Ατλάντα Χοκς: Χαίρεται το μπάσκετ ο Τζεφ Τιγκ

Ατλάντα Χοκς: Χαίρεται το μπάσκετ ο Τζεφ Τιγκ

Τραυματισμό στον αριστερό αστράγαλο αποκόμισε ο 26άχρονος Τζεφ Τιγκ από τον χθεσινό αγώνα των Ατλάντα Χοκς.

Αποχώρησε προσωρινά από το ματς με τους Μέμφις Γκρίζλις των Νικ Καλάθη και Κώστα Κουφό, αλλά θα παίξει κανονικά στο σημερινό (10/02, 03:00) με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «Target Center». Όπως και να έχει, ο Αμερικανός πλέι-μέικερ ισχυρίστηκε ότι το ευχάριστο κλίμα στα «γεράκια» δημιουργεί τις προϋποθέσεις για παραγωγή θεάματος και εξασφάλιση θετικών αποτελεσμάτων σχολιάζοντας τη συνολική πορεία της ομάδας της Τζόρτζια στη regular season του 2014-15. Από εκεί και πέρα, ο Τάμπο Σεφολόσα (γάμπα) παραμένει εκτός, ενώ ο Μάικ Μουσκάλα επέστρεψε στο βασικό ρόστερ ύστερα από υποβιβασμό στους Φορτ Ουέιν Μαντ Αντς της D-League, αλλά δεν χώρεσε στη χθεσινή 13άδα του Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Μινεσότα Τίμπεργουλφς
Στα των «λύκων», ο Ρίκι Ρούμπιο πήρε ρεπό στο χθεσινό ματς με τους Ντιτρόιτ Πίστονς, αλλά απόψε θα δώσει το παρών επανακτώντας θέση στο αρχικό σχήμα του Φλιπ Σόντερς αντί του Μο Ουίλιαμς. Επίσης, ο Σαμπάζ Μουχάμαντ (κοιλιακούς) θα επιστρέψει στη δράση, ενώ ως βασικός θα συνεχίσει ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Νικ Πέκοβιτς, αν και ο πρόεδρος και κόουτς των εκπρόσωπων της Μινεάπολις δήλωσε αρχικά ότι δεν θα τον χρησιμοποιήσει σε δύο ματς εντός 24 ωρών. Αντίθετα, ο Ρόμπι Χάμελ (χέρι) θα παραμείνει στο περιθώριο, ενώ το RealGM αποκάλυψε πως ο μέχρι πρότινος σέντερ των Τίμπεργουλφς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, θα χρειαστεί αποθεραπεία πέντε εβδομάδων εξαιτίας τραυματισμού στον αριστερό αστράγαλο.

Μπόστον Σέλτικς
Μεθαύριο (12/02, 02:30), οι Χοκς θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους πριν από τη διακοπή για το All Star Game στο «TD Garden» των Μπόστον Σέλτικς, που θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών του Κέλι Όλινικ (αστράγαλος), αλλά ο Σάβλικ Ράντολφ (οπίσθιος μηριαίος) αναμένεται να γυρίσει στα παρκέ. Ακόμα, ο Μπραντ Στίβενς ζήτησε από τον Μάρκους Σμαρτ να δείξει μεγαλύτερη τόλμη στην επίθεση, χωρίς να υπερβάλει απέναντι στην αντίπαλη άμυνα. Τέλος, οι Λος Άντζελες Κλίπερς επιδιώκουν ακόμα την απόκτηση του Ταϊσόν Πρινς, ο οποίος θα αποδεσμευτεί από τους «C’s» μέσω του καταλόγου των waivers, αν δεν ανταλλαχθεί πριν από την προθεσμία της 19ης Φεβρουαρίου.



Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved