Η άνοδος του Ράις

Η άνοδος του Ράις

Ο Ταϊρίς Ράις είναι ανεβασμένος στα τελευταία παιχνίδια και καθοριστικός στη νίκη επί της Ζαλγκίρις, μπορεί να ξεπεράσει τους 8,5 πόντους στο ματς με τη Βιλερμπάν. Προβάδισμα για τη Φενέρμπαχτσε στην αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επιδιώκει την τρίτη σερί νίκη στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Βιλερμπάν, είναι σταθερά στην έκτη θέση και βλέπει με πιο καθαρό βλέμμα και την πεντάδα, ύστερα από την χτεσινή ήττα της Μακάμπι στο Μόναχο από την Μπάγερν. Οι Πράσινοι επικράτησαν στα δύο τελευταία παιχνίδια με αρκετές δυσκολίες των Μπάγερν (98-83) και Ζαλγκίρις (96-94), με τον Ταϊρίς Ράις να «βγαίνει» μπροστά και επιθετικά, μετά από ένα ευρύ ντεφορμάρισμα. Πέτυχε 12 πόντους κόντρα στην Μπάγερν και ήταν ο κορυφαίος με τους 20 πόντους με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις, έχοντας 5/9 σουτ εντός παιδιάς. Κόντρα στη Βιλερμπάν το όριο πόντων είναι τοποθετημένο χαμηλά, στους 8,5, μπορεί να το ξεπεράσει σε τιμή 1,80 στον ΟΠΑΠ.

Η Φενέρμπαχτσε φρέναρε στην προσπάθεια να προσεγγίσει την πρώτη οκτάδα με την εντός έδρας ήττα με 80-74 από την Μπαρτσελόνα, απόψε σε νέο παιχνίδι στην έδρα της δίνει έναν ουσιαστικά, «τελικό» για τα πλέι-οφ με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο. Η Φενέρ με ρεκόρ 8-12 θέλει να φέρει στη μία νίκη πιο κοντά την ιταλική ομάδα, που έχει 10-10 και βρίσκεται στην έβδομη θέση, θα προσπαθήσει μέσω της άμυνας να περιορίσει τους παίκτες του Ετορε Μεσίνα. Η Αρμάνι προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες εκτός έδρας, στις οποίες δεν κατάφερε να ξεπεράσει τους 68 πόντους. 69-63 από την Μακάμπι και 88-68 από την Αναντολού Εφές, ενώ έχασε και στο πρωτάθλημα από την Μπρέσια με 78-72, επιβεβαιώνοντας το κακό επιθετικά «φεγγάρι» στο οποίο βρίσκεται. Επιλογή η νίκη της Φενέρ, σε συνδυασμό με το Under 160,5 πόντων, σε τιμή 1,90 στον ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(19:45): ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΜΙΛΑΝΟ: 1 & Under 160,5 (1,90)
(21:30): ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ: Ράις Over 8,5 (1,80)



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved