Σύσσωμος ο Παναθηναϊκός στο φιλικό της Ελλάδας με την Κύπρο
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και το επιτελείο του Παναθηναϊκού AKTOR παρακολούθησαν το φιλικό της Ελλάδας με την Κύπρο από τις εξέδρες του T-Center.
Πολυμελής αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού AKTOR βρέθηκε στις εξέδρες του Telekom Center Athens για την αναμέτρηση της Εθνικής με την Κύπρο.
Συγκεκριμένα στα επίσημα του γηπέδου ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του Μάικ Μπατίστ, Ζοσέπ Μαρία Ισκιέρδο, Βλαντιμίρ Άντριτς και Σάββα Καμπερίδη, ενώ το παρών έδωσαν ο GM of Basketball Operations της ομάδας Δημήτρης Κοντός, ο Director of Scouting & Team Personnel Νίκος Παππάς και ο Head of Operations, Σάββας Αρώνης.
Άλλωστε με το εθνόσημο αγωνίζονται και τρεις παίκτες του τριφυλλιού, οι Ντίνος Μήτογλου, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Δημήτρης Μωραϊτης.