Φάιναλ Φορ Κυπέλλου: Ευχές για δυνατά παιχνίδια

Φάιναλ Φορ Κυπέλλου: Ευχές για δυνατά παιχνίδια

Το Κύπελλο Ελλάδας στο γυναικείο μπάσκετ θα διεκδικήσυον οι Παναθηναϊκός, Πρωτέας Βούλας, Αθηναϊκός και ΠΑΟ στο Φάιναλ Φορ που θα γίνει το Σαββατοκύριακο στον Βόλο.

Στη συνέντευξη Τύπου που έγινε την Παρασκευή, ευχή όλων ήταν να γίνουν δυνατά παιχνίδια και να κερδίσει ο καλύτερος.

Το λόγο πήρε αρχικά ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Αριστείδης Γολέμης, που τόνισε: «Είναι μία ωραία εκδήλωση και η πιο σοβαρή που γίνεται στο γυναικείο μπάσκετ. Εύχομαι να γίνει μια γιορτή και να γίνει ο αγώνας με φίλαθλο πνεύμα».

Στη συνέχεια, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ανέφερε: «Είναι το 14ο φάιναλ φορ και τα τελευταία χρόνια γίνεται προσπάθεια αναβάθμισης του γυναικείου μπάσκετ και ο Βόλος αποτελεί μια νέα αφετηρία. Το μόνο που θέλω να ζητήσω από τις ομάδες είναι να ελέγξουν τους φιλάθλους τους. Δεν χρειάζεται να γίνουν, όσα έγιναν στον τελικό των ανδρών. Καλή επιτυχία στις ομάδες. Νικητής να βγει το άθλημα και το κύπελλο να καταλήξει στον καλύτερο και ίσως στον πιο τυχερό».

Από την πλευρά των πρωταγωνιστών, πρώτη μίλησε η προπονήτρια του Παναθηναϊκού, Γιασεμή Σαμαντούρα, η οποία υποστήριξε: «Να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους τους φορείς του Βόλου και την Ομοσπονδία που συνέχεια και στοχευμένα βοηθάει για την προβολή του μπάσκετ, αλλά και για την επιλογή της να γίνει το φάιναλ φορ σε μια επαρχιακή και όμορφη πόλη. Μετέχουν πολύ δυνατές ομάδες. Όσον αφορά στον Παναθηναϊκό, εμείς έχουμε καταφέρει να πετύχουμε τον ένα στόχο μας να είμαστε στο φάιναλ φορ και θέλουμε να παίξουμε πολύ ωραίο μπάσκετ και σε κάθε ματς να προσπαθούμε για τη νίκη. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος».  

Ακολούθησε ο προπονητής του Πρωτέα Βούλας, Αλέκος Δάγλας, που είπε: «Εύχομαι να γίνουν ωραία παιχνίδια και να ευχαριστηθεί ο κόσμος, γιατί πάνω από όλα είναι γιορτή. Πρωταρχικός μας στόχος ήταν η επιστροφή στην Α1 και το φάιναλ φορ προέκυψε στην πορεία. Είναι η δεύτερη συμμετοχή μας και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτό».

Στη συνέχεια, ο τεχνικός του Αθηναϊκού, Γιώργος Λειβάδης, ο οποίος μεταξύ άλλων υπογράμμισε: «Όλοι λένε ότι είμαστε φαβορί στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν ισχύει. Είναι πολύ δυνατή ομάδα, αλλά κι εγώ έχω εμπιστοσύνη στις παίκτριές μου».

Το λόγο πήρε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ευριπίδης Μελετιάδης, σημειώνοντας: «Είναι η πρώτη φορά που παίρνω μέρος σε φάιναλ φορ και θέλω να απορροφήσω την κάθε στιγμή. Θέλω να το ζήσω. Χαίρομαι που υπάρχουν δίπλα μου καταξιωμένοι προπονητές, οι καλύτερες ομάδες, οι καλύτερες παίκτριες και είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι δίπλα τους. Θεωρώ ότι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί που μας έχει εκπροσωπήσει στην Ευρώπη και είναι δυναστεία στην Ελλάδα. Εμείς από την πλευρά μας ήρθαμε να παλέψουμε».

Σειρά των παικτριών, με πρώτη την Μαρία Αϋτζή του ΠΑΟΚ: «Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί που μας έχει κάνει υπερήφανους. Εμείς ελπίζουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Αθηναϊκό και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Από την πλευρά της η Λολίτα Λυμούρα του Αθηναϊκού είπε: «Πρέπει να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο ότι είμαστε το φαβορί. Ελπίζω να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι».

Στη συνέχεια η Δήμητρα Μπαρμπερίδου του Πρωτέα Βούλας, ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια αξιόλογη ομάδα και στο αυριανό ματς πάμε για το καλύτερο που μπορούμε».

Τέλος, η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Έλενα Βλάνη, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που για δεύτερη συνεχή χρόνια είμαι στο φάιναλ φορ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ευχαριστούμε το Βόλο και την ΕΟΚ. Ελπίζουμε ο κόσμος του Βόλου να απολαύσει ένα ωραίο θέαμα και να κερδίσει ο καλύτερος».  



Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved