NBA: Όαση ο Χάουαρντ για Ρόκετς

NBA: Όαση ο Χάουαρντ για Ρόκετς

Σημαντικότερος στόχος των Χιούστον Ρόκετς είναι η αγωνιστική άνοδος του Ντουάιτ Χάουαρντ μέχρι τα playoffs.

Έπειτα από μακρά αποχή λόγω τραυματισμού στο δεξί γόνατο, ο 29άχρονος σέντερ θα παίξει σε δεύτερο ματς, ενώ στον αποψινό αγώνα (28/03, 02:00) με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «Toyota Center» το όριο για την παρουσία του θα αυξηθεί στα είκοσι λεπτά, όπως ανέφερε ο ίδιος. Από την πλευρά του, ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας (μέση) αποκλείστηκε για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν και εκτιμήθηκε πως θα μείνει έξω για μία με δύο εβδομάδες, οπότε ο Τζος Σμιθ θα συνεχίσει ως βασικός πάουερ φόργουορντ.

Σε δέκα ημέρες ο «Παπ»
Παράλληλα επέστρεψε ο Κλιντ Καπελά στο βασικό ρόστερ έπειτα από υποβιβασμό στους Ρίο Γκραντ Βάλεϊ Βάιπερς της D-League, για επιπλέον λύση στη frontline. Θυμίζουμε πως δεδομένα στα πιτς είναι οι Κώστας Παπανικολάου (αστράγαλος), ο οποίος αναμένεται να γυρίσει στα παρκέ σε επτά με δέκα ημέρες, σύμφωνα με τον Κέβιν Μακ Χέιλ, που στερείται επίσης των υπηρεσιών του πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Πατ Μπέβερλι (καρπός). Στο περιθώριο είναι και ο Τέρενς Τζόουνς (πλευρά), ο οποίος σημειώνει ήδη πρόοδο έχοντας ξεκινήσει ατομικές ασκήσεις.

Την επόμενη εβδομάδα ο Μάρτιν
Αναφορικά με τους «λύκους», ο Κέβιν Μάρτιν (οπίσθιος μηριαίος) εξέφρασε ελπίδα για επιστροφή στη δράση την επόμενη εβδομάδα, αν και δηλώθηκε αμφίβολος για το σημερινό ματς. Στο περιθώριο θα μείνουν επίσης οι Νικ Πέκοβιτς (αστράγαλος), Κέβιν Γκαρνέτ (γόνατο), Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος), Σαμπάζ Μουχάμαντ (δάκτυλο χεριού), Άντονι Μπένετ (αστράγαλος), Ρόμπι Χάμελ (χέρι) και Γκάρι Νιλ (αστράγαλος), ενώ ο Φλιπ Σόντερς εκθείασε τον Τσέιζ Μπάντινγκερ τονίζοντας πως είναι εντυπωσιασμένος από την επαγγελματική συμπεριφορά του 26άχρονου φόργουορντ.

«Σειρήνες» για Κρις Μάλιν
Με τη σειρά τους, οι Σακραμέντο Κινγκς δοκιμάζονται απόψε (28/03, 02:00) στο «Smoothie King Center» των Νιου Ορλίνς Πέλικανς χωρίς τους Έρικ Μόρλαντ (ώμος) και Ντάρεν Κόλισον (ισχίο), αλλά τα υπόλοιπα μέλη του δυναμικού είναι στη διάθεση του Τζορτζ Καρλ. Παράλληλα διαπιστώνεται πως προκαλεί… πάταγο στο Σακραμέντο το «Sauce Castillo», νεοσύστατο προσωνύμιο του Νικ Στάουσκας, ενώ ο παλαίμαχος NBAer και νυν σύμβουλος της διοίκησης, Κρις Μάλιν, φαίνεται πως απασχολεί το Σεντ Τζονς, που αναζητά νέο κόουτς ενόψει της επόμενης σεζόν του NCAA μετά τη διακοπή της συνεργασίας με τον Στιβ Λαβίν.

Αργεί ο Χολιντέι
Στα των «πελεκάνων», ο Ράιαν Άντερσον (γόνατο) φαίνεται κοντά στο 100%, αλλά θα μείνει έξω μαζί με τον Τζρου Χολιντέι (πόδι). Εξάλλου, ο βασικός πλέι-μέικερ του Μόντι Ουίλιαμς παραδέχθηκε πως φοβάται το ενδεχόμενο υποτροπής σε περίπτωση βιαστικής επιστροφής τονίζοντας πως παραμένει στα πιτς επ’ αόριστον. Πάντως, ο κόουτς του συλλόγου της Νέας Ορλεάνης επανέλαβε πως περιμένει αγωνιστική επανεμφάνιση του μέσα στη regular season του 2014-15.

Πρόοδος για Τζέφερσον και Μπαρέα
Σε άλλο αποψινό ματς (28/03, 02:30), οι Ντάλας Μάβερικς θα βρεθούν στο «AT&T Center» των Σαν Αντόνιο Σπερς χωρίς τον Χοσέ Μπαρέα (αστράγαλος), ο οποίος εξέφρασε ελπίδα για παρουσία στο κυριακάτικο παιχνίδι με τους Ιντιάνα Πέισερς στο «Bankers Life Fieldhouse». Αντίθετα, ο Ρίτσαρντ Τζέφερσον (μέση) θα γυρίσει στα παρκέ μέσω του σημερινού αγώνα δικαιώνοντας αντίστοιχη τοποθέτησή του μετά το πρωινό ζέσταμα.

Μένει έξω ο Μπέινς
Χωρίς τον πρώην φόργουορντ/σέντερ του Ικάρου Καλλιθέας, Άρον Μπέινς (αστράγαλος), θα παραταχθούν στο αποψινό ντέρμπι τα «σπιρούνια», αλλά τα υπόλοιπα μέλη του ρόστερ είναι στη διάθεση του Γκρεγκ Πόποβιτς. Ακόμα, η ομοσπονδία της Αργεντινής επιβεβαίωσε πως δεν υπολογίζει τον Μανού Τζινόμπιλι για το φετινό FIBA Americas. Όσον αφορά τους Πέισερς, οι Πολ Τζορτζ (πόδι), Ντέιβιντ Ουέστ (ίωση) και Ρόντνι Στάκι (γάμπα) είναι τουλάχιστον αμφίβολοι για το μεθαυριανό παιχνίδι.

Νέο ρεκόρ για τους Ουόριορς
Δεν σκοπεύει να παραχωρήσει ρεπό ο Στιβ Κερ για τον σημερινό αγώνα (28/03, 02:00) με τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη στο «FedEx Forum», αλλά μάλλον θα ξεκουράσει τους Άντριου Μπόγκουτ και Αντρέ Ιγκουοντάλα στο αυριανό ματς (29/03, 02:30) με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο «BMO Harris Bradley Center». Ξεκαθάρισε επίσης πως ο Κλέι Τόμπσον θα συνεχίσει χωρίς χρονικό περιορισμό, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως με δύο νίκες οι «πολεμιστές» θα σημειώσουν συλλογικό ρεκόρ για θετικά αποτελέσματα μέσα σε μία σεζόν του NBA. Ούτε οι «αρκούδες» αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, αλλά τα «ελάφια» δεν υπολογίζουν τους Τζαμπάρι Πάρκερ (γόνατο) και Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι).

Στους Νετς ο Ερλ Κλαρκ
Σε εξέλιξη είναι το ματς (28/03, 01:30) των Μπρούκλιν Νετς με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο «Barclays Center», όπου οι Νεοϋορκέζοι παρατάχθηκαν χωρίς τους Θαντ Γιανγκ (γόνατο), Μίρσα Τελέτοβιτς (ίωση) και Σεργκέι Καράσεφ (γόνατο). Πάντως, ο Μέισον Πλαμλί επέστρεψε στη βασική πεντάδα, ενώ στη διάθεση του Λάιονελ Χόλινς τέθηκε ο πρώην φόργουορντ των Ορλάντο Μάτζικ, Φίνιξ Σανς, Λος Άντζελες Λέικερς, Νιου Γιορκ Νικς και Καβαλίερς, Ερλ Κλαρκ, ο οποίος υπέγραψε δεκαήμερο συμβόλαιο. Αναφορικά με τους «καβς», ο Άντερσον Βαρεχάο (αχίλλειος τένοντας) έμεινε έξω.

Στη Νέα Υόρκη οι «C’s»
Επίσης σε εξέλιξη είναι η αναμέτρηση (28/03, 01:30) των Μπόστον Σέλτικς και Νικς στο «Madison Square Garden». Από τους «κέλτες» απουσιάζει μονάχα ο Τζάρεντ Σάλιντζερ (πόδι), ενώ από την ομάδα του Ντέρεκ Φίσερ περιθωριοποιήθηκαν οι Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ (καρπός) και Τράβις Ουέρ (μέση) μαζί με τους Καρμέλο Άντονι (γόνατο), Χοσέ Καλντερόν (αχίλλειος τένοντας) και Αλεξέι Σβεντ (πλευρά), οι οποίοι δεν θα ξαναπαίξουν φέτος. Πάντως, ο Καλντερόν άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο νέας εμφάνισης μέσα στην τρέχουσα σεζόν, αν και θα χρειαστεί προστατευτική μπότα για τουλάχιστον δέκα ακόμα ημέρες.

Σχεδόν έτοιμος ο Ρόουζ
Οι Σικάγο Μπουλς θα υποδεχθούν αύριο (29/03, 02:00) τους Νικς στο «United Center» χωρίς τον Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο), ο οποίος θα ξεκινήσει προπονήσεις με σωματικές επαφές την επόμενη εβδομάδα, όπως επιβεβαίωσε ο Τομ Θίμποντο. Τέλος, ο Νταγκ Μακ Ντέρμοτ (μέση) παραμένει αμφίβολος για το αυριανό ματς.



Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved