο που διεκόπη το παιχνίδι για τουλάχιστον 6-7 λεπτά, διότι ο ένας επόπτης, έφυγε από τη θέση του, από παρενόχληση φιλάθλων (τους οποίους φυσικά οι ίδιοι εξόργισαν για πρώτη φορά στην Σταυρούπολη) και που οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές την έβγαλαν ξαπλωμένοι στο χόρτο, παρά παίζοντας ποδόσφαιρο.

5. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού (όσο αυτό κράτησε) δεν είχαμε δικαίωμα να πλησιάσουμε αντίπαλο, καθώς σφύριζε πριν ακόμα το κάνουμε και φυσικά η ομάδα μας δεν πήρε σφύριγμα στο μισό του γηπέδου, που έκανε επίθεση (αναφέρω δύο περιπτώσεις πέναλτι, τρία μαρκαρίσματα εκτός περιοχής και διάφορα φάουλ που με ειρωνικό ύφος μας διέταζε να συνεχίσουμε). Άραγε γιατί;

Η διαιτητική τριάδα έφυγε από το γήπεδο με μία ώρα καθυστέρηση και κάτω από τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων που εκτόξευσαν και κάποια αντικείμενα, ενώ τους προστάτευσα όσο μπορούσα.

Μπορώ να αναφέρω κι άλλα, ωστόσο αρκούμαι στα πιο σημαντικά. Θα ήμασταν ιδιαίτερα ευγνώμονες εγώ και οι συμπαίκτες μου, αν μπορούσε κάποιος να μας λύσει κάποιες από τις απορίες μας, καθώς σε μια καθαρά γιορτινή μέρα για την ομάδα μας, εμείς ήμασταν έξαλλοι με όσα συνέβαιναν (διότι όπως είπα είμαστε αρκετά περήφανοι για να στηνόμαστε) και η φιέστα μας (την οποία θα κάνουμε και θα γιορτάσουμε χωρίς να τους κάνουμε το χατίρι) μετατράπηκε σε μια τελετή για τρίτους.

Έπειτα από όλα αυτά, μήπως θα έπρεπε οι αρμόδιοι (αρχές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου) να αναθεωρήσουν κάποιες ιδέες τους και αν αφήσουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να παίζεται στα γήπεδα και όχι κάπου αλλού…;

Ευχαριστούμε
Με σεβασμό
Οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Σταυρούπολης».



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved