ΠΑΟΚ: Κανονικά ο Κόνιαρης με Βέντσπιλς, ανησυχία για Γκος

ΠΑΟΚ: Κανονικά ο Κόνιαρης με Βέντσπιλς, ανησυχία για Γκος

Την δεύτερη νίκη του στο Champions League, προκειμένου να εξακολουθήσει να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση, προσδοκά να κατακτήσει αύριο ο ΠΑΟΚ, υποδεχόμενος για την 7η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης, τη Βέντσπιλς (19.30).

Παιχνίδι για το οποίο ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα έχει στη διάθεσή του τον Αντώνη Κόνιαρη, καθώς ο διεθνής πόιντ γκαρντ ξεπέρασε, νωρίτερα από το προβλεπόμενο, τον πρόσφατο τραυματισμό στον ώμο του (σ.σ. «ενθύμιο» που απέκτησε από την παρουσία του στην Εθνική Ανδρών). Ενοχλήσεις, ωστόσο, εξακολουθεί να αισθάνεται στο μετατάρσιο ο Φιλ Γκος, με συνέπεια να υφίσταται ανησυχία για το κατά πόσο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή του.

«Στόχος μας είναι η νίκη, ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης που έχουμε για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία που έχουμε στους τελευταίους αγώνες μας. Το γκρουπ είναι ανοιχτό. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε και να ελπίζουμε ότι θα είμαστε στις πρώτες τέσσερις ομάδες της βαθμολογίας», επισήμανε σήμερα, μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου για τον αυριανό αγώνα, στο PAOK Sports Arena, ο τεχνικός του «Δικεφάλου».

Και πρόσθεσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου: «Η Βέντσπιλς είναι εξαιρετική ομάδα, με καλό αγωνιστικό πρόσωπο εντός και εκτός έδρας. Κέρδισε Τενερίφη και Γκαζιαντέπ, έχασε στο γήπεδό της από την Ορλαντίνα, που την είχαν όλοι καταδικασμένη, αλλά δεν υπάρχει καταδικασμένος στο μπάσκετ. Έχει σαφή προσανατολισμό σε άμυνα και επίθεση, είναι σοβαρή και ταλαντούχα ομάδα, περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχει σχεδόν πάντα καλές αποφάσεις στην επίθεση. Παίζει συγκεντρωμένα και πειθαρχημένα. Αυτό πρέπει να το... χαλάσουμε, να τους οδηγήσουμε σε βιαστικές επιλογές».

Είπε ακόμη:

Για όσα προσφέρει ο Γκος στην ομάδα: «Είναι πολύ ξεκάθαρο το πρόσωπο που έχει από τη μέρα που ήρθε. Είναι ένας πολύ έμπειρος και συγκροτημένος παίκτης. Είναι πολύ ξεκάθαρο το τι θα μας δώσει. Εχει πράγματα που μας έλειπαν, όπως ποιότητα, απόφαση εμπειρία. Θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Για το γεγονός ότι η ομάδα μπορεί να είναι πλήρης: «Θα υπάρξει μια απουσία και σήμερα από την προπόνηση. Ο Γκος έχει ένα ερεθισμό στο κουντεπιέ. Αύριο θα δοκιμάσει, αλλά δε θα προπονηθεί με την ομάδα σήμερα. Είναι ένα κομμάτι που μας είχε προβληματίσει. Όσο τα παιδιά είναι υγιή και επιστρέφουν, θα είναι καλύτερα».

Για το ενδεχόμενο να πρέπει να αφήσει αύριο, για πρώτη φορά, εκτός 12άδας κάποιον που δεν είναι μικρός: «Θα συμβεί και αυτό, είναι αναγκαίο κακό. Αυτό που είδατε και με τον Κολοσσό είναι πως όλα τα παιδιά είναι έτοιμα να παίξουν είτε 5, είτε 30 λεπτά. Αυτό θα μας δώσει και ποιότητα και ποσότητα στη συνέχεια».

Για την εικόνα του Κρουμπάλι απέναντι στον Κολοσσό: «Ο Κρουμπάλι και πριν τραυματιστεί με τη Σαλόν, έκανε ένα καλό παιχνίδι. Στο επόμενο, στο Ρέθυμνο , είχε 18 πόντους και 10 ριμπάουντ. Με τον Κολοσσό είχε 8 πόντους και 16 ριμπάουντ, αλλά δεν ήταν το πρώτο του. Είχε κάνει και άλλα καλά παιχνίδια».



Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved