Champions League: Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Τότεναμ

Champions League: Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Τότεναμ

Ακόμα μια πολύ δύσκολη αποστολή εκτός έδρας για τον Ολυμπιακό στο Champions League, απόψε στο Λονδίνο, κόντρα στην ανανεωμένη, μετά την έλευση Μουρίνιο, Τότεναμ.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από ένα ατυχές αποτέλεσμα στο ελληνικό πρωτάθλημα, την ισοπαλία (1-1) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, που έφερε στην ομάδα προβληματισμό για τη συνέχεια, καθώς μετά την Τότεναμ, ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο.

Στην αποστολή των Πειραιωτών επιστρέφουν οι Μπενζία και Ραντζέλοβιτς, ενώ βρίσκονται και οι Γκιγέρμε και Βαλμπουενά. Επίσης στο Λονδίνο, ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε μαζί του και τους: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Γκασπάρ, Παπαδόπουλος, Μεριά, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Μασούρας, Γκερέρο, Ελ Αραμπί. Στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού δεν βρίσκεται πάντως ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, που ήταν στην αρχική 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο, έγινε αλλαγή στο ημίχρονο και ταξίδεψε καν στην Αγγλία.

Η αδυναμία στο τελείωμα των φάσεων, πρόβλημα που παραδέχτηκε και ο Μαρτίνς, έχει προκαλέσει προβληματισμό, ενώ κατά την αναχώρηση της ομάδας τη Δευτέρα, ο Ματιέ Βαλμπουενά δήλωσε: «Μας πείραξε το τελευταίο αποτέλεσμα γιατί θέλαμε να νικήσουμε τον Πανιώνιο, αλλά τώρα πρόκειται για μια τελείως διαφορετική διοργάνωση και πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας. Αντιμετωπίζουμε την Τότεναμ, μια πολύ δυνατή ομάδα και πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, να αντιμετωπίσουμε την Τότεναμ με σοβαρότητα και συγκέντρωση», είπε και πρόσθεσε: «Είναι μια δυνατή ομάδα, που έχει νέο προπονητή τον Ζοσέ Μουρίνιο και θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ως επαγγελματίες».

Την ίδια ώρα στην Τότεναμ πνέει αέρας αισιοδοξίας, που… ήρθε μαζί με τον Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός σημάδεψε την άφιξή του στον πάγκο της Τότεναμ με την επιστροφή στις νίκες για την ομάδα στην Premier League, ένα αποτέλεσμα που δεν είχε έρθει από τις 28 Σεπτεμβρίου. Ο ίδιος βέβαια αρνήθηκε να πάρει τα εύσημα, απειλώντας για… μίσος προς όποιον υποστηρίξει το αντίθετο: «Εγώ είμαι εδώ απλά για να βοηθήσω. Θα μισήσω όποιον πει ότι είχε αντίκτυπο η δική μου παρουσία σε αυτό το ματς. Δεν έκανα τίποτα. Απλά βοήθησα πολύ λίγο», είπε μετά το 2-3 εκτός έδρας με την Γουέστ Χαμ.

Διαιτητής στον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα είναι ο 33χρονος Βούλγαρος Γκεόργκι Καμπάκοφ, διαιτητής από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Θα βρεθεί για πρώτη φορά στον δρόμο ελληνικής ομάδας και βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μαργκαρίτοφ, Βαλκόφ, με 4ο τον Ποπόφ και στο VAR τους Ιταλούς Φάμπρι, Μάσα.

Μαζί μας στον αγώνα του Champions League και αυτό το βράδυ Τρίτης θα είναι το Πάμε Στοίχημα, που προσφέρει νέες αγορές. Μέσω της ανανεωμένης εφαρμογής OPAPP, πλέον οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να δημιουργούν το δελτίο τους στο κινητό τους, να κάνουν cash-out όπου και αν βρίσκονται και να πληρώνονται σ’ ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ, ενώ μπορούν επιπλέον να  παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων μέσω live score και live tracker.

Αναλυτικότερα, στο δελτίο του Πάμε Στοίχημα για το Τότεναμ – Ολυμπιακός, ξεχωρίζουμε τις πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές για το «Τελικό Αποτέλεσμα ή Over/Under 2,5», το «Πότε θα γίνει Over 2,5» και τους «Πόντους Αξιολόγησης».

Στο «Τελικό Αποτέλεσμα ή Over/Under 2,5» βλέπουμε πως το «X ή OVER 2.5» δίνει απόδοση 1.18, ενώ το «X ή UNDER 2.5» δίνει 1.88, που είναι και η μεγαλύτερη της κατηγορίας. Στο «Πότε θα γίνει Over 2,5», πάρα πολύ καλή η απόδοση στο «75:00-ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ», με 4.15, ενώ το «30:00-ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ» δίνει 6.25. Στους «Πόντους αξιολόγησης» τέλος, βρίσκουμε τον Σεμέδο με «OVER 3.5» και απόδοση 1.90, όπως και ο Βαλμπουενά, ενώ ο Ντέλε Άλι στο «OVER 3.5» δίνει 1.75 και ο Έρικσεν 1.75.

Με πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς εξασφαλίζουμε εύκολα και γρήγορα κέρδη, με άμεση εξαργύρωση όπου κι αν βρισκόμαστε, από το κινητό μας και μέσω της εφαρμογής OPAPP!


Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved