Γκριεζμάν και Μέσι κοντράρονται στο Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα με ελκυστικές αποδόσεις στο Pamestoixima.gr

Γκριεζμάν και Μέσι κοντράρονται στο Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα με ελκυστικές αποδόσεις στο Pamestoixima.gr

Ο Γιάννης Γιαννούλας επιλέγει σημεία από το Pamestoixima.gr, το οποίο σας προσφέρει ελκυστικές αποδόσεις στο να σκοράρουν οι Αντουάν Γκριεζμάν και Λιονέλ Μέσι, στην «τιτανομαχία» της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα.

Το καλοκαίρι και μετά την θριαμβευτική κατάκτηση του Μουντιάλ από τη Γαλλία ο Αντουάν Γκριεζμάν, σούπερ σταρ της Ατλέτικο Μαδρίτης, θεωρούνταν από όλον τον ποδοσφαιρικό «πλανήτη» κλεισμένος από την Μπαρτσελόνα. Αλλά ο Γάλλος επιθετικός έκανε την… έκπληξη και έκανε πίσω στην απόφασή του, απορρίπτοντας εντέλει την πρόταση των Καταλανών. Και λίγες μέρες πριν το μεγάλο παιχνίδι της Ατλέτικο με την Μπαρτσελόνα στο «Μετροπολιτάνο», ο Γκριεζμάν αποκάλυψε το λόγο της άρνησης του στην Μπαρτσελόνα: «Δεν ήθελα να είμαι το νούμερο δύο στην ομάδα, πίσω από τον Μέσι, να είμαι δηλαδή ο υπαρχηγός του».

Το ομολόγησε ο Γάλλος και για να δούμε αν αυτή η δήλωση… πεισμώσει τον σπουδαίο Λιονέλ Μέσι για να δώσει απαντήσεις στον «παραλίγο συμπαίκτη» του. Οπως και να έχει ένα Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα μονοπωλεί το ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια στην Πριμέρα Ντιβισιόν και δεν αποκλείεται το βράδυ του Σαββάτου να σκοράρουν και οι δύο σούπερ σταρ. Στην «προσφορά της ημέρας από το Pamestoixima.gr θα βρούμε ενισχυμένες αποδόσεις για να σκοράρουν και οι δύο παίκτες στο ματς.

Ντέρμπι και στο Λονδίνο!

Το Σάββατο βέβαια δεν έχει ντέρμπι μόνο στην Ισπανία αλλά και στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ! Ένα από τα πιο σπουδαία ματς συνολικά στην Αγγλία είναι το ντέρμπι του Λονδίνου, Τότεναμ εναντίον Τσέλσι το βράδυ του Σαββάτου στο «Γουέμπλεϊ» και μια παραδοσιακή μάχη είναι μπροστά μας, μάχη για τον τίτλο, μάχη για τις προνομιούχες θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ, μάχη μέχρις εσχάτων. Η Τότεναμ προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Κρίσταλ Πάλας ενώ η Τσέλσι «κόλλησε» στο 0-0 με την Εβερτον, σπαταλώντας δύο πολύτιμους βαθμούς και έπεσε από τη δεύτερη θέση, στην οποία πλέον βρίσκεται μόνη η Λίβερπουλ.

Ενα ντέρμπι Τότεναμ – Τσέλσι δεν έχει φαβορί και είναι αρκετά ισορροπημένο όσο δείχνουν και οι αποδόσεις του. ΣτοPamestoixima.gr θα βρούμε μεγαλύτερες αποδόσεις τόσο για το ενδεχόμενο της ισοπαλίας όσο και για το να σκοράρουν τα μεγάλα «κανόνια» των δύο ομάδων. Χάρι Κέιν από την πλευρά της Τότεναμ, Εντέν Αζάρ από την πλευρά της Τσέλσι και οι επιλογές είναι πολλές στο Pamestoixima.gr.

Οι απουσίες της Μίλαν ευνοούν το σκοράρισμα!

Σπουδαίο παιχνίδι την Κυριακή έχουμε και στην ιταλική Serie A, η Λάτσιο υποδέχεται στο «Ολίμπικο» τη Μίλαν. Μια Μίλαν που έχει «πληγεί» από απίστευτα πολλούς τραυματισμούς και ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, θα της λείψουν πρακτικά όλοι οι κεντρικοί αμυντικοί, είναι εκτός οι Ρομανιόλι, Μουσάκιο, Καλντάρα και μοναδικός διαθέσιμος έχει μείνει ο Ζαπάτα. Και μια ομάδα με πλούσιο επιθετικό ταλέντο όπως η Λάτσιο, δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτές τις απουσίες και να πετύχει αρκετά γκολ;

Είναι πολύ πιθανό! Στο Pamestoixima.gr θα βρούμε ενισχυμένες αποδόσεις στο Over 2,5 του αγώνα αλλά και στο ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Εξάλλου η Μίλαν έχει και αυτή παίκτες που μπορούν να απειλήσουν την άμυνα της Λάτσιο, όλα τα ενδεχόμενα σκοραρίσματος είναι στις επιλογές μας από τοPamestoixima.gr.

Σούπερ ντέρμπι στη Γένοβα!

Το πρόγραμμα των σπουδαίων αγώνων του σαββατοκύριακου στην Ευρώπη κλείνει το βράδυ της Κυριακής με σούπερ ντέρμπι στη Γένοβα! Τζένοα εναντίον Σαμπντόρια στο ματς που χωρίζει στα δύο την πόλη της Γένοβας και είναι παραδοσιακά ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στο οποίο κυριαρχούν τα νεύρα και η ένταση. Ειδικά τώρα που οι δύο ομάδες προέρχονται από μεγάλα σερί αποτυχιών, η Τζένοα δεν κερδίζει σε έξι ματς, η Σαμπντόρια προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες με 11 γκολ στο παθητικό, οι προπονητές τους βρίσκονται υπό αμφισβήτηση και κάτω από έντονη πίεση!

Και αυτή η πίεση, από την εξέδρα και τους πάγκους θα μεταφερθεί και στον αγωνιστικό χώρο, δεν αποκλείεται να δούμε παιχνίδι με πολύ δυνατά μαρκαρίσματα που θα οδηγήσουν σε αυξημένο αριθμό καρτών. Στο Pamestoixima.gr θα βρούμε ενισχυμένες αποδόσεις στην κατηγορία Κάρτες, τόσο στον αριθμό των κίτρινων όσο και σε αυτόν των κόκκινων καρτών.



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved