Onsports Bet: Παιχνίδι με τους σκόρερ στο Champions League
INTIME.GR

Onsports Bet: Παιχνίδι με τους σκόρερ στο Champions League

Το Onsports σας στέλνει στο ταμείο με τις σημερινές επιλογές του από το κουπόνι

Με πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς, η Μπάγερν και η Νάπολι απέχουν και οι δύο μόλις ένα «τρίποντο» από το απόλυτο της συγκομιδής στους ομίλους. Μόνο δέκα φορές στο παρελθόν ομάδες έχουν φτάσει στα «νοκ άουτ» με απόλυτο ρεκόρ.

Μάλιστα, η Μπάγερν είναι... υπεύθυνη για δύο από αυτά και μπορεί να γίνει η πρώτη που θα το πετύχει τρεις φορές, εάν νικήσει αύριο την Ίντερ. Η Νάπολι του Λουτσιάνο Σπαλέτι, εν τω μεταξύ, θα προσπαθήσει να γίνει η πρώτη ιταλική ομάδα που θα τα καταφέρει μετά τη Μίλαν της αγωνιστικής περιόδου 1992/93.

Οι «παρτενοπέι» θα επιδιώξουν να πετύχουν το «6 στα 6» αύριο, όταν αντιμετωπίσουν στην Αγγλία τη Λίβερπουλ.

Στο «Άνφιλντ» οι «κόκκινοι» θα πρέπει να επικρατήσουν με τουλάχιστον τέσσερα γκολ διαφορά, για να κλέψουν την πρώτη θέση από τους Ναπολιτάνους, ενώ ο Άγιαξ θα φροντίσει να μην «χάσει» το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα εναντίον της Ρέιντζερς (4-0), προκειμένου να μην επιστρέψει στην ομάδα της Γλασκώβης να «κλέψει» εκείνη την 3η θέση στον 1ο όμιλο από τον «Αίαντα».

Τίποτα δεν έχει κριθεί στον 4ο ομιλο, όπου κάθε ομάδα μπορεί να περάσει στους «16», καθώς και να «μετακομίσει» στο Europa League. Η πρωτοπόρος Τότεναμ θα αντιμετωπίσει στη Μασσαλία τη Μαρσέιγ και η Σπόρτινγκ θα υποδεχθεί στη Λισαβόνα την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Οι Λονδρέζοι είναι μόλις δύο βαθμούς (8 έναντι 6) μπροστά από τη Μαρσέιγ, η οποία είναι τελευταία στην κατάταξη. Ο σύλλογος της Λισαβόνας και η Άϊντραχτ έχουν τους ίδιους βαθμούς (από 7), μόλις έναν λιγότερο από την ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

Πάντως, μόνο η Τότεναμ έχει εξασφαλίσει -τουλάχιστον- την τρίτη θέση και τη δυνατότητα διεκδίκησης της ευρωπαϊκής συνέχειάς της στο Europa League. Μία νίκη θα της εξασφάλιζε ότι θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο, αλλά δεν έχει επικρατήσει ποτέ σε έξι προηγούμενα ταξίδια πέρα από τη Μάγχη (4 ισοπαλίες και 2 ήττες).

Ο νικητής της «μονομαχίας» μεταξύ Σπόρτινγκ και Άϊντραχτ Φρανκφούρτης θα βρεθεί στη φάση των «16», σε αντίθεση με τον ηττημένο, ενώ μια ισοπαλία θα ωφελούσε τους Πορτογάλους, οι οποίοι είναι δεύτεροι επί του παρόντος και έχουν νικήσει τους «αετούς» (3-0) στην Deutsche Bank Arena.

Ωστόσο, μια νίκη της Μαρσέιγ θα «ανάγκαζε» Σπόρτινγκ και Άϊντραχτ να παλέψουν για να... συνοδεύσουν την ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ στους «16».

Oι επιλογές
Λίβερπουλ-Νάπολι Κβαρατσχέλια (anytime σκόρερ) 3.75
Μπάγερν Μονάχου-Ίντερ Μανέ (anytime σκόρερ) 2.15
Μαρσέιγ-Τότεναμ G/G 1.70
Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Άιντραχτ Φρανκφούρτης G/G 1.58



Γκραντ: “Ένα ματς όλη η σεζόν”
Γκραντ: “Ένα ματς όλη η σεζόν”
Αταμάν: “Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, μπορούμε να κερδίσουμε”
Αταμάν: “Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, μπορούμε να κερδίσουμε”
Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved