Σκοράρουν Ατλέτικο και Ζενίτ
Ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική του Champions League όπου υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για να πάμε στο ταμείο.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Ζενίτ στο «Βιθέντε Καλντερόν». Οι δύο ομάδες παίζουν αρκετά επιθετικό ποδόσφαιρο και αναμένονται αρκετά τέρματα στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Εμείς, θα πάμε με το g/g που δίνει και την καλύτερη απόδοση.
Στη Μασσαλία η Μαρσέιγ υποδέχεται την Άρσεναλ. Οι γηπεδούχοι θέλουν να φτάσουν στους «16», ωστόσο η προσπάθειά τους δεν ξεκινάει με εύκολο παιχνίδι. Από την πλευρά τους οι «κανονιέρηδες» δείχνουν ανανεωμένοι μετά την απόκτηση του Μεσούτ Οζίλ και με το «διπλό» να είναι σε τόσο υψηλές αποδόσεις αξίζει το ρίσκο.
Τέλος, για τη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας, η παραπαίουσα Βέρναμο υποδέχεται τη Γιόνσεπινγκ σε ένα εξάποντο παραμονής. Οι φιλοξενούμενοι, δείχνουν αρκετά ανεβασμένοι το τελευταίο διάστημα και μπορούν να φύγουν με το τρίποντο της νίκης.
135. ΒΕΡΝΑΜΟ – ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ 2 2.15
140. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΖΕΝΙΤ g/g 1.60
141. ΜΑΡΣΕΪΓ – ΑΡΣΕΝΑΛ 2 2.25