Μιλγουόκι Μπακς: Υποσχέσεις από Γιάννη Αντετοκούνμπο

Μιλγουόκι Μπακς: Υποσχέσεις από Γιάννη Αντετοκούνμπο

«Γνωρίζω πως μπορώ να γίνω μεγάλος παίκτης του NBA, αν εξελιχθώ σε σπουδαίος σουτέρ» δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς.

«Ουδείς μπορεί να με σταματήσει» πρόσθεσε μετά τη θεσπέσια εμφάνισή του στο χθεσινό παιχνίδι της regular season του 2014-15 με τους Σάρλοτ Χόρνετς. Αύριο (01/01, 02:00), τα «ελάφια» θα βρεθούν στο «Quicken Loans Arena» των Κλίβελαντ Καβαλίερς, ενώ στο Κλίβλαντ θα ταξιδέψει και ο Κένιον Μάρτιν, για να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον άλλοτε συμπαίκτη του και νυν κόουτς των Μπακς, Τζέισον Κιντ! Μάλιστα, ο 37χρονος φόργουορντ, ο οποίος έχει μιλήσει ήδη με τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη, απασχολεί και τους «καβς», που αναζητούν επιπλέον λύση για τη frontline μετά τον αποκλεισμό του Άντερσον Βαρεχάο (αχίλλειος τένοντας) από την υπόλοιπη σεζόν.

Από τους εκπρόσωπους του Ουισκόνσιν, ο Τζαμπάρι Πάρκερ (γόνατο) δεν θα ξαναπαίξει φέτος, ενώ ο Ερσάν Ιλιασόβα (κεφάλι) μάλλον θα χάσει και το αυριανό παιχνίδι, αλλά ο Λάρι Σάντερς (ίωση) αναμένεται να γυρίσει στα παρκέ ύστερα από τρεις διαδοχικούς παραγκωνισμούς. Για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ προηγείται σημερινή επίσκεψη (31/12, 02:30) στο «Philips Arena» των Ατλάντα Χοκς, ενώ ο Κάιρι Έρβινγκ (γόνατο) επιβεβαίωσε ότι θα επιστρέψει στη δράση έπειτα από δύο συνεχόμενους αποκλεισμούς, άρα ο Μάθιου Ντελαβέντοβα θα υποβιβαστεί σε αναπληρωματικό ρόλο.

Αντίθετα ο Σον Μάριον (αστράγαλος) αποκλείστηκε μαζί με τον Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος δήλωσε κώλυμα με αφορμή νέες ενοχλήσεις στο γόνατο! Στο μεταξύ, Μέσα του Οχάιο εκτιμούν ότι είναι έτοιμος να γίνει unrestricted free agent και το επόμενο καλοκαίρι αγνοώντας δυνατότητα μονομερής ανανέωσης του συμβολαίου του. Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, ο «βασιλιάς» δεν έχει πάρει ακόμα οριστική απόφαση, αλλά δείχνει δυσαρεστημένος από τη συνεργασία του με τον Μπλατ και αρκετούς συμπαίκτες του, φημολογίες που τον υποχρεώνουν να εξετάσει με προσεκτικό τρόπο το μέλλον του, αν αποδειχθούν βάσιμες.

Ατλάντα Χοκς
Χωρίς απουσίες συνεχίζουν τα «γεράκια», που αποτελούν τους Σαν Αντόνιο Σπερς της Ανατολής, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς, ο οποίος τόνισε ότι όλα τα συστήματα του Μάικ Μπουντενχόλζερ είναι ίδια με εκείνα των «σπιρουνιών», όπου εργάστηκε ο νυν κόουτς των Χοκς ως βοηθός του Γκρεγκ Πόποβιτς. Πάντως, ο Τζον Τζένκινς υποβιβάστηκε στους Αϊντάχο Σταπίντ της D-League και ο Άντριαν Πέιν στους Όστιν Σπερς, ενώ συνεχίζεται η διαδικασία πώλησης των μετοχών του Μπρους Λίβενσον με αργό ρυθμό, όπως σημειώνεται από βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες.

Ντάλας Μάβερικς
Με τη σειρά τους, οι Ντάλας Μάβερικς υποδέχονται απόψε (31/12, 03:00) τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «American Airlines Center», ενώ οι Τάισον Τσάντλερ (μέση) και Μόντα Έλις (αστράγαλος) έδωσαν το παρών στο πρωινό ζέσταμα, κάτι που σημαίνει πως οι Τεξανοί θα παραταχθούν χωρίς απουσίες, αν δεν μεσολαβήσει νέο απρόοπτο. Μέσα σε όλα, ο Ρικ Καρλάιλ επανέλαβε ότι υπάρχει σημαντικότατο περιθώριο βελτίωσης του σουτ του Ραζόν Ρόντο.

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς
Ούτε οι «πρωτευουσιάνοι» αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού μετά το χθεσινό παιχνίδι με τους Χιούστον Ρόκετς του Κώστα Παπανικολάου, το οποίο διακόπηκε για 35 λεπτά στο ξεκίνημα της πρώτης περιόδου, όταν διαπιστώθηκε πρόβλημα στη μία ρακέτα! Από την πλευρά τους, οι «ρουκέτες» συνεχίζουν αύριο (01/01, 02:00) υποδεχόμενοι τους Χόρνετς στο «Toyota Center» χωρίς τον Τέρενς Τζόουνς (πόδι), ενώ ο Τζέιμς Χάρντεν είπε ότι απαιτείται μεγαλύτερη ομαδική προσπάθεια για επαναφορά στα θετικά αποτελέσματα. Ακόμα, ο Κέβιν Μακ Χέιλ διέκρινε έλλειψη αγωνιστικής εγρήγορσης έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες.

Σάρλοτ Χόρνετς
Στα της ομάδας του Μάικλ Τζόρνταν, ο Αλ Τζέφερσον (βουβωνική χώρα) αναμένεται πλέον να αποκλειστεί από το αυριανό ματς και από εκείνο της Παρασκευής (03/01, 02:00) με τους Καβαλίερς στο «Time Warner Cable Arena», πρόθεση που θα προκαλέσει εισαγωγή του Μπίσμακ Μπιγιόμπο στο αρχικό σχήμα του Στιβ Κλίφορντ και επιστροφή του Νόα Βονλέ στο βασικό ρόστερ ύστερα από υποβιβασμό στους Φορτ Ουέιν Μαντ Αντς του NBDL. Τέλος, ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Τζανίρο Πάργκο (μέση), περιθωριοποιήθηκε και από τον αυριανό αγώνα, ενώ εκτός για όγδοο διαδοχικό παιχνίδι θα μείνει ο Λανς Στίβενσον (ισχίο), ο οποίος κατέγραψε περιορισμένη παρουσία και στη σημερινή προπόνηση.



Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved