Μπράιαντ στο Onsports: «Ποιο ρεκόρ του Ολυμπιακού; Τη δουλειά της η Μπάγερν!» (photos+videos)

Μπράιαντ στο Onsports: «Ποιο ρεκόρ του Ολυμπιακού; Τη δουλειά της η Μπάγερν!» (photos+videos)

Ο δυναμικός σέντερ της Μπάγερν Μονάχου, Τζον Μπράιαντ, μιλάει στο Onsports για τη δεύτερη μάχη στην ιστορία της ομάδας του με τον Ολυμπιακό υπογραμμίαζοντας ότι οι Βαυαροί δεν ενδιαφέρονται για το ρεκόρ των Πειραιωτών και θα κάνουν τα πάντα για να νικήσουν!

Ο 26χρονος Αμερικανός «ψηλός» των Γερμανών έχει 9 πόντους και 7.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο φέτος στην Ευρωλίγκα με ποσοστά ευστοχίας 48.8% στα δίποντα, 25% στα τρίποντα και 66.7% στις βολές.

Στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες στο ΣΕΦ που η Μπάγερν εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική κόντρα στους «ερυθρόλευκους» χάνοντας μόλις με πέντε πόντους διαφορά (88-83) είχε 4 πόντους (2/10 δίποντα), 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 20:05 λεπτά συμμετοχής. Ο Μπράιαντ δεν κρύβει ότι όλοι όσοι είναι στην Μπάγερν έχουν σαν παράδειγμα τις επιτυχίες της ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά όπως τονίζει το τμήμα μπάσκετ δεν είναι ακόμη σε αυτό το επίπεδο και κάνει βήματα για να το φτάσει.

Ο Ολυμπιακός έχει 18-0 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις φέτος που είναι ρεκόρ για τον σύλλογο μετά το 16-0 το 1997-1998. Το γνωρίζεις αυτό; Έχετε μεγαλύτερο κίνητρο για να είστε η πρώτη ομάδα που θα το σταματήσει αυτό;

«Όχι δεν το ήξερα, αλλά είναι εντυπωσιακό. Έχουν παίξει πολύ καλά μέχρι στιγμής στη σεζόν. Δεν το γνώριζα, αλλά αυτό δεν αλλάζει το κίνητρό μας. Αυτό το ματς είναι έτσι και αλλιώς σημαντικό για εμάς».

Τι διαφορές μπορούμε να περιμένουμε από το πρώτο ματς στον Πειραιά σε σχέση με αυτό στο Μόναχο; Θα είστε πιο επιθετικοί μπροστά στους οπαδούς σας;

«Παίζουμε εντός έδρας και θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Μπροστά στο κοινό μας, θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε το παιχνίδι πιο γρήγορο και να επιβάλλουμε το δικό μας στυλ, αυτό που έχουμε όλη τη χρονιά».

Η Μπάγερν ξεκίνησε πολύ καλά φέτος στην Ευρωλίγκα, αλλά έχετε τρεις συνεχόμενες ήττες στα τελευταία τρία ματς. Θεωρείς ότι μπορεί να αλλάξει αυτό στο παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού και να πάρετε τη νίκη;

«Ελπίζω ότι θα κερδίσουμε το ματς. Είναι σημαντικό για την πρόκρισή μας στο Top 16 και για να γίνει αυτό πρέπει να κερδίσουμε όσο πιο πολλά παιχνίδια γίνεται από τα επόμενα τρία. Το επόμενο είναι αυτό και ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Είναι ένας κρίσιμος αγώνας για την πρόκρισή σας στο Top 16. Πώς τον περιμένετε;

«Θα είναι σκληρό. Κάθε ματς Ευρωλίγκας είναι δυνατό. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Οπότε το περιμένουμε να είναι με έναν δύσκολο αντίπαλο όπως ήταν την πρώτη φορά».

Ποια είναι τα κλειδιά της νίκης κατά τη γνώμη σου;

«Πρέπει να προσέξουμε στην κυκλοφορία της μπάλας και να περιορίσουμε τα λάθη μας. Πρέπει να παίξουμε επιθετική άμυνα έτσι ώστε αυτό να μας οδηγήσει στο να βάλουμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό».

Η Μπάγερν έχει κάνει πρόοδο φέτος. Έχετε πάρει στοιχεία από την ποδοσφαιρική ομάδα για να ανέβετε επίπεδο;

«Όλοι όσοι σχετιζόμαστε με τον σύλλογο της Μπάγερν, παρακολουθούμε την επιτυχία της ποδοσφαιρικής ομάδας και κάθε φορά που βλέπουμε ομάδα σαν και αυτή να έχει σταθερή επιτυχία θέλουμε να κάνουμε το ίδιο. Αλλά δεν είμαστε ακόμη σε αυτό το επίπεδο. Το πρόγραμμα του μπάσκετ είναι καινούριο. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε μια ταυτότητα και να πάμε ένα βήμα τη φορά».

Ο Ολυμπιακός είναι ο κάτοχος της Ευρωλίγκας τα δύο τελευταία χρόνια. Φέτος, μοιάζει δυνατός για να πάρει τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο. Θεωρείς ότι μπορεί να τα καταφέρει;

«Αν δει κανείς από πού ξεκίνησαν δεν έχουν αλλάξει πολύ τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά ακόμη είναι νωρίς στη σεζόν. Υπάρχουν αρκετές καλές ομάδες που παίζουν σε πολύ υψηλό επίπεδο φέτος, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Φενέρμπαχτσε Ούλκερ. Δεν βλέπω γιατί να μην είναι μία από τις καλύτερες ομάδες. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουν ένα πλάνο για να έχουν μια ευκαιρία να το κατακτήσουν».

Ποιον παίκτη του Ολυμπιακού θεωρείς ως τον πιο επικίνδυνο και γιατί;

«Δεν πρέπει να φοβάσαι κανέναν αντίπαλο. Σεβόμαστε την ομάδα και τους παίκτες. Έχουν αρκετούς παίκτες που είχαν μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη, όπως ο Βασίλης Σπανούλης και τους σεβόμαστε».

Προέρχεστε από μεγάλη νίκη στο γερμανικό πρωτάθλημα. Πώς είναι η ψυχολογία σας ενόψει του παιχνιδιού σας με τον Ολυμπιακό;

«Το χρησιμοποιούμε σαν αυτοπεποίθηση. Έχουμε έναν νέο και διαφορετικό αντίπαλο. Πρέπει να έχουμε τη σωστή προσέγγιση νοοτροπίας μπαίνοντας σε αυτό το ματς. Να είμαστε προετοιμασμένοι από το πρώτο λεπτό και να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι παίζουμε εντός έδρας. Να το χρησιμοποιήσουμε σαν τη δύναμή μας».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες με τον Μπράιαντ:


Μπράιαντ στο Onsports: «Ποιο ρεκόρ του Ολυμπιακού; Τη δουλειά της η Μπάγερν!» (photos+videos)



Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved