Χαλκίδα: «Επιεικώς ανεπαρκείς οι διαιτητές»

Χαλκίδα: «Επιεικώς ανεπαρκείς οι διαιτητές»

«Βράζουν» με τη διαιτησία του εκτός έδρας αγώνας τους, με αντίπαλο τον Πανερυθραϊκό, οι διοικούντες τη Χαλκίδα.

Μάλιστα, εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζουν πως οι άρχοντες της αναμέτρησης, Σαλαβός και Σοφιανόπουλος, ήταν επιεικώς ανεπαρκείς για ένα τέτοιου είδους παιχνίδι, αφήνοντας τα σκληρά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων, αντιμετωπίζοντας άδικα τους παίκτες τους, αλλά και μη μετρώντας το τρίποντο του Παρδακά στο φινάλε, με το οποίο θα πανηγύριζαν το «διπλό».

Η ανακοίνωση: «Η ομάδα μπάσκετ της Χαλκίδας διαμαρτύρεται έντονα, αλλά πάντοτε στο πλαίσιο της αθλητικής ιδιότητας και του σεβασμού προς τους διαιτητές αλλά και τους αντιπάλους, για τη διαιτησία των κ. Σαλαβού και Σοφιανόπουλου, στον αγώνα Πανερυθραϊκός - Χαλκίδα 57-55. Η διαμαρτυρία μας δεν αφορά το καλάθι τριών πόντων το οποίο πέτυχε ο παίκτης της ομάδας μας Παρδακάς και με το οποίο το παιχνίδι θα τελείωνε με νίκη της ομάδας μας με 57-58 και το οποίο οι διαιτητές κατόπιν διαβούλευσης με τον κομισάριο του αγώνα δεν το κατακύρωσαν θεωρώντας το εκπρόθεσμο! Η διαμαρτυρία μας έχει να κάνει με τη συνεχή αρνητική αντιμετώπιση των παικτών μας από τους δύο διαιτητές της συνάντησης, οι οποίοι τους φόρτωναν με ανύπαρκτα συνεχόμενα φάουλ, ενώ άφηναν προκλητικά το δεδομένο και συνεχές πολύ σκληρό και πολλές φορές αντιαθλητικό παιχνίδι των παικτών του Πανερυθραϊκού. Μάλιστα απέβαλλαν (με ντισκαλιφιέ) πολύ νωρίς στο πρώτο ημίχρονο τον παίκτη της ομάδας μας Τομαρά, ο οποίος αντέδρασε στα σκληρά και αντιαθλητικά μαρκαρίσματα αντιπάλου του, και είχε αντιδικία μαζί του, χωρίς να χρεώσουν στον παίκτη του Πανερυθραϊκού ούτε καν τεχνική ποινή. Σημειώνουμε δε ότι τη στιγμή της αποβολής του ο Τομαράς μόλις είχε ήδη τραυματιστεί από αγκωνιά αντιπάλου του, στα χείλη και του είχαν τοποθετηθεί ράμματα!

Οι δύο διαιτητές συνέχισαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα να ανέχονται αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού των παικτών της γηπεδούχου ομάδας, με αποτέλεσμα να αδυνατούν οι παίκτες της ομάδας της Χαλκίδας ακόμη και να πλησιάσουν(!) στην αντίπαλη ρακέτα, προσπαθώντας έτσι να σκοράρουν με μακρινά σουτ… Ο προπονητής μας, οι παίκτες αλλά και όλοι στην ομάδα μας γνωρίζαμε τον πολύ σκληρό τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του Πανερυθραϊκού, αλλά δεν θέλουμε να κατηγορήσουμε για αυτό ούτε τον προπονητή ούτε τους παίκτες της ομάδας της Ερυθραίας, οι οποίοι προσπάθησαν για να νικήσουν, και τους δίνουμε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια για αυτήν τη νίκη. Επίσης, δεν έχουμε κανένα παράπονο για τη φιλοξενία από τους ανθρώπους του Πανερυθραϊκού, ούτε από τους φιλάθλους τους οι οποίοι δημιούργησαν μια πολύ «ζεστή» ατμόσφαιρα που αρμόζει σε ένα δυνατό και συναρπαστικό αγώνα μπάσκετ όπως ήταν ο χθεσινός (02/12). Όμως, έχουμε πολλά παράπονα από τους δύο διαιτητές τους αγώνα, τους οποίους θεωρούμε επιεικώς ανεπαρκείς και πιστεύουμε ότι με μια πιο σωστή και αντικειμενική διαιτησία που θα είχε τη δυνατότητα και τα προσόντα να αντιμετωπίσει την ιδιαιτερότητα ενός πολύ «δύσκολου» όπως εξελίχθηκε στην έκβασή του αγώνα θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη, χωρίς να περιμένουμε το τελευταίο καλάθι που θεωρήθηκε εκπρόθεσμο!

Τελειώνοντας, συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην αξιοπιστία και στην ποιότητα των Ελλήνων διαιτητών, και ευελπιστούμε στο μέλλον σε καλύτερες και δικαιότερες διαιτησίες, στα παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα μας, αλλά και γενικότερα σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας».



Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved