Μιλγουόκι Μπακς: Θέλει playoffs ο Τζαμπάρι Πάρκερ

Μιλγουόκι Μπακς: Θέλει playoffs ο Τζαμπάρι Πάρκερ

Προτιμά πρόκριση στα playoffs με τους αδύναμους Μιλγουόκι Μπακς αντί για το βραβείο του κορυφαίου rookie o Τζαμπάρι Πάρκερ.

Πάντως, ο στόχος του νέου συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο μοιάζει ανέφικτός, ενώ είναι ανάμεσα στα ισχυρά φαβορί για το βραβείο. Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Τζέισον Κιντ επιβεβαίωσε πως θα χρησιμοποιήσει τον 19χρονο Αμερικανό στις θέσεις «3» και «4» αφήνοντας να εννοηθεί πως τον προτιμά ως πάουερ φόργουορντ δίπλα στον «Greek Freak», αλλά τόνισε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τα μέλη της βασικής πεντάδας του. Αύριο (30/10, 01:00), όμως, ξεκινούν οι υποχρεώσεις των «ελαφιών» για τη regular season του 2014-15 από το «Time Warner Cable Arena» των Σάρλοτ Χόρνετς, ματς που θα χάσουν οι Τζόνι Ο’ Μπράιαντ (γόνατο) και Ντάμιεν Ινγκλίς (πόδι).

Αντίθετα, ο Λάρι Σάντερς (μάτι) θα δώσει το παρών, αφού «έβγαλε» και τη σημερινή προπόνηση, ενώ λογικά θα παίξει και ο Ζάζα Πατσούλια (οπίσθιος μηριαίος). Μέσα σε όλα, οι Μπακς ανανέωσαν μονομερώς το συμβόλαιο του Κένταλ Μάρσαλ για το 2014-15 αντί 915,000 δολαρίων, αν και στα τελευταία φιλικά διαπιστώθηκε πως ίσως έμεινε εκτός του rotation του Κιντ. Από την άλλη, οι «σφήκες» συμφώνησαν με τον Κέμπα Ουόλκερ στα 48 εκατομμύρια δολάρια για τετραετή επέκταση συμβολαίου, λίγες μέρες πριν από την προθεσμία της 31ης Οκτωβρίου, το πέρας της οποίας θα επέτρεπε στον 24χρονο πλέι-μέικερ να γίνει restricted free agent το επόμενο καλοκαίρι.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο ιδιοκτήτης των Χόρνετς, Μάικλ Τζόρνταν, εξέφρασε σήμερα την επιθυμία του για πρόωρη επέκταση του συμβολαίου με τον Ουόλκερ, ενώ μίλησε για πολλά ακόμα μεταγραφικά και οικονομικά ζητήματα αναφέροντας πως τα έσοδα και τα έξοδα των εκπρόσωπων της Βόρειας Καρολίνας κοντεύουν να ισορροπήσουν. Από την πλευρά τους, οι Λανς Στέφενσον (βουβωνική χώρα), Τζέραλντ Χέντερσον (οπίσθιος μηριαίος) και Νόα Βονλέ (αστράγαλος) προπονήθηκαν σήμερα χωρίς περιορισμούς, οπότε υπολογίζονται από τον Στιβ Κλίφορντ για το αυριανό παιχνίδι σε αντίθεση με τον Τζεφ Τέιλορ (δικαστήριο). Τέλος, ο Μπράιαν Κβέιλ υπέγραψε συμβόλαιο με την τουρκική Τόφας λίγες ημέρες μετά την αποδέσμευσή του από τους Χόρνετς.



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved