Ολα για τον τελικό

Ολα για τον τελικό

Τζάμπολ στο Final-4 της Euroleague στη Βιτόρια, τουρκικός «εμφύλιος» μεταξύ της Φενέρμπαχτσε και της Αναντολού Εφές, ζευγάρι πλήρως αμφίρροπο μεταξύ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Ρεάλ Μαδρίτης. Ολα ανοιχτά, καλές επιλογές για ποντάρισμα σε ειδικά στοιχήματα.

19:00: ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Ο μετρ των Final-4 Ζέλικο Ομπράντοβιτς ετοιμάζεται για την 19η παρουσία του στην κορυφαία τετράδα της Euroleague, η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει τη… σχεδόν πρωτάρα Αναντολού Εφές στον τουρκικό «εμφύλιο». Μια Αναντολού Εφές που επιστρέφει σε Final-4 μετά από 17 χρόνια και σκοπεύει να κάνει την έκπληξη, εκμεταλλευόμενη και τις σημαντικές απουσίες της Φενέρ. Δεν είναι διαθέσιμοι οι Νικόλα Ντατόμε και Ζοφρί Λοβέρν, ενώ ανέτοιμοι και όχι στο 100% θα αγωνιστούν οι Γιαν Βέσελι και Νικόλα Κάλινιτς.

Η Αναντολόύ Εφές του Εργκίν Αταμάν έχει πολλές λύσεις σε κάθε θέση, μεγάλη δύναμη πυρός στην περιφέρεια με τους Σέιν Λάρκιν, Βασίλιε Μίσιτς και Ροντρίγκ Μπομπουά σε εξαιρετική κατάσταση, μπορεί να κοντράρει τη Φενέρ και γιατί όχι να πάει το παιχνίδι μέχρι τέλους. Λόγω της μεγάλης εμπειρίας της Φενέρ σε τέτοιου τύπου παιχνίδια, θα καλυφθούμε με το χάντικαπ 5,5 πόντων υπέρ της Εφές, ποντάρισμα στο διπλό σε τιμή 1,75 στον ΟΠΑΠ (ήττα της Εφές μέχρι και πέντε πόντους).

22:00: ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο δεύτερος ημιτελικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι στην κυριολεξία χωρίς… προγνωστικό, όλα είναι ανοιχτά μεταξύ των ομάδων των Δημήτρη Ιτούδη και Πάμπλο Λάσο. ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ αναμετρήθηκαν και πέρυσι στον ημιτελικό του Βελιγραδίου, με τους Μαδριλένους να επικρατούν με σχετική άνεση με 92-83, στο δρόμο μετέπειτα για την κατάκτηση του τροπαίου. Στη φετινή σεζόν ωστόσο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε δις στην κανονική περίοδο, με 93-88 στη Μαδρίτη και 82-78 στη Μόσχα, ανακτώντας το ψυχολογικό πλεονέκτημα.

Κοινώς όλα είναι ανοιχτά και θα αναζητήσουμε το ποντάρισμά μας στο line σκοραρίσματος, το οποίο έχει τοποθετηθεί στους 162,5 πόντους. ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ είχαν στην κανονική περίοδο τη δεύτερη και την τρίτη καλύτερη επίθεση αντιστοίχως, έχουν παίκτες με τρομερό ταλέντο παραγωγικά, ενώ δεν υπάρχουν και αγωνιστικά προβλήματα, αφού οι Σέρχι Ροντρίγκεθ (ΤΣΣΚΑ) και Σέρχιο Γιουλ (Ρεάλ) αποθεραπεύθηκαν και προλαβαίνουν τους αγώνες του Final-4. Ποντάρισμα στο Over 162,5 πόντων, σε τιμή 1,75 στον ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(19:00): ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΑΝ. ΕΦΕΣ: 2 (+5,5 π. Εφές) (1,53)
(22:00): ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡ.: Over 162,5 π. (1,75)

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Σε ειδικά στοιχήματα παικτών, επιλογή από τη Φενέρμπαχτσε ο Μπόμπι Ντίξον. Χαμηλό σχετικά το line του Αμερικανού γκαρντ, στους 8,5, ο οποίος στη φετινή σεζόν μέτρησε 9,4 πόντους κατά μέσο όρο, σε 33 αγώνες στην Ευρωλίγκα, ενώ για τη Φενέρ είναι ο άνθρωπος των… Final-4. Ο Ντίξον κάνει σπουδαία παιχνίδια για τη Φενέρ όταν πρέπει, σε 6 ματς σε Final-4 έχει 63 πόντους, ήτοι 10,5 κατά μέσο όρο, με 14/32 τρίποντα. Είναι παίκτης των μεγάλων αγώνων και θα τον εμπιστευθούμε. Στο 1,75 το Over 8,5 πόντων του Ντίξον, στον ΟΠΑΠ.

Από τον ημιτελικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, επιλογή είναι το Over 5,5 ασίστ του Φακούντο Καμπάτσο. Ο πλέι-μέικερ των Μαδριλένων βγήκε μπροστά στη σειρά των πλέι-οφ με τον Παναθηναϊκό, λόγω και της απουσίας του Σέρχιο Γιουλ, ηγήθηκε της ομάδας του μοιράζοντας 25 ασίστ στα 3 παιχνίδια με τους «πράσινους» του Ρικ Πιτίνο. Μέσος όρος 8,3 ασίστ για τον Αργεντίνο πλέι-μέικερ, μπορεί να δώσει 6 τουλάχιστον κόντρα στους Ρώσους, σε τιμή 1,75 στον ΟΠΑΠ.

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ: Ντίξον Over 8,5 (1,75)
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Καμπάτσο Over 8,5 (1,72)

 



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved