Βασιλόπουλος: «Δεν έφυγα ποτέ από το Παγκράτι»

Βασιλόπουλος: «Δεν έφυγα ποτέ από το Παγκράτι»

Για δεύτερη φορά μέσα στο φετινό καλοκαίρι ανακοινώθηκε η απόκτηση του Φώτη Βασιλόπουλου από το Παγκράτι!

Ο 26άχρονος γκαρντ είχε συμφωνήσει να επιστρέψει στην ομάδα όταν στην ηγεσία της ήταν ο Απόστολος Τσιπίδης. Μετά την αποχώρησή του ήρθε σε νέες διαπραγματεύσεις, με τους καινούριους διοικούντες, με τους οποίους επίσης έδωσε τα χέρια για την επιστροφή του στο Μετς. «Κατ’ αρχάς νιώθω πολύ χαρούμενος που επιστρέφω και τυπικά σε μια ομάδα που δέθηκα συναισθηματικά, σε μια ομάδα που περάσαμε δύσκολα και σε αντίξοες συνθήκες στην προηγούμενη θητεία μου, και όλο αυτό λόγω της μη τήρησης των συμφωνηθέντων από την πολιτεία. Επιστρέφω τυπικά, γιατί ουσιαστικά δεν έφυγα ποτέ, αφού με τους ανθρώπους εκείνης της περιόδου κρατάω επαφές και σχέσεις ακόμα και σήμερα», ανέφερε αρχικά ο Φώτης Βασιλόπουλος. Είπε ακόμα…

Για το χρηματοδότη του Παγκρατίου, Νίκο Μπογονικολό: «Σίγουρα, μέσα σε όλη την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στα κοινωνικοοικονομικά θέματα που απασχολούν τη χώρα είναι αναπόφευκτο να μην επηρεαστεί και ο αθλητισμός, αλλά επίσης είναι πολύ βασικό που στις ημέρες μας υπάρχει ένας άνθρωπος σαν το Νίκο Μπογονικολό, ο οποίος πραγματικά λόγω τρέλας και αγάπης για το μπάσκετ αποφασίζει να επενδύσει σε αυτό χωρίς κανένα ανταποδοτικό όφελος. Αισθάνομαι πραγματικά τυχερός για το γεγονός ότι μεταξύ μας υπάρχει ταύτιση απόψεων».

Για τους στόχους του με το Παγκράτι: «Είναι ακόμα νωρίς να μιλήσουμε για στόχους ωστόσο έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή μας, με τον οποίο έχω συνεργαστεί πολλές φορές και ειδικότερα πέρυσι επιτυχημένα. Το Παγκράτι έχει τη δικιά του τρέλα και το δικό του μεράκι για το μπάσκετ και μια μεγάλη και μακρόχρονη ιστορία που μέσα στην πορεία της στο χρόνο έχει καταφέρει να μην ξεφύγει από τον ρομαντισμό, την κουλτούρα και την ψυχεδέλεια με την ομάδα. Φέτος σε αυτή την τρέλα έχουμε προστεθεί μερικοί ακόμα άνθρωποι, που με τη στήριξη και την υπομονή του κόσμου πιστεύω ότι θα πετύχουμε».

Η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του Α.Ο. Παγκρατίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία, και ταυτόχρονα επιστροφή στην ομάδα μας, του αθλητή Φώτη Βασιλόπουλου (1,88μ.). Ο 26άχρονος γκαρντ και ταυτόχρονα αγαπημένο παιδί του κόσμου της ομάδας μας συναντήθηκε με το χρηματοδότη του τμήματος μπάσκετ Νίκο Μπογονικολό και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας, με την οποία την περίοδο 2010-2011 είχε 449 πόντους και 122 ασίστ σε 29 παιχνίδια. Την περσινή χρονιά, όντας ο ηγέτης και αρχηγός της ΑΕΚ, είχε 453 πόντους και 152 ασίστ σε 28 παιχνίδια. Ο Βασιλόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανιώνιο το 2002, ενώ το 2004 μετακόμισε στη Χαλκίδα και το Γυμναστικό. Το 2005 επέστρεψε στη Νέα Σμύρνη και τον Πανιώνιο, ενώ το 2007 πήρε εκ νέου τον δρόμο για τη Χαλκίδα. Το 2008 άνοιξε τον κύκλο της ΑΕΚ στην καριέρα του με τη συμμετοχή του στην Α1 με τους «κιτρινόμαυρους», ενώ το 2009 τον βρήκε στον Α.Ο. Δάφνης .Την περίοδο 2009-2010 αγωνίστηκε στην ομάδα μας, ενώ πέρυσι ήταν εκ νέου στην ΑΕΚ, όντας αρχηγός της. Πλέον, την φετινή χρονιά ήρθε η ώρα της επιστροφής στο Μετς».



ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved