Παιχνίδι με τα γκολ
Έντονο σκανδιναβικό χρώμα έχει το σημερινό κουπόνι αλλά η στήλη για μία ακόμα φορά γυρίζει την πλάτη στις διοργανώσεις του κομματιού αυτού της Ευρώπης και στρέφει αλλού το βλέμμα της για τις επιλογές της ημέρας.
Με πρώτη εξ αυτών το g/g (2,05 η απόδοση)στην αναμέτρηση του Παγκρήτιου όπου αμφότερες οι ομάδες αναζητούν τη νίκη η οποία θα προσφέρει κάποιες ή πολλές ελπίδες σωτηρίας σε Εργοτέλη και Κέρκυρα αντίστοιχα.
Καλή περίπτωση και το over στον αγώνα Μπεσίκτας – Καραμπουκσπόρ με απόδοση 1,80 αλλά και σ’ αυτό της Βαλενθια με την Γρανάδα που δίνει 1,70.
Στις επιλογές και το g/g τόσο στον αγώνα Μορεϊρένσε – Σπόρτινγκ Λισσαβόνας (2,05) όσο και στο Μπολόνια – Κατάνια (1,97) ενώ τέλος αξίζει τόσο ο άσος της Μπράουνσβάιγκ (1,75).
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ G/G 2,05
ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ – ΑΟΥΕ 1 1,75
ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΚΑΤΑΝΙΑ G/G 1,93
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΚΑΡΑΜΠΟΥΚΣΠΟΡ OVER 1,80
ΒΑΛΕΝΘΑ – ΓΡΑΝΑΔΑ OVER 1,70
ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. G/G 2,05