Παναθηναϊκός: Εύκολα τον Εύνικο με 84-49
Σε παράσταση για έναν ρόλο μετατράπηκε ο αγώνας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Εύνικο, με τις γηπεδούχες να κερδίζουν εύκολα με 84-49. στο κατάμεστο «Τάφο του Ινδού».
Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για την ομάδα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών σε ισάριθμα παιχνίδια με το «Τριφύλλι» να πραγματοποιεί ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Κορυφαία για τις νικήτριες ήταν η Δίελα η οποία σταμάτησε στους 17 πόντους, ενώ θετικές ήταν και οι Μαγκλάρα, Καλέντζου και Ντέλβα με 13, 12 και 11 πόντους αντίστοιχα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι άνθρωποι του τμήματος βράβευσαν τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλο για τη βοήθεια του. Ο κ. Μακρόπουλος στην ανάπαυλα του ημιχρόνου κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο όπου και αποθεώθηκε από τους φίλους του Τριφυλλιού και βράβευσε τον γιο του κ. Νίκο Μακρόπουλο ως πρόεδρο της «Ευρώπης Ασφαλιστικής». Ο πρόεδρος του Συλλόγου χαιρέτησε τον κόσμο και τον ευχαρίστησε για τη βοήθειά του.
Τα δεκάλεπτα: 28-17, 48-31, 64-37, 84-49.
Παναθηναϊκός (Σιαμαντούρα): Καλέντζου 12 (2), Βλάνη 3 (1), Κόνιαλη 8, Μοσχοπούλου 3 (1), Μαγκλάρα 13, Χρονοπούλου 1 (8ρ.) , Σλούκα 3, Δίελα 17 (4), Ντέλβα 11, Χριστινάκη 6, Πριόνα, Θεόλογου.
Εύνικος (Δέδε): Τσέρου 5, Πετροπούλου, Κονταλή 6 (1), Σιδέρη 18 (3), Μάρκου 2, Ιωαννίδου 7 (1), Γρηγορέα, Ρουμελιώτη, Σαββουλίδου 1 (7ρ.), Παβλούκου 6 (1), Λίοση 4.