Τζήμας: «Δεν χαλαρώνουμε»

Τζήμας: «Δεν χαλαρώνουμε»

Την προέλασή του στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι διατεθειμένος να συνεχίσει έως το φινάλε ο Αίολος.

Οι Τρικαλινοί πραγματοποιούν εντυπωσιακή πορεία, έχοντας μέχρι στιγμής 20 νίκες και μόλις δύο ήττες, αλλά δεν σκοπεύουν να ρίξουν ρυθμό. «Δεν υπάρχει περίπτωση να χαλαρώσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής τους, Γιάννης Τζήμας, στο ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Πρωινός 105.3. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την έως τώρα πορεία του Αιόλου: «Κάνουμε πορεία που αναγνωρίζεται από όλους ως εντυπωσιακή. Σε 22 παιχνίδια, 20 νίκες και μόλις δύο ήττες στον πόντο. Αυτό είναι κάτι που μας κάνει χαρούμενος, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να χαλαρώσουμε. Σίγουρα, δεν είναι εύκολο, αφού μια ομάδα όταν έχει φτάσει στον στόχο της ρίχνει τους ρυθμούς. Εμείς δεν θέλουμε να γίνει αυτό».

Για το επόμενο παιχνίδι του, στο Στρατώνι: «Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο. Πρόκειται για καλή ομάδα, που στην έδρα της δείχνει δυναμική. Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και πειθαρχημένοι».

Για την οργάνωση του Αιόλου, εν όψει Α2: «Ρεαλιστικά η ομάδα βρίσκεται μία ανάσα από το στόχο της ανόδου στην Α2. Αλλά τα δύσκολα τώρα ξεκινούν για τη διοίκηση. Θεωρώ ότι για την κατηγορία αυτή δεν χωράει χρονοτριβή. Δεν θα πρέπει να περιμένουμε το καλοκαίρι, άλλωστε υπάρχει και το κακό παράδειγμα του ΑΣΤ, το οποίο δεν θα πρέπει να ξεχνάμε. Θεωρώ ότι η διοίκηση και οι φορείς θα πρέπει από τώρα να προγραμματίσουν και να στηρίξουν αυτή την ομάδα. Δεν λέω ότι η διοίκηση δεν κάνει μέχρι στιγμής ό,τι μπορεί, αλλά ξέρουμε ότι οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες γενικότερα για τη χώρα και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αφήσουμε τον καιρό να τρέξουμε.

Εμείς ως αθλητικό τμήμα κάναμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα της διοίκησης να δείξει εάν αυτή η ομάδα μπορεί να έχει το μέλλον που της αξίζει και θέλουν οι φίλαθλοι. Χρειάζεται συσπείρωση και ο καθένας από τη θέση του να κάνει το καλύτερο. Αυτό, όμως, δεν μπορεί να το αφήσεις. Η αγωνιστική παρουσία της ομάδας και η άνοδος δίνουν τη δυνατότητα να τρέξουν τα πράγματα για το μέλλον».



Κέρασε μπύρα τους φιλάθλους για το αντίο του ο Μάρκο Ρόις!
Κέρασε μπύρα τους φιλάθλους για το αντίο του ο Μάρκο Ρόις!
Επεισόδια στα Άνω Λιόσια - Ήρθαν στα χέρια οπαδοί του Ηρακλή και του Πανιωνίου (vid)
Επεισόδια στα Άνω Λιόσια - Ήρθαν στα χέρια οπαδοί του Ηρακλή και του Πανιωνίου (vid)
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Τίτλος αφιερωμένος στον Ιβάν Σαββίδη
ΠΑΟΚ: Τίτλος αφιερωμένος στον Ιβάν Σαββίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved