Ντένβερ Νάγκετς: Περιμένει… απόλυση του Σο ο Καρλ

Ντένβερ Νάγκετς: Περιμένει… απόλυση του Σο ο Καρλ

Το ενδεχόμενο επιστροφής στους Ντένβερ Νάγκετς εξετάζει ο Τζορτζ Καρλ περιμένοντας απόλυση του Μπράιαν Σο από τους «σβόλους».

Αναδείχθηκε κορυφαίος κόουτς του 2012-13, αλλά έκτοτε παραμένει χωρίς ομάδα έχοντας ξεκαθαρίσει πως φιλοδοξεί να γυρίσει στους πάγκους του NBA. Πλέον διαπιστώνεται πως περιμένει απόλυση του Σο με αφορμή το μέτριο ξεκίνημα των Νάγκετς στη regular season του 2014-15. Για την ώρα, πάντως, ο Σο παραμένει στη θέση του, ενώ είπε πως οι Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο) και Νέιτ Ρόμπινσον (γόνατο) δεν θα παίξουν στο σημερινό ματς (18/11, 02:00) με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο «Quicken Loans Arena», επειδή δεν είναι έτοιμοι για δύο αγώνες εντός 24 ωρών αφήνοντας ανοικτό και το ενδεχόμενο αποκλεισμού του Τζέι Τζέι Χίκσον (γόνατο) με αντίστοιχη αφορμή, αλλά τελικά αποκλείστηκε μονάχα ο 26χρονος φόργουορντ/σέντερ

Το παρών θα δώσει και ο Ράντι Φόι (γόνατο), ο οποίος στο χθεσινό ματς με τους Νιου Γιορκ Νικς δημιούργησε σερί δύο παραγκωνισμών, όσο ο Άαρον Αφλάλο συνέχισε να προσαρμόζεται στα επιθετικά συστήματα του Σο, όπως επανέλαβε με το πέρας της αναμέτρησης. Ακόμα, ο Γιουσούφ Νούρκιτς έμεινε εκτός της ενεργής 13άδας πίσω από τους Γκάρι Χάρις και Έρικ Γκριν. Από την άλλη, ο Μάθιου Ντελαβέντοβα (γόνατο) θα μείνει έξω, αλλά ο Λεμπρόν Τζέιμς θα δώσει το παρών, αν και απουσίασε από το πρωινό ζέσταμα λόγω ίωσης. Ακόμα, ο Τζο Χάρις αναμένεται πράγματι να εισέλθει σύντομα στη βασική πεντάδα του Ντέιβιντ Μπλατ, ενώ ο Άλεξ Κερκ επέστρεψε στο βασικό ρόστερ έπειτα από σύντομη παρουσία στην D-League.

Από την πλευρά τους, οι Ιντιάνα Πέισερς εξασφάλισαν δικαίωμα για παρουσία δεκαέξι παικτών στο ρόστερ για δέκα ακόμα ημέρες, οπότε κράτησαν τον Έι Τζέι Πράις, ενώ οι Ρόντνι Στάκι (πόδι) και Σι Τζέι Μάιλς (γάμπα) ίσως κριθούν ετοιμοπόλεμοι για το μεθαυριανό ματς (20/11, 02:00) με τους Σάρλοτ Χόρνετς στο «Bankers Life Fieldhouse». Αμφίβολοι είναι επίσης οι Ντέινβιντ Ουέστ (αστράγαλος) και Σι Τζέι Ουότσον (πόδι), αλλά οι Πολ Τζορτζ (πόδι) και Τζορτζ Χιλ (γόνατο) είναι δεδομένα στα πιτς, οπότε επέτρεψαν στο NBA να παραχωρήσει επιπλέον θέση για παίκτη στους εκπρόσωπους της Ιντιανάπολις. Για τις «σφήκες» προηγείται σημερινό παιχνίδι (18/11, 02:00) με τους Ντάλας Μάβερικς στο «Time Warner Cable Arena».

Μάλιστα απέκλεισαν εκ νέου τον Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ (πόδι) μαζί με τον Γκάρι Νιλ (κεφάλι), ο οποίος νιώθει ακόμα ζαλάδες μετά την πρόσφατη διάσειση, ενώ ο Τζεφ Τέιλορ (άδεια) παραμένει εκτός ομάδας. Μέσα σε όλα, ο Στιβ Κλίφορντ αποφάσισε να συνεχίσει με τον Τζέραλντ Χέντερσον στο αρχικό σχήμα αντί του Πι Τζέι Χέρστον εν τη απουσία των παραπάνω λύσεων για τη θέση «3». Αντίθετα, οι «μαβς» συνεχίζουν πλέον χωρίς τραυματισμούς, καθώς ο Ρέιμοντ Φέλτον ξεπέρασε πρόβλημα στον αστράγαλο, αλλά καλείται πλέον να εκτίσει ποινή τεσσάρων αγωνιστικών. Μεθαύριο (20/11, 02:00) στο «Verizon Center» των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς θα εκτίσει τη δεύτερη.

Από την άλλη, ο Μαρτέλ Ουέμπτερ (μέση) θα μείνει έξω μαζί με τον Μπράντλι Μπιλ (καρπός), ο οποίος επανεντάχθηκε από σήμερα στις προπονήσεις του Ράντι Ουίτμαν και φιλοδοξεί να παίξει στο εντός έδρας ματς της Παρασκευής (22/11, 03:00) με τους «καβς», κάτι που δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ο τεχνικός των «πρωτευουσιάνων». Πάντως, ο Ουίτμαν παραδέχθηκε πως είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του Κρις Χάμφρις ως αναπληρωματικός πάουερ φόργουορντ.



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved