Στοίχημα: Η επίθεση και η άμυνα

Στοίχημα: Η επίθεση και η άμυνα

Χαμηλό το όριο πόντων στο παιχνίδι της Μπουντούτσνοστ με την Μπαρτσελόνα, οι Μαυροβούνιοι ξύπνησαν επιθετικά στα τελευταία ματς, μπορούν να βοηθήσουν στο Over 155,5 πόντων. Μέσα από την αμυντική βελτίωση «περνά» η νίκη της Μιλάνο επί της Γκραν Κανάρια.

Η Μπουντούτσνοστ στην επιστροφή της στην Euroleague μετά από 15 χρόνια χρειάστηκε ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να προσαρμοστεί, μέχρι να το πετύχει αυτό γνώρισε έξι ήττες σε ισάριθμα ματς, μετά βίας μάλιστα ξεπερνώντας τους 64 πόντους κατά μέσο όρο. Και έκτοτε… εξερράγη, πετυχαίνοντας δύο τεράστιες νίκες στην έδρα της επί των Μπασκόνια (99-84) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (93-92), σουτάροντας σε αυτά τα δύο ματς με το εξωπραγματικό 60% από τη γραμμή του τριπόντου (35/57 σουτ). Εφυγε το λογικό άγχος από την πλευρά των Μαυροβούνιων και παίζουν πλέον ελεύθερα και χωρίς φόβο για το λάθος, μπορούν να κοντράρουν την Μπαρτσελόνα μέχρι ενός σημείου και να βοηθήσουν στο σχετικά χαμηλό όριο πόντων. Over 155,5 πόντων, σε τιμή 1,72 στον ΟΠΑΠ.

Στο Μιλάνο η Αρμάνι (6-4) υποδέχεται την Γκραν Κανάρια (3-7) σε μια συνθήκη απαραίτητης νίκης για τους Ιταλούς. Για πρώτη φορά στη σεζόν η Αρμάνι προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες, από Μπαρτσελόνα και Ζαλγκίρις και το παιχνίδι με την Γκραν Κανάρια είναι εκ των ουκ άνευ για νίκη, καθώς μετά ο πρώτος γύρος θα κλείσει με τρία δύσκολα «ταξίδια» σε Κωνσταντινούπολη (Φενέρμπαχτσε), Αθήνα (Παναθηναϊκός) και Τελ Αβίβ (Μακάμπι). Ο τεχνικός Σιμόνε Πιανιτζιάνι δεν θα έχει διαθέσιμο εκ νέου τον δεύτερο σκόρερ του Νεμάνια Νέντοβιτς και σε δηλώσεις του ανέφερε πως το ματς «πρέπει να κερδηθεί από την άμυνα, καθώς η ισπανική ομάδα έχει πολύ καλούς σκόρερ και δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε». Να πούμε εδώ πως η Γκραν Κανάρια προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, απομάκρυνε τον Σάλβα Μαλδονάδο και στη θέση του προώθησε τον βοηθό, Βίκτορ Γκαρσία. Πιθανώς να ψάξει μέσα από την άμυνα και αυτή να περιορίσει τα ατού των Ιταλών. Το όριο είναι τοποθετημένο ψηλά, στους 169,5 πόντους και εκτίμηση είναι ότι δεν θα ξεπεραστεί, Under λοιπόν στο 1,78 του ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(20:00): ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Over 155,5 π. (1,72)
(21:45): ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ – ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ: Under 169,5 π. (1,78)



Προφυλακίστηκε ο 31χρονος συλληφθέντας οπαδός για τη δολοφονία Λυγγερίδη
Προφυλακίστηκε ο 31χρονος συλληφθέντας οπαδός για τη δολοφονία Λυγγερίδη
Παναθηναϊκός AKTOR: Θλάση Σλούκας και Χουάντσο
Παναθηναϊκός AKTOR: Θλάση Σλούκας και Χουάντσο
Βόλεϊ: Ανακοίνωσε Γκαρντίνι ο Ολυμπιακός
Βόλεϊ: Ανακοίνωσε Γκαρντίνι ο Ολυμπιακός
Επιστρέφει στη Φλουμινένσε ο Τιάγκο Σίλβα
Επιστρέφει στη Φλουμινένσε ο Τιάγκο Σίλβα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved