Μιλγουόκι Μπακς: Ανυπομονεί για Λονδίνο ο Αντετοκούνμπο

Μιλγουόκι Μπακς: Ανυπομονεί για Λονδίνο ο Αντετοκούνμπο

Το παιχνίδι της επόμενης Τρίτης με τους Νιου Γιορκ Νικς περιμένει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς.

«Θα αγωνιστώ για πρώτη φορά εκτός ΗΠΑ με ομάδα του NBA και είμαι ενθουσιασμένος» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ συνολικά για τη regular season του 2014-15 ανέφερε: «Πάμε καλά. Νιώθω πιο άνετος στο παρκέ και ευχαριστώ τον Κιντ (σ.σ. Τζέισον) για την εμπιστοσύνη, που μου δείχνει». Πριν από το παιχνίδι με τους Νικς (15/01, 22:00), πάντως, τα «ελάφια» θα υποδεχτούν αύριο (10/11, 03:30) τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «BMO Harris Bradley Center» και θα δοκιμαστούν μεθαύριο (11/01, 03:00) στο «United Center» των Σικάγο Μπουλς, ενώ θα αποκτήσουν τον 37χρονο Κένιον Μάρτιν με δεκαήμερο συμβόλαιο, όπως επιβεβαιώθηκε σήμερα.

Παράλληλα διαπιστώνεται πως ο Νέιτ Ουόλτερς θα αποδεσμευτεί μέσω του καταλόγου των waivers, για να ανοίξει θέση στο ρόστερ των εκπρόσωπων του Ουισκόνσιν, που θα στερηθούν των υπηρεσιών των Τζαμπάρι Πάρκερ (γόνατο) και Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι) για την υπόλοιπη σεζόν. Επίσης, ο Λάρι Σάντερς (άδεια) παραμένει εκτός επ’ αόριστον έχοντας την απόλυτη στήριξη των Μπακς στην προσπάθειά του για αντιμετώπιση προσωπικών προβλημάτων, ενώ ο Ερσάν Ιλιασόβα (κεφάλι) δηλώθηκε αμφίβολος για τον αυριανό αγώνα ύστερα από οκτώ διαδοχικούς παραγκωνισμούς.

Μινεσότα Τίμπεργουλφς
Από την άλλη, η παρουσία του Μο Ουίλιαμς (αστράγαλος) είναι αβέβαιη μετά τον τραυματισμό του στο τέλος του χθεσινού ματς με τους Φίνιξ Σανς. Ακόμα, ο Φλιπ Σόντερς επιβεβαίωσε πως οι Νικ Πέκοβιτς (αστράγαλος) και Κέβιν Μάρτιν (καρπός) ξεκίνησαν χθες προπονήσεις με σωματικές επαφές, ενώ πρόσθεσε ότι ο Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος) νιώθει ενοχλήσεις, κάθε φορά που τρέχει ξεκαθαρίζοντας πως και οι τρεις θα χάσουν το αυριανό παιχνίδι. Μέσα σε όλα έκανε λόγο για πιθανή επιστροφή του Τζεφ Άντριεν με δεκαήμερο συμβόλαιο, αλλά για την ώρα προτιμήθηκε προσθήκη του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα στο δυναμικό με δεκαήμερο συμβόλαιο, αντί για μονοετές, όπως διέρρευσε αρχικά.

Σαν Αντόνιο Σπερς
Σε άλλο αυριανό ματς (10/01, 03:30), οι Σαν Αντόνιο Σπερς υποδέχονται τους Φίνιξ Σανς στο «AT&T Center» χωρίς τον Καούχι Λέοναρντ (χέρι). Επίσης, ο πρώην φόργουορντ/σέντερ του Ικάρου Καλλιθέας, Άρον Μπέινς (λαιμός), κρίθηκε αμφίβολος από τον Γκρεγκ Πόποβιτς μετά τον παραγκωνισμό του από το προχθεσινό παιχνίδι με τους Ντιτρόιτ Πίστονς. Το συγκεκριμένο ματς έχασε επίσης Κάιλ Άντερσον (αστράγαλος), ο οποίος μάλλον θα είναι διαθέσιμος για το αυριανό, όπως εκτίμησε ο κόουτς των Τεξανών.

Με τη σειρά του, ο Τόνι Πάρκερ προπονήθηκε σήμερα χωρίς περιορισμούς δείχνοντας πως ξεπέρασε πρόσφατο τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο και δήλωσε έτοιμος για μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής ύστερα από την επιστροφή του στη δράση, ενώ κοινοποιήθηκε πως στις 12 Ιανουαρίου τα «σπιρούνια» θα επισκεφτούν τον Λευκό Οίκο, ώστε να τιμηθούν από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, με αφορμή την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος του NBA. Τέλος, οι «ήλιοι» δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.



Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved