Χωρίς Φριντέτ… Ράις

Χωρίς Φριντέτ… Ράις

Με τα… «γκάζια» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να ηχούν ακόμα στα αυτιά των παικτών, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ καλείται να αντιδράσει στην απώλεια του πρώτου εγχώριου τίτλου και τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα. Χωρίς τον τραυματία Τζίμερ Φριντέτ, ο Τάιρις Ράις θα πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες επιθετικά.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μπορεί στη Euroleague να έχει ανοδική πορεία και μετά τις δύο εντός έδρας νίκες επί των Αναντολού Εφές (86-70) και Βαλένθια (91-80) να βελτίωσε τη βαθμολογική του θέση, προέρχεται ωστόσο από τον αποκλεισμό-σοκ στο κύπελλο, με την ήττα 81-79 από τον Προμηθέα Πάτρας. Οι Πράσινοι απώλεσαν έτσι τον πρώτο εγχώριο τίτλο και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έθεσε άπαντες, προ των ευθυνών τους.
Η Euroleague δίνει την ευκαιρία αντίδρασης και ο Αργύρης Πεδουλάκης θα έχει ακόμα πιο «σφιχτό» ροτέισον στη γραμμή των περιφερειακών, μετά τον τραυματισμό του Τζίμερ Φριντέτ. Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ υπέστη θλάση στο ματς με τον Προμηθέα και πλέον ο Παναθηναϊκός έμεινε στην περιφέρεια με τους Καλάθη, Ράις και Παππά. Θα πάει αναπόφευκτα σε ψηλά σχήματα αλλά θα περιμένει περισσότερα στο εκτελεστικό κομμάτι, από τον Τάιρις Ράις. Ο έμπειρος πλέι-μέικερ είναι σε ανοδική πορεία στη Euroleague, με 18 και 14 πόντους αντίστοιχα στις νίκες επί των Εφές και Βαλένθια ήταν καθοριστικός. Το όριο είναι τοποθετημένο στους 11,5 πόντους, μπορεί να το ξεπεράσει σε τιμή 1,75 στον ΟΠΑΠ.

Νωρίτερα στην Κωνσταντινούπολη η Αναντολού Εφές υποδέχεται τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, έχοντας ασφαλώς το προβάδισμα στα προγνωστικά. Η τουρκική ομάδα προέρχεται από την άνετη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, με 86-67 και ανέβασε το ρεκόρ της στο 5-2, ξεπερνώντας άμεσα την ήττα στο άλλο ματς επί ελληνικού εδάφους, από τον Παναθηναϊκό με 86-70. Η αντίπαλος Ζενίτ προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες εντός έδρας στους ρωσικούς «εμφύλιους», από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 87-70 και από την Κίμκι με 87-73, αδυνατώντας να ελέγξει το επιθετικό τέμπο των αντιπάλων. Η Ζενίτ σε πέντε από τα επτά ματς στη διοργάνωση έχει δεχτεί από 85 πόντους και πάνω, η Αναντολού Εφές μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτήν την αδυναμία και να ανεβάσει ψηλά το σκοράρισμά της. Σε ελκυστική τιμή στο 2,02, το συνδυαστικό νίκης Εφές και Over 160,5 πόντων στον ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(19:30): ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ – ΖΕΝΙΤ: 1 & Over 160,5 (2,02)
(21:00): ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ – ΑΛΜΠΑ: Ράις Over 11,5 (1,75)



Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved