Κλίβελαντ Καβαλίερς: Παρουσιάστηκε ο Λοβ

Κλίβελαντ Καβαλίερς: Παρουσιάστηκε ο Λοβ

Την πρόθεση του να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς εξέφρασε ο 25χρονος Κέβιν Λοβ.

Θυμίζουμε πως οι «Καβς» έστειλαν τους Άντριου Ουίγκινς και Άντονι Μπένετ μαζί με εξαίρεση ανταλλαγής 6.3 εκατομμυρίων δολαρίων στους Μινεσότα Τίμπεργουλφς, ώστε να αποκτήσουν τον πρώην φόργουορντ/σέντερ του UCLA, ενώ οι «λύκοι» πήραν επίσης τον Θάντεους Γιανγκ από τους Φιλαδέλφεια 76ερς, στους οποίους παραχώρησαν τους Λουκ Ρίτσαρντ Μπα Α Μούτε και Αλεξέι Σβεντ μαζί με επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου του 2015. Στο μεταξύ, ο Σον Μάριον φαίνεται πως αποδέχθηκε μονοετές συμβόλαιο με τις ελάχιστες αποδοχές προτιμώντας αντίστοιχη πρόταση των εκπρόσωπων του Οχάιο, παρά ενδιαφέρον των Ιντιάνα Πέισερς και Μαϊάμι Χιτ για την απόκτησή του, ενώ ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν, δήλωσε πως εξ αρχής ο 36χρονος φόργουορντ ήθελε να συνεχίσει σε ομάδα της Ανατολής. Από την πλευρά του, ο Λοβ παρουσιάστηκε μέσω συνέντευξης Τύπου και ισχυρίστηκε πως είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με τους Καβαλίερς, επειδή θέλει να «δεσμευτεί» με τη νέα ομάδα του, με την οποία φιλοδοξεί να κατακτήσει πολλά πρωταθλήματα.

Παραδέχθηκε επίσης ότι μίλησε με τον Λεμπρόν Τζέιμς, πριν εκφράσει την προτίμησή του για συνέχιση της καριέρας του στον σύλλογο του Κλίβλαντ, όπου θα φορέσει τη φανέλα #0, επειδή το #42 έχει αποσυρθεί από τους Καβαλίερς, ενώ στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου ο ιδιοκτήτης των «λύκων», Γκλεν Τέιλορ, υποστήριξε ότι ο 25χρονος Αμερικανός θα δυσκολευτεί στους Καβαλίερς, επειδή συνήθισε τόσα χρόνια να παίζει χωρίς να δίνει ιδιαίτερη σημασία στην άμυνα! Πέρα από τον «βασιλιά» και τον Λοβ, στο ρόστερ του Ντέιβιντ Μπλατ είναι και ο Κάιρι Έρβινγκ, ο οποίος δείχνει σε καλή κατάσταση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας και έχει ενθουσιάσει τον Μάικ Σιζέφσκι, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή του ομολόγησε πως ουδέποτε έγινε ηγέτης των «Καβς» γνωρίζοντας πως φέτος ο Τζέιμς θα αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο. Ακόμα, οι Καβαλίερς ανακοίνωσαν ότι ο Ντουάιτ Πάουελ, 45η επιλογή του φετινού ντραφτ, υπέγραψε το παρθενικό επαγγελματικό συμβόλαιό του, ενώ ο Τζέιμς Πόζι προστέθηκε στο τεχνικό επιτελείο του Μπλατ.

Μέσα σε όλα, ο Ντίον Ουέιτερς τόνισε ότι παραμένει αποφασισμένος για βελτιωμένη αγωνιστική παρουσία, ενώ ομολόγησε ότι εξετάζει βίντεο με τον Ντουέιν Ουέιντ των Μαϊάμι Χιτ, ώστε να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της συνύπαρξης με τον Τζέιμς. Επίσης, ο 22χρονος γκαρντ δήλωσε ότι έχασε περίπου πέντε κιλά στο πλαίσιο προσαρμογής του διατροφικού προγράμματός του, ενώ ο GM των Καβαλίερς, Ντέιβιντ Γκρίφιν, επιβεβαίωσε πως ψάχνει αναπληρωματικό για τη frontline πίσω από τους Λοβ και Άντερσον Βαρεχάο, αν και ο Τιμοφέι Μοζγκόφ των Ντένβερ Νάγκετς, βασικός στόχος σύμφωνα με τις τελευταίες φημολογίες από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, ξεκαθάρισε πως είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στους «σβόλους». Τέλος, ο Γκρίφιν είπε επίσης ότι σωστά οι «Καβς» επιδίωξαν αρχικά την πρόσληψη του Τζον Καλιπάρι, κόουτς του Κεντάκι, πριν του παραχωρήσουν καθήκοντα μόνιμου GM.



Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved