Ράπτης: «Δυνατή ομάδα»

Ράπτης: «Δυνατή ομάδα»

Τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει το Παγκράτι, ως επόμενο σταθμό στην καριέρα του, εξήγησε ο Αλέξης Ράπτης.

Ο 30χρονος φόργουορντ, που αγωνίστηκε και στο πρόσφατο φιλικό των «ροσονέρι» με την Αγία Παρασκευή και ανακοινώθηκε χθες (25/09) από τους διοικούντες το σύλλογο του Μετς, εξήγησε: «Κριτήριο για εμένα ήταν ότι στο Παγκράτι φέτος δείχνει να δημιουργείται κάτι πολύ δυνατό. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια πολύ ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο. Είμαι από εκείνους τους παίκτες που τους αρέσει να αγωνίζονται μπροστά σε πολύ κόσμο. Στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα, με τις προσωπικές μου φιλοδοξίες να περνούν μέσα από αυτές της ομάδας. Όταν η ομάδα λειτουργεί καλά εκπληρώνονται και οι προσωπικές σου φιλοδοξίες. Στόχος μας είναι η ομαδικότητα».

Η ανακοίνωση: «Ο Α.Ο Παγκρατίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αλέξανδρο Ράπτη.

Το προφίλ του παίκτη: Αλέξανδρος Ράπτης
Θέση:
Φόργουορντ
Ηλικία:
30
Ύψος:
2,00μ.
Προηγούμενες ομάδες:
Αρχέλαος, Πιερικός, Αρχέλαος, Πιερικός Αρχέλαος, ΑΕΚ Άργους.

Παιδί της Κατερίνης, ο Αλέξανδρος Ράπτης έχει αγωνισθεί σε όλες τις ομάδες της πόλης του και σε όλες τους τις μορφές. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Αρχέλαο, μεταπήδησε στον Πιερικό, ενώ συμμετείχε και όταν οι δύο ομάδες αποφάσισαν να πορευτούν μαζί ως Πιερικός Αρχέλαος.

Η περσινή χρονιά είναι αυτή που αποτέλεσε ορόσημο στην καριέρα του και τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό. Αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 με την ΑΕΚ Άργους, συμβάλλοντας στην πολύ καλή πορεία της με 6,6 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ. Αυτό που τον απογείωσε ήταν η συμμετοχή του στο All Star Game του Πύργου και στο διαγωνισμό καρφωμάτων, στον οποίο εντυπωσίασε κερδίζοντας τη 2η θέση».



Γαλλία: Ανατροπή και δικαίωση για την Λιόν - Παραμένει στη Ligue 1 με περιορισμούς
Γαλλία: Ανατροπή και δικαίωση για την Λιόν - Παραμένει στη Ligue 1 με περιορισμούς
Η ελληνική γεύση που ξετρέλανε αστέρα της EuroLeague: «Η καλύτερη σε όλο τον κόσμο»
Η ελληνική γεύση που ξετρέλανε αστέρα της EuroLeague: «Η καλύτερη σε όλο τον κόσμο»
Μεταγραφές: Επίσημο! Ο Ολυμπιακός έδωσε δανεικό τον Παπακανέλλο στη Ρίο Άβε
Μεταγραφές: Επίσημο! Ο Ολυμπιακός έδωσε δανεικό τον Παπακανέλλο στη Ρίο Άβε
Stoiximan GBL: Πιο θεαματικός παίκτης της σεζόν ο Κέντρικ Ναν
Stoiximan GBL: Πιο θεαματικός παίκτης της σεζόν ο Κέντρικ Ναν
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved